היי אני חדשה היי אני חדשה פה ואני חושבת שלינקין הם הלהקה הכי טובה
° °•Eowyn•° New member 26/11/03 #4 ברוכה הבאה../images/Emo186.gif אני דנה ספרי קצת על עצמך אהה.. וגם אנחנו חושבים שלינקין הם הלהקה הכי טובה
ברוכה הבאה../images/Emo186.gif אני דנה ספרי קצת על עצמך אהה.. וגם אנחנו חושבים שלינקין הם הלהקה הכי טובה
• •° R£anima†ioN •° New member 27/11/03 #6 ../images/Emo24.gifהייייייי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif אני אלה בת 15 מהרצליה תהנייי בפורמינו הנחמד
../images/Emo24.gifהייייייי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif אני אלה בת 15 מהרצליה תהנייי בפורמינו הנחמד
• •° R£anima†ioN •° New member 27/11/03 #8 ../images/Emo4.gifנצ"ש../images/Emo26.gifמי ששמח שלא יכנס../images/Emo182.gif אזהרה למי שיש מצב רוח טוב ובא לו שככה הוא ישאר שלא ימשיך לקרוא את ההודעה קיבלתי לאיימל את תאריכי ההופעות של לינקין לשנת 2004 ונחשו מה .... ישראל לא שם
../images/Emo4.gifנצ"ש../images/Emo26.gifמי ששמח שלא יכנס../images/Emo182.gif אזהרה למי שיש מצב רוח טוב ובא לו שככה הוא ישאר שלא ימשיך לקרוא את ההודעה קיבלתי לאיימל את תאריכי ההופעות של לינקין לשנת 2004 ונחשו מה .... ישראל לא שם
° °•Eowyn•° New member 27/11/03 #9 כבר אמרתי לך בבצפר../images/Emo4.gif../images/Emo186.gif זה היה ברור.. וחבל שכך .
L LiNKiNPaRKiT New member 27/11/03 #10 ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif איזה דיכי!!!!!!!!!!!! אפילו שזה באמת היה דיי ברור....אבל עדין קיותי שהם לא ישכחו אותנו...
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif איזה דיכי!!!!!!!!!!!! אפילו שזה באמת היה דיי ברור....אבל עדין קיותי שהם לא ישכחו אותנו...