היי אני חדשה!!!

amc22

New member
היי אני חדשה!!!

מה המצב כולם? אז קוראים לי עמית מזרחי, אני בת 13 (עוד מעט…), אני מירושלים, ומה עוד אני יכולה לספר על עצמי? אני גם בפורומים "המורדים" ו"אגדות אורבניות", ואני לא יודעת מי פה חושב כמוני, כי אני יודעת, או לפחות חושבת, שכולם (הבנות בעיקר דההה) אוהבות את גיא אריאלי אני צודקת? כי פשוט, גם אני אוהבת אותו, אבל…. לדעתי זה שמגלם את קובי, ניר לוי, הרבה יותר חמוד… טוב, אז זהו, ביי לבנתיים!

amc22

New member
../images/Emo65.gifהו עכשיו יש על מה לדבר!../images/Emo151.gif

טוב, אני חדשה, וחסר לכם שאתם לא מגיבים!

MrJacKasS

New member
מה את רוצה ???

ברוכה הבאה, טוב ??? את מחכה חצי שעה שיענו לך ??? הפורום הזה די יבש כי זה פורום חדש, חכי שעה-שעתיים יענו!

amc22

New member
אה, מותק, תירגע, טוב?

אני לא התחלתי לריב פה עם אף אחד, וגם לא התכוונתי, אז אל תתחיל לריב איתי שמעת???

MrJacKasS

New member
סליחה? מי רב?

מה יש לך? ולמה מי את שתגידי לי "שמעת"? בסך הכל הערתי לך על זה שאת מצפה לתשובה בפורום חדש בלי הרבה משתמשים לאחר חצי שעה. חכי ויענו לך!

amc22

New member
אתה רואה? כנס שניה../images/Emo26.gif

אה.... אתה התחלת את הריב הזה, אני אומרת להרבה אנשים שמעת
לא התכוונתי להעליב, אז מצטערת אם העלבתי אותך
, אבל פשוט, כמו עכשיו, שישר תקפת אותי, וזה פורום חדש, אני לא רוצה אויבים ישר. אני לא אוהבת לריב
, אז תראה יש לי רעיון: אם אתה רוצה שנהייה אוייבים, חכה לפחות עוד חודש, אז הפורום לא יהיה כ"כ חדש, טוב? (ואם לא הבנת, זה היה בצחוק
).

MrJacKasS

New member
הבנתי הבנתי...

וממש זו לא הייתה הכוונה, "לריב" איתך. ואני ממש לא אוהב את המושג "ריב" בפורום. אז... מצטער אם חשבת שאני תוקף אותך או משהו כזה, כי ממש לא לזה התכוונתי. אז בואי ניגע באושר ונשתה לחיי האהבה ואולי גם נשחק במשחק החיים אה?

למעלה