היי אני חדשה...

litalosh15

New member
היי אני חדשה...

היי אנשיםםםםםםם!!! שמעתי שזה אחלה פורום (בהמלצת הדס המתוקההה)

Miss Kitty

New member
היי../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני שני, בת 16..

LiOr CaRtEr

New member
היי היי חדשה!

ליאור 16 רעננה בלה בלה בלה (כן אין לי כוח לעולם וקמתי לפני חצי שעה
) ואת?

vashla

New member
שאלוום

בר,13,ביי. סתםםםםםםםםםםםםם, וולקאמית!

litalosh15

New member
שלום שלום

אני ליטל.. בת 15.....סיפרו לי שמדברים פה גם על אהרון....(למרות שאני אוהבת מאוד מאוד גם את בקסטריט...אבל יותר את אהרון...) חשבתי שאני מעריצה בודדה אז אם יש כאן מעריצות של אהרון (שרופות-שרופות) חוצמ הדסוש--תגידו!!!

LiOr CaRtEr

New member
את מציאותית...

הוא קרוב יותר לגיל שלך.. יש לו פחות סיכוי ל"התחתן" בעשור הקרוב.. פאק - למה אני מתייחסת לזה כמו תוכנית שידוכים?? בכל מקרה - את חמודה (אז תגידו שאני שופטת אנשים מהר... חח) ברוכה! תהני! (ואם כבר חשבת על זה - כן, אני מוזרה. אבל זה מגניב.)

hadasrulez

New member
אגבב חכי שילנה תתחבר

חחחח היא בטוח תאהב אותך (גם היא אומרת שאהרון זה בעלה
) אגב משו לא ברור נסגר איתו... הוא עשה קוצים וזה קצת מפחיד

N i c k i T

New member
אני לא רוצה להיות מגעילה....

אבל זה כבר מוגזם כל תספורת שניק עושה אהרון עושה אחריו זה כבר משגע אותי הוא כל כך רוצה להיות דומה לו שזה מפחיד בסדר אולי הוא אוהב את אחיו הגדול ורוצה להיות כמוהו אבל לא להגזים זה כבר מוגזם שיהיה קצת מקורי...

American Girl

New member
ממתי ניק עשה קוצים....

כאלה???? איזה חמוד הוא נראה כאילו שהוא היתחשמל

hadasrulez

New member
חחחחח

זה בסדר הוא חזר לשיער הרגיל שלו במזל
וזה לא נכון שהוא עושה אותו דבר כמו ניק ואגבבב הוא חזר כי אמרו לו שהם דומים מידי (ע"ע קריבס באמטיוי, אתן חייבות לראות את זה זה אחד הדברים המצחיקים חחחחח אהרון פתח ת'מקרר וראה עוגה אכולה כזאת עם הידיים והוא אמר "זאת יצירת האומנות של ניק")

litalosh15

New member
.......

אני אוהב את אהרון בכללל תספורתת למרות שאני מסכימה שהוא מעתיק מניק אבל זה ממש לא נורא!!! שימשיך להעתיק, ניק נראה טוב. אה, והדסוש הצלחתי...!!(אני כל כך גאה ב עצמי)אחרי מאמצים קשים ורבים להכינס לפורום הזהההה..נראה לך שאני אוותר על פורום של אהרון וניק??? דרך אגב הדס יש לך את השיר --ONE BETTER? אין לי קאזה ואני מחפשת אתר מאיפהשהו להוריד מישהו יודע....?

litalosh15

New member
שאלונת למעריצות של אהרון

כמה זמן אתן מעריצות אותו??? כי לא שמעתי על בנות שמעריצות אותו חוץ ממני..עד עכשיו.

LiOr CaRtEr

New member
מקורי?? שייצבע את השיער לוורוד!!!

מתי הקריבז איתם היה? אני רוצה לראות זה נשמע מצחיק...

hadasrulez

New member
לפני... שבוע בערך....

היה שבוע קריבס או משו כזה המממ עכשיו שחושבים על זה... וורוד יכול להתאים לו חחחחחחחח

LiOr CaRtEr

New member
היי אני ממש בעד!!!../images/Emo13.gif

אממ.. טוב אז לא יהיה כתוב בדיגיטל שידור חוזר כי זה כבר היה...... בלעחס.. וואלה חכם מצידי (עזבו) אם מישי יודעת מתי כן יהיה שידור חוזר, אתן מתבקשות ואפילו נדרשות להגיד לי! בתודה, ההנהלה (האנשים בחלוקים הלבנים שמפקחים לי על המוח).

למעלה