היי אני חדשה

היי אני חדשה

גם אני חולה על רק בישראל !!! פשוט אחלה תוכנית אין פשוט אין עליהם!!!! הם גדולים1!! ומסוגלים להצחיק אנשים מצוין.... אני אוהבת נרא את התוכנית כמו כולכם!!!(אגב אני מעריצה של אבריל ומתכתבת שם גם...) אני מקליטה כול תוכנית ובקיצור אוהבת את זה!!!!!! אני הייתי מעריצה גדולה של מיקי גבע וה"אני יכול לנסות" בעונה הקודת ואהבתי נורא נורא את האדוני ליצןא בל עזבו זה פאסה וזה שייך לעברץץץץ(אבלא ני בחיים לאא שכח את הרגעים האלו מהתוכנית!:)) הייתי רוצה להצטרף לפורום זהה אני מקווה שיקבלו אותי פה יפה.....

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

את יכולה לפרט בגדול איזה פרקים מיוחדים מוקלטים יש לך ובעיקר פרקים מהעונה ה-1,2 ו-3? *מכור*
ניר

אההה... כול העונה מה אני יודעת

אני לא זוכרת ממש אילו פרקים.. יש לי בגדול את הפרקים עם הסבתא ואה... לא זוכרתא בל יש לי הכי הרבה קלטות מהעונה הקודמת ומהעונה הזו מהעונה השלישת יש לי רק כמה פרקים...... (לא רק אתה מכור חחח) אני מתכתבת גם בפורום רק בישראל בקשת אבל איזה שיעמוםש ם כול כך יבש כבר עזבתי מזמן1!! לא אמרתי בכלל שאני עוזבתכ י לא מגיבים שם על הודעות ובטח היו מורידים ת'והדעה שלי למטה..... בתפוז זה לא רק לכתוב"יא איזה איזה פרק יפה היה אתמול צחוקים" וזהו אלא זה להכיר את האנשים פה וכו'... אה ותצטרכו להתרגל שאני כותבת עם הרבה שגיאותמרוב מהירות סורי... ככה זה אצלי חחחח

עמיתוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif.

עשיתי פעם סרטון על שמעון ולימור שהסאונד שלו היה סקייטר גירל
.

אה זה אולי לא ימצא חן בעינכם אבל אנ

לא אורמת את השם שלי... ככה זה גם בפורום הארי פוטר שאני מתכתב בו כבר איזה חצי שנה כבר רגילים שאני לא נותנת שם חחחח(אני מתכתב בפורום הארי פוטר לא בתפוז בפורום אחר אתם לא מכירים) אה ו-היי דין!!!! גם אתה אוהב הארי פוטר אני רואה(רוללזזז!)

יאללה כמה טעויות *מתקנת*

לא אומרת* שאני מתכתבת* אויייש עשיתי רושם רע עלה ההתחלה...חחחחח

LoLo16

New member
היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

באמת שווה לך לראות את הסרטון של עמית, אם את כל כך אוהבת את השיר Skater Boi(y) ואת רק בישראל, זה יהיה לך מושלם
כבר אני אביא לך את הלינק הישיר. נ.ב, אבריל פשוט שולתתתתת אני מתה עליה

כן אני חולה על השיר הזה רואים בחתימ

בחתימה שלי... אני חולה גם על רק בישראל ויהו כמה שאני עצובה מזה שהתוכנית יורדת ..... מחר התוכנית האחרונה???? כאלו אחר''כ יהיו מלא מלא לקטים ושידורים חוזרים אבל עדיין זה לא כמו לראות תוכנית חדשה ומרגשת ושמחה ו.... כיפית ומצחיקה!!!!! חחח "מרגשת" פחחח..... אניש מחה שאת מתה עעל אבריל.... אני מקווה שיש כאן עוד אוהבי פוטר ואם יש מהה הספר האהוב עליכם? עלי הספר השלישי הארי פור והאסיר מאזקבן אני חולה על הסדרה הזאת..... אני מעריצה של הסדרה כבר איזה 4 שנים או יותר מאז שהספר הגיע לארץ! (כבודדד! אני אחת הויתיקות!)

LoLo16

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל, הנה הלינק-
פה. יהיו רק חמישה לקטים, עד כמה שאני יודעת, ושידורים חוזרים של עונות 4-5. חבל שלא שמים את 1-3...
הספר ב-HP שאני הכי אוהבת הוא 4, "הארי פוטר וגביע האש"

כמו כולם כולם רק את הספר הרביעי....

אה רק עונות 4 וחמש....אוףףף טוב פחות יהיה כבוד השר הענק

Human Nature

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אבריל לאוין? וול, תמיד אפשר למצוא מישהו יותר גרוע לאהוב

אני אומנם חדשה בפורום הזה אבל אני

לא אתן לך ללכלך על אבריל.. טוב זאת דעתך יש גם כאלה שלא אוהבים הארי פוטר זכותם.....אבל זה די מעליב אתה יודע כאלו אני חדשה פה ואתה מעליב זמרת שאני אוהבת ..... טוב מה זה משנה אני לא אשים לב וזהו

Human Nature

New member
היי,

לא התכוונתי לפגוע בך אישית! אני לא אוהב ממש את אבריל, אבל זה ממש לא אומר שכל העולם צריך ללכת לפי מה שאני חושב. מצטער על אי ההבנה

למעלה