היי אני חדשה:>

S i r i u s

New member
היי אני חדשה:>

אוספת בולים של בע"ח(בעיקר כלבים וסוסים) ופסלונים של סוסים :)

coincollector

New member
ברוכה הבאה

ואם את מתעניינת בבולי כלבים את חייבת לבוא לתערוכת הבולים שתהיה במאי - אריק (הידוע גם כאבא של נעם) מציג שם את האוסף שלו, ותאמיני לי - אוסף מדהים יותר של בולי כלבים לא תזכי לראות בזמן הקרוב, אם בכלל...

בגני התערוכה...

ממוצקין - שעה וחצי נסיעה. מכרמיאל קצת יותר. שלחי אלי כתובת בסר, וכלבים משוננים יצאו אליך בקרוב.

"כתובת בסר" זה כמו "כתובת במסר",

רק בלי ה"מ". טוב, אז ברחה לי אות, אז צריך להרוג אותי? וחביבתי, אני יכול כמובן לספר לך איך אני יודע הכל - מהיכן את וכמה שפות את דוברת (שלוש), אבל אז, לצערי, אצטרך לירות בך, וחבל
. ושימי לב, אני לא כתבתי שאת ממוצקין, כי אני שומר על הדיסקרטיות של חברים כאן...

S i r i u s

New member
חשבתי אולי לפורום יש שפת קוד סודית

ו"כתובת בסר" זה משהו יחודי ומיוחד לפורום :))

S i r i u s

New member
תשובה: למה סיריוס?

כי סיריוס זה גם כוכב הכלב וגם דמות בהארי פוטר :)

broadaxe

New member
נכון, כוכב

הכוכב הבהיר מאד בפי הכלב (ובעברית הכוכב אברק, בגלל הברק). אהה, גם זוהרת וגם דמות אפלה, כמו סיריוס בלק...

S i r i u s

New member
נכון מאוד:)../images/Emo99.gif אגב לא ידעתי את

שמו בעברית :) עכשיו כן, תודות לך.

שלא לדבר על הסוס החביב סיריוס

שהביא לבן חור נצחון בסיבוב האחרון מול מסאלה... קוו ואדיס, דומיני?

קיפקף

New member
הצתה מאוחרת

אולי פיספסתי משהו - אבל ... האם בתערוכה תציג את אוסף בולי הכלבים שלך ? (משתמע מכך שאני צריך לעבור באלבומים הישנים ולחפש בולים של כלבים ?) :)

אכן פספסת. נכון - בתערוכה הקרובה

אני עומד להציג אוסף של כלבי מזחלות. כל הפריטים לתערוכה כבר ערוכים ומוכנים למסדר, ולא יתווסף אליהם כלום. את התלאות שאני עובר בדרך, בהכנת האוסף לתערוכה אני מעלה כאן מידי כמה ימים, וככל הנראה ביום שלישי הקרוב יהיה עדכון נוסף. למי שעוקב, הנה תקציר הפרק הבא: תכנית האוסף, שכולם תמכו בה בעין יפה כל כך, הלכה לה לפח, ובמקומה באה תכנית חדשה. למה? מה ההבדל? הכל יתגלה בהמשך השבוע...

Mercyful God

New member
מנצל"ש - פיתון , תודה רבה !!!

קיבלתי את הבולים , המון מון תודה רבה ... ואם לעוד מישהו יש בולים של אישים מהעולם ומהארץ, אשמח להחליף\לקבל .

למעלה