היי אני חדשה!

D Elfithh

New member
היי אני חדשה!

וקוראים לי עתליה... ועכשיו: אההההההההההההההההההההההההההה יש פורום לסטארגייט!!! הייתי בטוחה שאני הבנאדם היחיד בערך שרואה את זה!!! (מלבד אבא שלי שגם הוא מכור חחח)

bigbird™

New member
אנחנו כולנו

כל אחד מאיתנו ה"יחידים" שרואים סטארגייט... שלום שלום עתילה, שבי לך בנחת..לגמי מן
אכלי איתנו משהו
והכי חשוב תרגישי כמו בבית |ברוכה הבאה|

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את האוכל כבר קיבלת. עכשיו תספרי לנו - מי, מה ולמה. ותצרפי גם את האבא לחגיגה

kinspirit

New member
../images/Emo39.gif

*אנחה* אם היה לנו שקל על כל אדם שחשב שהוא היחיד בארץ שאוהב את הסדרה הזו... חייבים לעשות משהו בנדון! להפיץ את הבשורה! ברוכים הבאים

[TNT]

New member
גם את סובלת מתסביך ערוץ 1

גם אני כמו כולם היתי בטוח שאני היחיד שבמקרה פתח את ערוץ אחד מתי שהו וראה סדריה נחמדה והחליט לפץוח ערוץ 1 גם בשבוע הבא ועוד פעם ועוד בעם עד שהתמכרתי. פשוט לא האמנתי שסדרה שמשודרת בערץ 1 יכולה להיות מצליחה האמת שעד הים קשה לי לראות את סטארגייט כאחת מסדרות המד"ב המצליחות בעולם.

D Elfithh

New member
הוי תודה לכולכם!!!

אני למען האמת נחתתי על זה מהסרט סטארגייט ואז.. אממ.. וואי אני לא זוכרת איך נחתתי אחרי זה על הסדרה זה היה כ"כ ממזמן!!! אח אח הנוסטלגיה : ) למען האמת.. לא ברור לי בדיוק מה משדרים עכשיו! עונה חדשה או שידורים חוזרים?!

kinspirit

New member
אז ככה...

בישראל כרגע משודרת בשידור חוזר העונה השישית. בארה"ב, העונה השמינית (!) עומדת לעלות ביולי...או שזה יוני?

P e t e r P a n

New member
העונה השמינית מתחילה בארה"ב ביולי

ב-9 ליולי ליתר דיוק, שזה יוצא יום שישי... היי, אני חדש בפורום סטארגייט, וקודם כל אני שמח לראות שישל סדרה הזו פורום ועוד בעברית!!!!! זה בהחלט משמח!!!! במיוחד בתור אחד שרוןאה את הסדרה בקביעות מהעונה הראשונה שלה {וגם הוריד את כל פרקי העונה השביעית מקאזה...} אגבף אני באמת לא רוצה לצער פה אף אחד, אבל שלחתי אימייל לעורץ אחד לגבי העונה השביעית אבל הם ענו לי שיש סיכויים קלושים ביותר לכך שנראה את העונה השביעית פה... :( בכל מקרה... יש כאן מישהו שראה את העונה השביעית?

Chakotay

New member
כמעט כולם פה ראו את העונה ה 7

כולם מורידים. ולא מקאזה!!!!!! אני באמת מציע לך להוריד את פרקי העונה השמינית מ BT ותוריד מהאתר הזה suprnova.org (ולא זאת לא טעות כתובת האתר היא Supr לא Super).

kinspirit

New member
ששש.....

אסור לדבר פה "באופן רשמי" על הורדת קבצים...הרי כולנו ראינו את העונה השביעית דרך קלטות שקיבלנו מחו"ל
יש סיכוי שאתה יכול לתת לנו ציטוט מדויק של הערוץ הראשון?!

P e t e r P a n

New member
והרי האימייל שקיבלתי מערוץ 1

דניאל שלום. העונה שהתחלנו לשדר בשידור שני היא עונה 6. לגבי עונה 7, לצערי עדיין לא ידוע אם ומתי נשדר אותה והוא הדין גם לגבי "סטארגייט – אטלנטיס" בברכה, חיים גיא

D Elfithh

New member
אני לא ראיתי!

וזנות מצידם :/ צריך להכין עצומה כזאת שהם כה ישלחו (9בשביל אלו שלא מורידים!) פושעים פושטקים

subatoi

New member
לא חשבתי שאני היחיד, אבל ידעתי

שאני מהבודדים. כמו שאני מהבודדים שלא רואים את עונה 3 של אנטרפרייז. "וזה כואב, זה מפריע לתנועה". ממש כואב. וערוצים 1 ו-10 לא מקלים עלינו.

למעלה