היי! אני חדשה!

תגידו לי!../images/Emo58.gif

יש כאן בפורום הזה מישהו שחושב שאבי נוסבאום הכי מצחיק בלופט! תגידו לי!!! אני הכי אוהבת את אבי נוסבאום, לדעתי הוא גם מצחיק, והוא יודע לספר בדיחות בצורה טובה, והוא גם... חתיך!!! יש עוד מישהו שחושב כמוני?!?! יש איזה סיכוי שהוא יבקר בפורום הזה מתישהו?!

wendigo

New member
אכן כן.

גם אני חושב שנוסבאום היה הכי מצחיק לעומת שאר המתמודדים.

H i L o L a

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מה קורה אחותי,הכל טוב?
אני הילה-ומה שמך בישראל?

m a z i ohayon

New member
ברוכה הבאה ואני גם עם נוסבאום!

ברוכית הבאיתתתתת.......גם אני חושבת בול כמוך על נוסבאום...חולה עליו....אה ויש לו מערית משמ ממש מטורף קוראים לו חולוני - או כמו שאני חושבת עליו חולני....יעני הוא אוהב את נוסבאום וכאלה אבל בהגזמה

אני יכולה להיזדהות עם חולוני!

גם אני אוהבת את נוסבאום... אהם... אהם... איך לומר את זה... בהגזמה!!!
אוי לי, רק חסר לי שאחי הגדול רואה את ההודעה הזאת! בגלל שהוא לא מרשה לי להעריץ אף אחד, הוא טוען שלהעריץ זה טיפשי, כי זה מטופש להעריץ אנשים רגילים שלא עשו שום דבר מיוחד בחייהם, אז אני מעריצה בסתר! שלא יגלה!

Ronush14

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

התמכרות נעימההה!!!
וגם אני מתה על נוסבאום!
ואם בא לך לראות.... אז כנסי לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=933&msgid=30899227 זה שירשור עם תמונות שצילמתי מהצ'אט עם אבי נוסבאום
אם זה לא פועל יש לינק למטה....

תודה רבה!

וראיתי את התמונות לפני שנתת לי את הלינק, עשיתי סיבוב בדפים של הפורום וראיתי. איזו השקעה! כל הכבוד!!! תגידו לי, זאת רק אני או ש... איך לומר את זה... נוסבאום הוא... חתיך לא נורמלי!!!

למלאכית הנפלאה

ערב טוב לך. ברוכה הבאה לפורום ולכת אוהדי נוסבאום. אבי -- אתה הקומיקאי הכי טוב!

NoWords

New member
../images/Emo26.gif וולקאם../images/Emo70.gif

נוסבאום
ברוכה הבאה לפורום אני נעמעמעמעמעמעמה

אוש7יתי

New member
../images/Emo140.gifהיי!! ברוכה הבאה!

גם אני דיי חדשה פה... אאהה וניסיתי להעלות תמונה של נוסבי (חח) אבל זה לא נתן לי....

למעלה