היי אני חדשה!

הי!!

ירדן!(?!?!) מה המצב?!!?!? שמנחה שסוף כל סוף נכנסת!!! ספרי על עצמך קצת! חחח תהני מהפורום!

שלומלומלום!

שלום קאיה קאיה קאיה! חחח, מי את? מה שמך? מה הקשר שלך לסוסים? את רוכבת? היכן? למה? ממתי? מי הרשה לך? חחח, סתאאאאאאאאם! ברוכה הבאה לפורום!

טוי בוי

New member
שלום שלוםםםם...../images/Emo60.gif

היי אני אלה רוכבת 6 שנים אינגליש דרסאג' וקפיצות בג'וקי קלאב רשפון עם עדי בת 12 וחצי+ לשלטון!!!
זהו שבי
כן שבי שבלול השולט!!! חחחחחחח

Shai Felton

New member
שאאאאאאלום../images/Emo170.gif

היי אני שי ואני רוכבת במשמר העמק, ומתחרה בקפיצות! תהני בפורום! ונשמח לשמוע גם קצת פרטים עלייך

TauraMan

New member
י-רדן!!!!!!!!!!../images/Emo20.gif

חחח למה קאיה קאיה קאיה ולא זאוס זאוס זאוס?? חחחח אז אותי את מכירה לא? מה המצב? גם ינקו פה... חחחח ואורן מדי פעם..

טוי בוי

New member
כולם לצ'אט!! ../images/Emo60.gif

כן הנה הוא בא לשלטון!!!
כן זהו "שבי" שבי ה-
ה-
ששולט בעולם כולו
מלך

ORIKA

New member
בוקר טוב ירדן../images/Emo24.gif

דורון-מה זאת השאלה המפגרת הזאת? למה קאיה ולא זאוס- אולי כי זאוס הו...(חובב בנים) אוקי ודבר אחרון קוראים לי אור לא ינקו...מובן?
אז בוקר טוב לכולכם אני הולכת לישון ושיהיה לכם שבוע נפלא

S H I L G I

New member
יארדן!!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

כל הכבוד לך שהקשבת למה שהסברתי לך
חח טוב אז פכול מקרה אני אספר על עצמי למרות שאת יודעת..נכון ירדן
קוראים לי נטע אני בת 13 וחצי מחיפה רוכבת בקיבוץ יגור, אינגליש, מתחרה 70 על לאדה נעים מאד

ירדןןן מה המצבב?? קוראים לי...

דרור.. ואני רוכבת בחוות הפארק עוד מעט 6 שנים.. יש לי סוס פצצה בשם אפולו.. ואני מתחרה איתו ב-90 ס"מ קפיצות... ופגשת אותי בתחרות שהייתה באודים בינואר... את זוכרת אותי?? שהראתי לך מי זה יפתח??(ד"א-הוא כותב בפורום הזה)... תהני... יש פה אחלה ילדים..

niko girl

New member
היייייי ברוכה הבאה

אני צאלה אני בת 12 וחצי ואני רוכבת ווסטרן כבר 3 וחצי שנים!

i love rama

New member
../images/Emo42.gif שלומלום!!!!

היי! אני יערה ואני בת 13 רוכבת 3 שנים בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה!!! ת-ה-נ-י-!!!

למעלה