היי..אני חדשה..

S H I L G I

New member
היי..אני חדשה..

קוראים לי נטע ואני בת 13 מחיפה.. לפני איזה חודש השתגעתי והחלטתי לחרוש את עצמי לאיזה שעה-שעתיים לשמוע ברצף את כל השירים של היהודים מהדיסק הצרוב שיש לאח שלי (תמיד שמאתי אותו חוץ מ"אלה"-זה הדיסק "מציאות נפרדת", אגב..).. ומאז אני דבוקה לדיסק הזה.. עוד מעט חמוטל חברה שלי צורבת לי את 2 הדיסקים האחרים אז אני אשמע גם אותם...

caspergirl

New member
מזל"ט../images/Emo160.gif

אבל... זה לא בסדר שאת צורבת... במיוחד לא מוזיקה ישראלית... הם גם ככה לא מרוויחים מספיק כסף!!!

../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

מזה צרובים
מיד ליקנות חדשים מקוריים!!!.. ראמבאק....
ונחזור לביזנס.. ברוכה הבאה
ותבלי כאן בפורום.. אני בוטן.. ואני פאקינג פקצה..
אממ...בנה קטנה שלי... בלא מה את עושה בבית?!?!? וכי למה שנים לא דיברתי איתך?!?! חוקפצה..
וזהו היום גיליתי דבר חדש.. אני בלונדינית..
ורק שתדעו...זה לא כיפ!..
כן כן.. וזהו.. יא לסבים!!!כולכם
בלא... וזהו בהביי ממני רווווווני...

S H I L G I

New member
הסבר-למה אני חייבת לצרוב..

אין לי ממש כסף לקנות את הדיסקים :(

i love INDIANA

New member
נטווש!!!! ממצב?!

ו.. כן.. מודה באשמה... אני צורבת לנטע תדיסדקים.... מתנה ליומולדת.... ו.. לא אני לא הולכת לקנות לה 3 דיסקים...אין לי כסף לזה...חוצמזה עדיף שאני יצרוב לה הפעם והדיסק הבא היא תקנה לבד מאשר שהיא תישאר ככה עם דיסק אחד ולא הכי אוהבת את היהודים אלא רק ככה מדיי פעם... אני עוזרת לה להתמכר....חח....

yuli c

New member
תראי...

אני מבינה תקטע שאין לך כסך לקנות דיסקים מקוריים. גם אני כמעט שלט קונה. אבל... אם יש להקב שאני אוהבת במיוחד כמו היהודים ובעיקר עם זה להקה ישראלית שכמו שאת יודעת הפרנסה שלהם לא גבוהה. אני ממליצה לך לקנות מקורי את השניים הראשונים: "מציאות נפרדת" ו"היהודים" כל דיסק 50 ש"ח שזה לא מחיר גבוה.

למעלה