היי........אני חדשה..........

Necrophil

New member
אני אדבר בשם עצמי...

אבל האלקטרוני רק מוסיף, וכמובן נותן ייחוד, טוב נו מדברת מישהי ששומעת גם אלקטרוני וגותי. כן, הקליפים מאפיינים את מה שקרוי היום "ניאו-ברברי" או "פולק-מטאל", "פולק-גותי" וכו´... בקיצור הבנת את הכוונה בוודא.

ed555

New member
אלקטרוני יכול לצאת טוב.

שעושים בו שילוב נכון במטאל לדוגמא כמו and oceans המעולים עשו בדיסק האחרון שלהם ובדיסק circle of o משהו כזה שנוטה לכיוון מוסיקה אמביינטלית שכזאתי.וזאת רק דוגמא אחת.

Ozzy Osbourne

New member
ממממממממ אני לא אענה לך בהודעה

הקודמת אלא כאן. צודק מטאליקה רושמים עם c טעות שלי. אשר לראמסטיין אני עדיין נשאר בדעתי.הם להקה מחורבנת.אח שלי קנה דיסק אחד שלהם כי הוא התלהב מהשיר du hust שהוא הוריד פעם מהנט.הדיסק שהוא קנה פשוט מגעיל.שמעתי לו פעם אחת וזה הספיק לי.אחי בעצמו לא נוגע בזה. חוץ משירים שדומים יותר למארשים צבאים לא מצאתי שם עניין. אני לא מבין אף מילה.והביצוע של השיר הוא נורא.כל הזמן מקצבים שלא משתנים.אפשר להרגיש באווירת מלחמה.וזה נראה לי ממש מזוייף.לא אוהב אותם. כמובן הכל עניין של טעם. בקשר למה שאמרת בהודעה שלך לגבי אי אילו העדפות של אותה בחורה לגבי איזה סגנונות היא יכולה לשמוע אז בסופו של דבר זה נתון להחלטתה. גם אתה וגם אני המלצנו לה.מכאן את הדרך היא תעשה בעצמה.

חולוני

New member
יש לי דיסק של Rammstein.

ואני עד היום מצטער שקניתי אותו כי הוא כ"כ גרוע.. רוצה לקנות אותו? אה, ו-Korn מסריחים.

Necrophil

New member
אלוהה

תתחדשי לך, יפה לך ולא להתייאש! ;) סתם אין הרבה מה להגיד על התחלות חדשות בחיים. בכל אופן רמשטיין גדולים מבחינת המילים, הכרחתי גרמנים לשבת איתי ולתרגם לי- הם מאוד מגוונים, משתמשים בהרבה מטאפורות (פואטרי כמו שאומרים), שני שירים שאני אוהבת במיוחד מהחדש- אחד שיר שנאה נגד המפקדת ("את אומרת לי שהלב שלי בצד ימין, אבל הלב שלי פועם בשמאל, ימין, שמאל,ימין שמאל" משהו בסגנון) והשיר השני מדבר בכלל על זיונים ("אני סוס, תכף אני הולך להרביע עוד סוסות, חכי לי בינתיים מתוקה, פנימה, החוצה, פנימה, החוצה... (raus´ rein)" זה אני בטוחה יותר מעוות יצא לי אבל לא זוכרת ממש). חוצמזה בתור "חדשה" אני ממליצה על DOOM ו- BLACK, לא להתעכב על טראש ודת´, אלא אם כן את בת 15 מינוס ויש לך זמן פנוי. :) בכל אופן מומלץ: Satyricon, gehena, Emperor, Amorphis, My dying bride, In the woods, Enslaved, Dimuu Burgir, וכו´ וכו/´ וכו´!!! אני אישית אוהבת Vondor, אבל זה אולי כבר מוגזם! והמלצה לכולם: למי שאוהב גם הרדקור- Demoniac!!!!!1 בלאק עם הרדקור, ובאותה נשימה גם Acid Drinkers

November rain

New member
טעם טוב יש לך...

רק בעצם זה שהזכרת את דימו ראשונים עוררת אותי...

Necrophil

New member
חחח ממש לא התכוונתי... :)

להזכיר את דימה ראשונים, אבל כנראה ככה זה יוצא בעברית... אני אוהבת באופן שווה פחות או יותר את כולן, חוץ מסטיריקון ווונדור!!!!! וונדור מן הסתם כי אין יותר מטורף. היית מאמין שפספסתי הופעה של דימה כי היה לי קר מאוד והעדפתי לישון?!?!?! פיגור פיגור אכן. לפי השמועה הופעה מעולה (וואקן השנה). אבל אני משערת שאני צריכה להפרד מכולכם או משהו כזה!!1היו שלום

November rain

New member
אממ...

זאת בטח יד הגורל שכתבה את דימו ראשונים...
ועוד דבר... למה לכתוב היו שלום?.. אי אפשר פשוט להגיד ביי?.. כי פשוט זה כאילו מישהו הולך למות או משהו... ואולי זה רק אני...

Necrophil

New member
אז ביי :)

רציתי להודיע בדרמטיות, אתה יודע, משהו מקביל לאיזה אירוע טרגי, מוות, משהו... נו הבנת!!!!!!!!!! :")

Reckoning Day

New member
אני דווקא התחלתי מדום...

אה לא בעצם בהתחלה שמעתי סאונדגארדן ונירוונה.. ואחרי זה באופן מפתיע במקום לעבור למטאליקה מגאדת´ ודומיהם עברתי אוטומטית לדום.. אם זה נקרא בכלל דום בימינו..(אין לי מושג במושגים) בקיצור לכי על: pardise lost my dying bride anathema אצל כולם האלבומים הראשונים יותר כבדים והאלבומים האחרונים (אותם אני פחות אוהבת) נוטים לאט לאט לכיוון הלא מעניין והרגיל..זאת דעתי בכל אופן תהני..:)

D.B

New member
ANATHEMA

אני דווקא חושב שה ALTERNATIVE 4 וה- JUDGMENT משובחים... הם ממש ממש לא רגילים...

November rain

New member
Anathema ...

מה אנשים מוצאים בלהקה הזאת?... נורא משעממת לטעמי... my dying bride לעומת זאת גדולים מהחיים ואני ממליץ עליהם בחום גם...

D.B

New member
הכל תלוי במה אתה מחפש במוזיקה

שאתה מאזין לה.. אחרי שתגדיר את זה, תגלה גם שבכל הרכב/סגנון זה מתבטא אחרת. לדוגמה - רגש. רגש דבר יחסי אשר ניתן לביטוי ופיענוח בכל מיני אמצעים.

למעלה