היי אני חדשה

yael1221

New member
היי אני חדשה

היי לכולם רציתי לדעת אם יש חוג לריקודי שורות ממתחילים באיזור המרכז? אודה לכם אם תיידעו אותי.

המתמידה

New member
ליעל המשתתפת החדשה

לעניות דעתי אין חוג לריקודי עם שעוסק אך ורק בריקודי שורות. כמעט בכל חוג יש בנוסף למעגלים ולזוגות גם ריקודי שורות. ראשית תמצאי ריקודי שורות בספורטק שנמצא ליד בית הקפה שנקרא פעם "הקומקום"(היום שמו קצת שונה)בכל מוצאי שבת משעה 6:00 עד 9:00 . בנוסף יש בקאונטרי ל בחוג של פנינה בימי שני בערב. בימי רביעי בחוג של בתיה במתחילים.אם תבואי לספורטק תוכלי לקבל אינפורמציה נוספת בצורת פליירים מהמרקיד איציק המאירי.

סטיב007

New member
היכן נמצא בדיוק הספורטק המפורסם

שכולם מדברים עליו.האם אפשר לו לומר במדוייק באיזה עיר והיכן?אני מניח שזה בתל אביב אבל היכן?בטיילת?היכן בדיוק?

על הגדה הצפונית של הירקון

מערבה מדרך חיפה, באיזור מלא מגרשי ספורט. קשה לפספס. שתהנה!

dw2322

New member
כאן

ראה קישורית למי שלא מכיר את ת"א רצוי לנסוע לכיוון תחנת הכוח רידינג, זה לא רחוק משם.

המתמידה

New member
הסבר איך להגיע לספורטק

שלום לך! בנוסף להסברים שכבר קבלת ,גם אני רוצה להוסיף פרטים שאולי יהיו לך לעזר. קודם כל צדקת הכונה לספורטק בתל-אביב על גדות הירקון ליד בית הקפה שנקרא משהו כמו קומקום. אם אתה בא מהצפון ונוסע בדרך נמיר אתה פונה אחרי סמינר הקבוצים ימינה ממש לפני הגשר שמעל רחוב רוקח. נוסעים ברחוב רוקח לכוון מערב לוקחים את המסלול השמאלי עד שמגיעים להצטלבות מרומזרת ,עושים u turn וממשיכים לנסוע ברוקח לכוון חזרה לוקחים את המסלול הימני ואחרי נסיעה של כמה מטרים רואים את הבודקה של השומר והמחסום של הכניסה לספורטק. למי שלא תושב תל אביב החניה עולה כסף.ולתושבי תל-אביב שיש ברשותם כרטיס תושב זה בחינם. שעות ההרקדה בתקופה זו הן מ6:00 עד 9:00 בערב.תיהנה.

yael12211

New member
תודה לכולם

תודה על תשומת הלב אני מודה על המידע שסיפקתם לי המתמידה עדה ירון, אביגל אתם 10, אולי בכלל אתחיל ללכת לריקודי עם ... יעל

כולנו הינו פעם חדשים

כך שזו לא בושה. ברוכה הבאה לפורומינו ובתקווה שתשתתפי בדיונים ותיהני להיות עימנו.

avigal23

New member
ברוכה הבאה לפורומינו ../images/Emo26.gif

אגב, בקרוב (עוד חודש ומשהו) אני אחגוג כאן שנה

ברוכה הבאה! בקרוב ייפתח חוג

למתחילים באולם הגלגליות בבית דני, ימי שלישי, שם תמצאי גם את ריקודי השורות למתחילים.

למעלה