היי אני חדשה

אה אוקי ..אניש מחה שאתה לא מנסה לפג

לפגוע בי..... כי זה כזה לא נעים אני חדשה בפורוםם ולא יכוטלה לקל(דבר שאני עושה חחח הרבה ) כי אני אעשה רושם רע סו... טוב לילה טוב לכם זכותך לא לאהוב את אבריל אבל הי לפחות שנינו אוהבים רק בישראל לא?

Human Nature

New member
זה הכי חשוב ../images/Emo8.gif

וסורי אם זה היה נראה כאילו תקפתי אותך. ולמה לקלל? למה לכעוס בכלל? פשוט שימי תמונה של מדונה, וצטטי את "Human Nature"

Nemo Girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ניבי אני גם מתה על התוכנית ועל אבריל. בקשר לסקיטר בוי, אני הפסקתי לשמוע אותו כשקיבלתי את הדיסק ומצאתי בו שירים יותר יפים.

כן גם לוסניג גריפ יפה ואנית'ינג בט

אנית'ינג בט אורדנרי לא רק המוכרים יפים אני מכירה את השירים למרותש אין לי את הדיסק אבלא ני אקבל אותו מתנה לפסח!!!!!!:) אני חולה על רק בישראל די הרגתם אותי עם הסירטון הזה חחחח ..... אני גם אוהבת את קיילי מינוג(עכשיו עוד יותר יקטלו אותי נכון??9 טוב כול אחד ומה שהוא אוהב אם מישהו כאן שונא את אבריל או קיילי שפשוט לא יגיד לי כלום..... כמו שאני שונאתפחד את המורדיםא ני לא קוטלת חברים שלי בפורום כי אני יודעת שזה יעליב אותם!

Human Nature

New member
קיילי דווקא חמודה.

"קיילי מינוג 1994" הוא דיסק די טוב, למען האמת. הוא נורא מזכיר לי חלקים מ"אירוטיקה" המדהים של מדונה, רק לא בתכנים המיניים, אלא מבחינת המוזיקה. וגם אני שונא את "המורדים", ולמען האמת אנחנו המיעוט כאן

אני מתה על קיילי של שנות אלפיים ושל

שנות בשתעים גם אני אוהבת את השירים הישנים בטר דה שדויל יו קנו וקונפייד אין מי וכול אלו.. אניי לא אמשיל כי יש לי רשימה ארוכה אבל אני מכירה את כולה שירים שלה..... אתה מכיר את הדואט עם ניק קייב השיר הכי מוזר שלה אבל אחד היפים שלה.... ור דה ווילד רוזס גראו? היא חמודה אבל ל]עמים היא חושפת יותר מדי וזה לפעמים מאכזב.ץ... ובמיוחד מעצבן שמישהו קורה לה זונה(היא לא היא פשוט חושפת ומשוויצה בגוף נ היפה שלה ובצדק...)

Human Nature

New member
למי אכפת מה אחרים אומרים?

אותי מעולם לא הפחיד קצת בשר. אני מעריץ של מדונה, ובעל "סקס" גאה!
"Confide in me" נמצא ב"קיילי 94" והוא אכן שיר מצוין. אהבתי שהיא עברה מפופ-ילדותי-אך-מתוק, לקהל-יעד מבוגר. גם הדואט עם ניק קייב. מממ.. משובח.

כו הייתה לא תקופה שבה...

היא הייתה השכן מהבית ממול ואז עברה לקהל מבוגר יותר וזאת הייתה תקוםפה מוזרה ועכשיו היא עברה שוב שינוי והיא בתדמי הסקסית אני מעדיפה אותה בתדמית הסקסית כי המוזיקה אחלה..... בלי שום קשר

Human Nature

New member
ככה זה שאתה משחק ב-Negihbours...

צריך להצטלם בעירום (ותשאלו את דניאל ספנסר) בכדי להשתחרר מהתדמית

ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif

אם אני לא טועה כתבת פה כבר כמה הודעות בעבר, נכון?

אור007

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

גם אני לא כל כך מזמן הצטרפתי ומבטיח לעזור לך להתחבר בפורום.

למעלה