היי אני חדשה..

Psycho Sanity

New member
היי אני חדשה..

אני שונאת הודעות של "היי אני חדשה" אבל במקרה הזה אני אסבול את זה... אני שומעת כבר הרבה זמן פינק פלויד... רק רציתי שתביאו לי שירים טובים לשמוע כי ת'אמת.. אני לא יודעת את השמות של השירים שלהם שאני שומעת...(זה מתוך אוסף..של כל הדיסקים שלהם) אז... אם אתם יכולים תנו לי שירים יפים.. תודה...(ד"א שנה טובה)

ברוכה הבאה!

בקשר להמלצות לשירים: שם הדיסק שיש לך הוא כנראה Echoes, לא? במקרה כזה, קשה לי מאוד לתת לך תשובה, בגלל שאקוס, כמו מה שכתוב כצת יותר למטה, הוא אוסף השירים הטובים ביותר של הפלויידים. במידה ואחרים לא מסכימים - נמקו מדוע.

לא בדיוק..

הרעיון מאחורי Echoes היה לייצג את כל התקופות של הלהקה, כאשר מכל תקופה יילקחו שירים מייצגים. התוצאה הסופית לא היתה בדיוק זה, משום שהתגלעו אי-אילו חילוקי דעות מסויימים בין מר ווטרס לאדונים גילמור, רייט ומייסון, באשר לזהות המדוייקת של השירים שייכללו באלבום. כך, למשל, ביקש מר ווטרס לכלול באלבום לא פחות מ-6 שירים מתוך The Final Cut - אלבום אותו הוא מחשיב כיצירה הטובה ביותר שלו. הצעה זו לא התקבלה על דעתם של האדונים גילמור, רייט ומייסון. בדומה, ביקשו שלושת ה"ה לכלול באלבום שירים מתוך האלבומים A Momentary Lapse of Reason ו-The Division Bell אשר, כזכור, נעשו ללא השתתפותו של מר ווטרס. מר ווטרס התנגד להצעה זו, אבל התנגדותו נדחתה ברוב של 3-1. התוצאה הסופית היתה כדלקמן: 1) 12 שירים עליהם היה קונצנזוס בין כל הארבעה (כגון Shine On, Echoes וכו'). 2) 4 שירים המזוהים עם ווטרס (מתקופת "החומה" ו-the final cut). 3) 5 שירים מתוך Momentary Lapse ו-Division Bell. 4) 5 שירים של סיד בארט. (מר בארט כנראה לא השתתף בקבלת ההחלטות בנוגע לאלבום). האם אלו באמת השירים הטובים ביותר שלהם? לא ברור. ממילא למרבית אוהדי הלהקה יש "תקופה" אותה הם מעדיפים, על פני האחרות. לטעמי, הפלויד עשו את הדברים הטובים ביותר שלהם בין 1967-1975. אבל כל אחד/אחת וטעמם. יש גם לזכור שחלק מהשירים הארוכים יותר קוצצו לצורך האוסף, ועל כך היתה תרעומת רבה.

נימרודל

New member
הממ

ציף יצף מורתנו הרוחנית הסבירה לי הכל... יש לי את אקוס אבל אני לא שומעת אותו כל כך... כי זה אוסף ולךא אלבום וזה דיי הורס... נ.ב. ברוכה הבאה !!!!!!

נכון מאוד, אבל

כמו שציינתי בהודעה שלי, אלו הם אוסף השירים הטובים ביותר של הפלויידים לאורך כל הזמנים, ולכן, אין מנוס מהעובדה שבדיסק הזה יהיו גם כמה שירים מהתקופה המאוחרת (וחלקם, לדעתי לפחות, טובים מאוד). בנוגע לקיצוץ השירים, זה אכן מעצבן מאוד, אבל צריך לזכור שאנחנו מדברים על אלבום אוסף.

למעלה