היי אני חדשה!:)

q t girl

New member
היי אני חדשה!:)

היייי, אני חדשה פה! ואני מאוד מאוד אוהבת לקרוא רומנים. במיוחד את הספרונים הקטנים האלה שהם פרקים פרקים, הסידרה של "חלומות מתוקים"... קראתי את כל הסידרה, ו... מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על רומן רומנטי שהוא כמו יומ??? (מספר את הסיפור בגוף ראשון). כיייי אני שונאת לקרוא ספרים שמספרים על מישהו אחר.. הכי כיף לקרוא ספר בצורת יומן (לא?) ואין הרבה כאלה... (או שיש ואני פשוט לא מוצאת....:)...)

khrui

New member
נראה לי שאת במקום הלא נכון...

חלומות מתוקים הנה סידרה לילדים קטנים , בפורם הזה מדברים על רומנים , רומנים שנראה לי שאת לא מכירה. אני צודקת? לירון

מיה אחת

New member
לא מסכימה

אני קראתי משך זמן ארוך את ספרוני חלומות-מתוקים, ואפילו רכשתי אחד או שניים. גם היום, אם אתקל באחד מהחביבים עלי, אין ספק שאקרא אותו. סדרת "חלומות מתוקים" היא סדרת רומנים רומנטיים לבנות עשרה, אבל העקרון שעומד מאחורי הספרים של "חלומות מתוקים" זהה לעקרון שעומד מאחורי כל רומן-רומנטי רגיל. גבר ואישה נפגשים, מתאהבים, מתגברים על כל המכשולים וחיים ביחד באושר ובעושר עד עצם היום הזה. העובדה שהם לא עושים את זה ושמדובר בבני טיפש-עשרה היא בסה"כ חסרון קל, ולא-אחת יתרון, כשמדובר בילדות בנות שתיים-עשרה שלוש-עשרה. כפי שאני זוכרת את עצמי בגיל הזה, תיאורי סקס ממש לא עניינו אותי. מכל בחינה אחרת, ספרי "חלומות מתוקים" הם ספרים קטנים, חמודים ורומנטיים במלוא מובן המילה.

khrui

New member
בכלל לא הבנת!!

אני לא אמרתי דבר כזה , גם אני כמוך קראתי ועדיין קוראת את ´חלומת מתוקים´ העיקרון הוא שפה לא מדברים על רומנים לגיל הרך.. פה הרומנים הם לגדולים ולא לילדות קטנות שאין שאני חושבת שזה לא לגיל שלהם לקרוא את הספרים האלה. אני לא מעבירה מוסר כפור בהקשר לדברים אחרים שאני אמרתי , אני פשוט אומרת שספרים כאלה מתאימים לאנשים שעברו את ה-15 לירון

מיה אחת

New member
השאלה היא

איך את מגדירה "רומנים-רומנטיים". מבחינתי, גם רומנים-רומנטיים לגיל הרך, הם רומנים רומנטיים שיש מקום לדון בהם בפורום הרומן הרומנטי. יכול להיות שהדיון בספרי "חלומות מתוקים" איננו רלוונטי לפורום הזה. באופן אישי, אני לא חושבת שזה משנה. כשפורום עמוס ומוצף בתכנים, יש מקום להגביל את ההודעות שמתפרסמות- מבחינת תכנים, מינון, וכן הלאה. כרגע, הפורום איטי למדי ואין בו הרבה הודעות. מבחינתי, כל הודעה, רלוונטית ולו במקצת, מתקבלת בברכה. לא נראה לי שאזכור פה ושם של "חלומות מתוקים", יהפוך את הפורום לפורום "רומנטיקה לגיל הרך" או ידרדר אותו מכל בחינה אחרת. יכול להיות שזה לא מעניין לכולם, אבל הרעיון הוא, כך אני סבורה, למלא את הפורום בתכנים, כך שכל אחד ימצא את מקומו
.

זאת אומרת שאני לא יכולה לקרוא

הספרים האלה? קראתי אותם מגיל 12 ישר של המבוגרים עדיין לא קראתי ספר אחד של "חלומות מתוקים"

מיה אחת

New member
שלום q t girl וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה לקרוא אותך ולהנות ממך כאן בפורום (ושתהני גם את, כמובן
)

למעלה