היי אני חדשה...

היי אני חדשה...

תמיד התעניינתי במאגיה... קראתי ואפילו קיימתי כמה טקסים אבל אף פעם לא נכנסתי לזה באמת... לא השקעתי בזה. עכשיו אני רוצה להתחיל שוב... השאלה שלי היא... איפה אני יכולה לאגור מידע שהוא נכון... בדרך אחרת מאשר ספרים(כי הם נורא יקרים) האם יש אתרים... או אנשים שיוכלו להסביר?... תודה מורגן

יש אנשים ויש אתרים

מה כבר למדת? מאיפה? מה את רוצה ללמוד, כיוון ספציפי, מאגיה לצרכי התפתחות אישית (אותה אני מכנה גבוהה) או מאגיה לצרכי "יום-יום" (נמוכה)? מה מושך אותך יותר? הכיוון הפגני יותר של המאגיה? מאגית כאוס? מאגיה מבוססת קבלה? הכל ביחד? ככה אני אדע על מה אני אוכל להמליץ מבלי שתתקלי יותר מדי בחומר שאת מכירה או שאינך מעוניינת ללמוד.

Unblessed

New member
...

לא נראה לי שמישהי ש"למדה אבל לא השקיעה ועשתה כמה טקסים" יכולה באמת להבין מה זה מאגית כאוס או כל סוג אחר של מאגיה ולבחור בה. לא סתם נותנים את התקופה ההתחלתית ללמוד... ובקשר לזו ששאלה. אני ממליצה לך להתחיל לקרוא את המאמרים בפורום, למתחילים. תנסי ללמוד באמת מההתחלה ולא לתת לעצמך "פור" כי "למדת" את זה כבר. אני ממליצה לך על המאמרים של תרגילי הריכוז של אילן ומעיין (כוכב השחר וכמעיין המתגבר) אם אני לא טועה בשמות הכותבים, ובעיקר על מאמרים למתחילים. אם יש לך שאלות אחרי שאת קוראת את המאמרים את מוזמנת לשאול. תמיד יהיה מישהו שיענה (לא בהכרח תשובות חכמות), אז אל תפחדי לשאול:) אני לא יודעת אם כבר נכנסת לפורום פאגאניזם בישראל. אם לא אז אני ממליצה לך להציג את עצמך גם שם, ולקרוא את המאמרים ששם. שיהיה לך בהצלחה:)

למעלה