היי........אני חדשה..........

Nightwish-boy

New member
LOST PROPHETS? מטאל?

לדעתי הם יותר הרדקור מאשר מטאל... ידידה שלי שחולה עליהם מגדירה אותם כ"מטאל גולשים"...ווטאבר... בקשר ללינקין פארק- לא צריך להגזים. הם נחמדים והם התחלה יותר טובה מבריטני ואני די מחבב את הלהקה הזאת (כמובן שהם לא מגיעים לרמה של להקות המטאל שאני שומע אבל ככה זה בחיים) ואני מחשיב אותם לרוק קל... אבל מטאל? נו,באמת...

D.B

New member
Aמעתי שיר או שניים של LOST PROPHETS

לא רעים בכלל... קליל משהו.. בהחלט נעים לאוזן... השירה והגרוב ב-SHINOBI VS. DRAGON NINGA מזכיר טיפה את ג´מיריקווי...

a_duck

New member
מי אמר שזה מטאל? תקנה משקפיים...

ובאותה הזדמנות מכשיר שמיעה...אתה יודע למה אני מתכוון... LOST PROPHETS זה ניו מטאל אבל לדעתי הם נשמעים יותר נומלי מלימפ ביזקיט וכל זה...הארדקור זה לא... ואני מקווה שלא הבנת מההודעה שלי שרציתי להגיד שלינקין זה מטאל...

Nightwish-boy

New member
בלאט...

לוסט פרופטס זה לא ממש ניו מטאל... ויש שם הרבבבההההה הרדקור שמע קצת יותר מSHONIBI VS DRAGON NINJA... והיא ביקשה המלצה על להקות מטאל טובות גאון שלי... ומה שאמרתי על לינקין היתה בכלל תגובה להודעה שלה לא לשלך, אז אל תדחוף ת´אף.

a_duck

New member
אתה יודע מה זה הארדקור בכלל?

לוסט פרופטס נשמעים בדיוק כמו כל הלהקות ניו מטאל בסגנון כמו ALIGN וכל זה...ואל תגיד שגם הם הארדקור כי אז זה יהיה עצוב...הארדקור בדרך כלל פחות מלודי ויותר כבד...תשמע SKINLAB ואז תבין מה זה הארדקור... והיא ביקשה שיכירו לה להקות...היא לא אמרה שום דבר על מטאל ולא מטאל...ונתתי לה המלצה ללהקות שהיא תאהב בלי קשר לסגנון...למשל DUB WAR בכלל יותר קרובים לטכנו ממטאל אבל אם היא אוהבת רמשטיין רוב הסיכויים שהיא תאהב אותם גם...תלמד לקרוא... ותפסיק להגיד לי לשמוע שירים...כל השירים שאתה "ממליץ" עליהם הם השירים הכי מוכרים של הלהקה...זה כמו להגיד תשמע אירון מאידן...ואם כבר אתה "ממליץ" על שיר אז תכתוב את השם נכון...זה SHINOBI ולא SHONBI...אפילו להעתיק שמות מאודיוגלקסי אתה לא יודע...

הממממם...

"תשמע SKINLAB ואז תבין מה זה הארדקור..." סקינלאב זה לא בדיוק הארדקור, זה די קרוסאובר, גם זה לא בדיוק... אבל לוסט פרופטס וכל זה זה בכלל לא הארדקור, יש לזה קשר די קטן להארדקור...

a_duck

New member
מי אמר שזה מטאל? תקנה משקפיים...

ובאותה הזדמנות מכשיר שמיעה...אתה יודע למה אני מתכוון... LOST PROPHETS זה ניו מטאל אבל לדעתי הם נשמעים יותר נומלי מלימפ ביזקיט וכל זה...הארדקור זה לא... ואני מקווה שלא הבנת מההודעה שלי שרציתי להגיד שלינקין זה מטאל...

Ozzy Osbourne

New member
ממממ

ברוכה הבאה. לא הבנתי מה הקשר בין לינקן פארק לבקסטריט בויז? בקסטריט בויז הם להקת בנים מתרוממת שהקהל שלהם נוגע לבנות קטנות בנות 12-15.לינקן פארק קצת יותר ברמה אחרת.ואם את כבר מדברת על חרא של מוזיקה אז אני לא מבין איך אנשים שומעים ל RAMMSTEIN? טוב אני מבין שיש שיאהבו אותם.ת´אמת אני חושב שהם מחורבנים.בכל זאת דעה שלי.הסיבה שאת לא מבינה מה הם אומרים היא בגלל שהם שרים בגרמנית.

עופר

New member
יכול להיות...../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

שבגלל שאני לא מבינה אותם אז כן.. סה"כ אני אוהבת את המוזיקה.... ולינקין פארק הם בול להקת פופ כזו רק ששרה רוק..ושיש להם פירסינג במקום אחר אבל אמרתי רק לפני כמה זמן שמעתי איפשהו שיר של איזה להקה אני כבר לא זוכרת והתאהבתי!

Sham 69

New member
RAMMASTEIN

הלהקה הזאת עושה לי בחילה .. לא רק שהם שרים בגרמנית .. שאני לא מת על השפה הזאת .. במיוחד בסגנון הזה .. גם המוזיקה שלהם .. הם מנסים להיות קשוחים כאלה .. רציניים .. לעשות מן רושם כזה של "צועדים למלחמה" .. אבל פשוט .. בא לי להקיא מזה ..

עופר

New member
זכותי נכון?

חוץ מזה אני חדשה והצליל נקלט לי באוזן.....ואם יש יותר טובים אני אנסה אם אני לא יאהב אני לא יאהב.....

Necrophil

New member
אוף אם רק היית מכיר את המילים....

הם משתמשים גם במוזיקה כמטאפורה, חוץ מזה שהמון להקות פאנק השתמשו באפקט המארש "למלחמה", אבל אף אחד עוד לא התלונן!!!! אני מאוד אוהבת דווקא.

Sham 69

New member
אבל רוב הלהקות פאנק האלו

לא עשו את זה כל כך גרוע אבל זה רק הטעם האישי שלי .. אני לא אוהב את האפקטים האלקטרוניים שהם מכניסים .. אני פשוט לא אוהב אותם ..

a_duck

New member
רמשטיין...

האלבום SENSUHT היה לא רע דווקא...הם היו יכולים להיות יותר טובים אם היה להם פחות אלקטרוני (האלבום האחרון נשמע עלוב בגלל האלקטרוני)...והם גם יודעים לתת בראש... ובניגוד לרוב הלהקות רוב הקליפים שלהם יפים...ולא איזה הופעה או בלאקר קשוח שמסתובב ביער (אם מישהו הבין לא נכון אז אני אוהב בלאק) או כמה ערפדים שונשכים אחד את השני...לא שזה ממש משנה...כי אם המוזיקה מסריחה הקליפים לא עוזרים...

OPERATi0N_iVY

New member
לדעתי...

דווקא הקטע עם האלקטרוני מוסיף לצליל שלהם... השיר שלהם מהMTV AWARDS נשמע דווקא נחמד עם האפקטים המסריחים האלה...

a_duck

New member
הרמת אלקטרוני בMTV AWARDS עוד בסדר

אבל יש שירים ממש מוגזמים...

למעלה