היי, אני חדשה..

super-cat

New member
היי, אני חדשה..

קוראים לי נטלי, אני מהמרכז בת 18 וחצי. יש לי שאלה, ואני באמת מקווה שכאן זה הפורום המתאים לשאול אותה.. אני לא ידועת להתאפר. לפחות ככה נראה לי.. אני באמת הייתי רוצה איזשהם שלבים בדרך לאיפור כמו שצריך ולא סתם למרוח עיפרון בעין ולשים סומק.. יעזור אם אני אתאר איך אני נראית? סביר להניח שכן, אז: יש לי פנים ממוצעות, לא עגולות ולא מאורכות. השפתיים שלי לא דקות מידי ולא עבות מידי, שיער גלי עד הכתפיים, עיניים כחולות - אפורות - ירוקות (הן כל הזמן מחליפות צבעים, מעצבן לחלוטין..) והממ... נראה לי שזה מספיק, לא? אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי להתאים צבעים ובכלל - איך להתאפר?.. נטלי

Leeeeeeee

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל איפור מתחיל במייק אפ, מוצק או נוזלי. זה הבסיס ששומר את כל האיפור לאורך זמן. אם יש צורך, משתמשים בקונסילר להסתיר פגמים, שקעים מתחת לעיינים, צלקות וכו'... אחרי שיוצרים שכבה אחידה, מפזרים פודרה שקופה כדי לקבע את המייק אפ. אחרי זה בא סומק, איפור עיינים (צלליות, עיפרון, איילינר, מסקרה....) ושפתיים (גלוס, אודם...) אני לא יכולה בדיוק להתאים לך איפור כי אני לא ראיתי אותך ולפי התיאור שלך אין לך איזו-שהיא בעיה. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

Leeeeeeee

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל איפור מתחיל במייק אפ נוזלי או מוצק, המייק אפ הוא הבסיס לאיפור ומחזיק אותו לאורך זמן. אם יש צורך, משתמשים בקונסילר להסתיר פגמים, שקעים מתחת לעין, צלקות וכו'... אחרי שיוצרים שכבה אחידה של המייק אפ והקונסילר, מפזרים פודרה שקופה כדי לקבע את המייק אפ. על הפודרה מפזרים סומק ולאחר מכן מאפרים את העיינים (צלליות, איילינר, עיפרון, מסקרה....) ואת השפתיים (גלוס, אודם...) אני לא יכולה להתאים לך את האיפור כי לא ראיתי אותך, ובכל זאת זה קצת קשה להסביר דרך הפורום, אבל אם יהיו לך שאלות אני אשמח לענות

super-cat

New member
ת'אמת גם וגם

למרות שביומיום לא נראה לי שיש לי מספיק כוח להתאפר... אבל אני אשמח לשמוע הצעות גם ליומיום וגם לאיפור ערב נטלי

למעלה