היי אני חדשה

היי אני חדשה

ולא ראיתי בכלל מישהו כאן שבגילאים שלי... אני בת 16... יש לי אפילפסיה מאז שנולדתי.. אובחנתי מגיל צעיר שנותי הראשונות ביסודי זכורות לי בעיקר בשל הרבבבבבבבה התקפים(מרחמת על המחנכת שלי...) היו לי 3 התקפים במים אז אני לא יכולה ללכת לים/בריכה בלי הורים או מלווה מבוגר שההורים סומכים עליו פעמים מתוכם הובאתי לטיפול נמרץ בשל מים בראות...(אבל נהנתי שם!) היו לי 3 בטיולים ספרים אז גם לטיולים שנתים אני לא ממש יוצאת.. פעם אחרונה שהיה לי זה היה במאי.. בלונה גל אממממ מה עוד? היו לי כול כך הרבה סוגים של התקפים עם תמונות תקועות לפני זה... רעד... כאלה שלא זוכרים(ואז כשמבינים מה קורה בוכים..) כתמים בראיה... כרגע אני על קפסולות חומות כאלה... יתכן אידנטואין?(מה שבטוח זה נישמע ככה!) אחרי שהחלפתי מתרופה אחרת שגרמה לי לרעב ככה שהייתי וואחד גדולה(בכיתה ו' הייתי מידה 36..) ועכשיו הכול טוב... לבניתים חחחח אני מטופלת בשניידר.. ו... אין לי מה עוד לספר... היייי

Nayeli

New member
היי!

אני אמנם לא אפילפטית אבל אני אחות של hashy והיא גם אפילפטית וגם מכה (סתם, אוהבת אותך hashy!). אני בת 20 אז יש פה אנשים בערך בגילך... חוץ מזה שפגשתי הרבה אנשים מבוגרים עם מנטליות של ילדים בני 4 (יש לי הרבה כאלה בבסיס) אז אל דאגה, מצבנו טוב! ברוכה הבאה!

שלום

ברוכה הבאה. שמי חני ואני יועצת באי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה. האם שמעת עלינו או היית בקשר אתנו בעבר? ממכתבך אני מתרשמת שאת בן אדם עם נפש בריאה. אם הבנתי אותך נכון, ההתקף האחרון היה במאי 2003, כלומר לפני כמעט 10 חדשים! או-טו-טו שנה שלימה (בלי עין רעה) בד"כ אדם עם אפילפסיה, המאוזן לפחות שנה, יכול לקבל רשיון נהיגה, ידעת? בכל אופן, אני כן רוצה לשאול מה השם המדוייק של התרופה שלך. האם זה אכן אדנטואין? אם כן, חשוב שתתיעצי, כי אדנטואין היא תרופה טובה מאוד בעצירת התקפים, אך עם תופעות לוואי מאוד לא מתאימות לבחורות, כמו שיעור, שלא תמיד עוברות כשמפסיקים לקחת אותה. יש היום כ"כ הרבה תרופות חדשות שעם קצת סבלנות יתכן שתהיי מאוזנת עם אחת מהן, ללא תופעות האדנטואין. בכל מקרה, תזכרי! כל תרופה אנטי-אפילפטית תמיד חייבים להתחיל או להפסיק בהדרגה! זה חשוב מאוד כי שינוי פתאומי במינון התרופה יכול להביא להתקף. אשמח להיות בקשר טלפוני. יש לנו בארגון מספר משפחות עם בן או בת בגיל תיכון עם אפילפסיה. את לא לבד! יש לנו סניפים בירושלים, תל אביב וחיפה. אם זה מעניין אותך, תתקשרי ל: 5000283 - 02 או אלי: 905 651 - 067 בהצלחה, חני

היי חני

שלום מה שלומך? נחמד לפגוש אותך גם בפורום, זאת סיגל אחותי של אלי, עדיין אין שיפור במצבו מקווה שבהמשך יהיה. לילה טוב

ufo11

New member
חתיכת סיפור. זה ממש ממש מפחיד

מה שתארת כאן. איך התמודדו עם ההתקף במים? זה הרי פי לא יודע כמה מסוכן מהתקף רגיל... זה נשמע מפחיד לאללה!

אמממ אמא שלי כול פעם נכנסה להיסטריה

וזה.... וכמו שאמרתי בפעמיים הראשונות הובאתי לטיפול נמרץ... כי בלעתי מים... כמו טביעה... ובגלל שזה מסוכן אסור לי להיכנס בלי השגחה.... אני בעיקרון לא לקחתי את זה יותר מידי.. כמו שאמרתי כשאושפזתי נהנתי בבית חולים בפעם האחרונה לעומת זאת לקח לי זמן לקלוט למה אני על ידיו של מישהו(חובש..) מובלת לאנשהו... וכשהבנתי.. בכיתי.. כול כך לא רציתי את זה.. אחרי הכול זה דבר שמרתיע אנשים שלא מכירים את המצב...

סמיילי בסוטול../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

היי חמודה
ברוכה הבאה לביתנו הקט והחם
תתקבלי בברכה..!
וואו..נשמע מפחיד ,שיש התקף במים..
אבל נהנת שם,וזה העיקר
קצת מבאס שצריך מבוגרים אבל זה בשביל לשמור עלייך ..
מאוד מאוד מאוד מקווה בשבילך שהתרופה תעזור למניעת ההתקפים.. אנחנו איתך!!! אודליה ((זאת מכסה
))

למעלה