היי....אני חדשה....

היי....אני חדשה....

אז ככה,אני בת 30 עוד מעט ורק התחלתי ללמוד ריקודי בטן,דבר שאני מצטערת שלא עשיתי עוד קודם. הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לראות רקדניות/ים בפעולה.... וכמובן לשמוע מהבנות כמה זמן הן למדו לפני שהתחילו לעשות הופעות... אני גם רוצההההההההה............. איזה ריקוד מדליק זה.. אגב,אני מרגישה נורא חסרת קואורדינציה בגלל שמריך להזיז כל כך הרבה איברים בו זמנית,אהמממ,זה בטח יעבור. אז....להשתמע...

אוולין2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

שמי אוולין אני בת 17 וחצי לומדת את הריקוד המהמם הזה כבר עוד מעט שנתיים. בקשר לקואורדינציה את אמרת שרק התחלת ללמוד אז חכי לאט לאט זה יבוא עם הזמן כמו לכולם

rafy lerner

New member
ברוכה הבאה

אולי תבואי לערב הפורום ביום שבת. תפני אולי למנהלת הפורום אני בטוח שהיא תשמח לעזור לך חג שמח לך ולכל הפורום רפי

tlingit

New member
לראות או להשתתף?

הי איגואנה, מפגש הפורום מתוכנן למוצ"ש הקרוב ב 7 בערב, והכוונה בו היא להכיר ולפגוש את כל משתתפי הפורום, ולעשות שמח ביחד. הכוונה היא לא למופע שבו צופים אלא לאירוע שבו משתתפים. אנחנו לא רוצות שתיווצר אוירה של "וירקדו הנערות לפנינו" אם זה מתאים לך, אשמח לשלוח לך את פרטי המפגש

אני אשמח להשתתף,אבל אני לא מכירה

כוריאוגרפיות וכאלה,אני ממש בחיתולים של הריקוד... אחחח,איך הייתי רוצה להופיע כבר... וכן,אני אשמח לשמוע פרטים על המפגש.בבדאייייייייייייי.

תאלתרי ותשמחי איגואנה יקרה ../images/Emo13.gif

לא חייבים להכיר כוריאוגראפיות כדי לרקוד בחברותא איך שבא לנו ועד כמה שאנחנו יכולות. להתראות אורנה

tlingit

New member
ברוכה הבאה איגואנה כחולה ../images/Emo24.gif

יופי שהחלטת להצטרף לפורום שלנו
כשמתחילים הכל נראה מסובך מעט, ויש תנועות שאנחנו חושבות שלא נוכל לעשות.. הרבה דברים בריקודי הבטן הם טכניקה שצריך ללמוד ולתרגל, ואז הם הופכים לחלק ממך. וזה אומר שצריך לתת לעצמך זמן, זה לא קורה לבד
למרות שגם קשה לחכות כי כבר רוצים להיות שם, עם התנועות והקלות או יותר נכון הנינוחות
איפה אפשר לראות רקדניות ורקדנים בפעולה את יכולה לבדוק בלוח האירועים של הפורום (מגיעים דרך הקישור בפס הכחול בראש העמוד) יש בו המון מידע על מופעים, סדנאות ומקומות שמזמינים את הקהל לחגוג.

סביוני

New member
שלומות לאיגואנה!

אני בן 37, איש הייטק ומזרחן, והתחלתי ללמוד לפני חודשיים ריקודי בטן. הגבר היחיד בחוג של בנות. הרגשתי כאילו אני נכנס למועדון סגור שאין לי סיכוי להתקבל אליו, אבל עם השיעורים והסולואים בסופי השיעורים הבנות התחילו להיפתח ולפרגן מעט יותר וזה מחמם את הלב ואת האווירה מאוד מאוד. כשהתחלתי ללמוד אז חשבתי שהכי קשה זה להזיז את הבטן מבלי להזיז את הכתפיים. עכשיו אני רואה שהדבר הכי קשה זה מה שהצבעת עליו: הקואורדינציה. אלוהים אדירים. איזה קושי... אבל תתפלאי - ולמרות שכולם אומרים, זה באמת נכון - הקואורדינציה מגיעה גם מגיעה. אל תלחיצי את עצמך. שמתי שכאשר אני לא מתאמץ להביט על הראי בזמן הריקוד (כלומר מתעלם מ"איך שאני רוקד") אז אני משתחרר יותר ואין בעית קואורדינציה רבות בהשוואה למצב שבו אני כן מסתכל על הראי. נסי. אולי יעזור. בהצלחה! (אהיה היום במפגש בבר גיורא בתל אביב).

למעלה