היי...אני חדשה.

Queen Y

New member
היי...אני חדשה.

אז דבר ראשון זה אחלה פורום. דבר שני אם משהו מבין בפאנים, אשמח לקבל עזרה: אני מתולתלת והייתי רוצה מאוד שיער חלק מידי פעם. כשאני עושה לעצמי פאן השיער לא יוצא חלק לגמרי והוא גם יוצא נפוח אז מי שיכול לתת לי טיפים ל,איך לעשות פאן לעצמך, אשמח. (אגב, הערות כמו ללכת למספרה לא יעילות כי לא תמיד היא פתוחה או יש לי זמן לקבוע תור).

Mandyִ

New member
../images/Emo24.gif ברוכה באה!

אני ישר אמליץ לך על המחליק שיער של בייביליס אבל אני חושבת שלא כולן כאן מסכימות איתי, כי זה יכול "לשרוף" את השיער (לבעלות שיער יבש לדעתי, כי לי יש שיער שומני וזה לא עושה שום דבר רע לשיער שלי) את יכולה להמשיך עם פן רק לנסות לשים לחות קודם או אחרי כן כדי להוריד את הנפיחות.. זה העצות שלי... בנתיים!

Lola!!!

New member
ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה../images/Emo140.gif

אני גם חושבת שפאן זה נורא מנפח את השיער.... אולי באמת בייביליס יהיה לך טוב אבל בכל אופן אם את קונה תחפשי כזה שפועל על אדים ולא כזה שפועל כמו פאן. משום שהמחליקים שפועלים על אדים מכניסים בהם מים והם עושים פעולה כמו של מגהץ, וכך גורמים לפחות נזק לשיער! מקווה שעזרתי...

angelina1

New member
היי- ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אישית לא ממליצה על מחליק השיער של בייביליס ומנדי-אל תעלבי!!!! יש לי אותו ואני מוכנה לתרום אותו לנזקקים. המחליק הזה ממש לא עושה כלום. לי יש שיער חלק והוא אפילו לא מחליק לי אותו יותר. וכל החברות שלי עם השיער המתולתל שהשתמשו בשלי אמרו שזה ממש בזבוז כסף..... פן לעצמך- זה ממש ממש קשה, ואת צריכה שיהיה לך בבית פן מקצועי כמו למספרות. את צריכה לשים עלין את "מצר דרך האוויר" או בשם העממי- הקונוס הזה ששמים עם הפן כשעושים אותו. את מחלקת את השיער לקבוצות קבוצות ומתחילה עם הקבוצה שמלמטה. את לא מורחת עליה כלום- וזה חשוב מאוד. מביאה לך את הקצוות האלה מקדימה כדי שתוכלי לראות אותן ומתחילה לגלגל על מברשת שיער עגולה- שצריכה להיות ממש מקצועית , כשהשיער בה עבה וצפוף והמברשת עצמה עבה מאוד. בקיצור את ממשיכה לעבור על קצוות השיער עד שהשיער שלך חלק לגמרי ואז מוציאה עוד קצווה וממשיכה לעשות אותו דבר. אחרי שסיימת ואם השיער שלך נפוח, את לוקחת קרם לחות- לא הרבה!!! אלה עד שזה טיפה יוריד מהנפח של השיער- שמה על כל השיער וחוזרת על פעולת הישור עם הפן- הפעם על כל השיער כשהוא מפוזר (לא צריך קצוות קצוות). זה יוריד לך קצת מהנפח. אם זה לא עזר אז את חוזרת בשנית על הפעולה... אבל אני צריכה להדגיש שזה ממש קשה לעשות פן על שיער מתולתל לבד ועדיף ללכת ככה פעם בשבועיים לפנק את עצמך במספרה שיעשו לך אותו פרפקט- ואם התקציב מציק- אז פשוט לבקש מחברה טובה שיודעת לעשות פן- שתעשה לך מידי פעם. בהצלחה,
לריסה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
רציני? ../images/Emo12.gif לשים קרם??

אמרו לי שכל דבר שייגע בפן מרגע שהוא... מרגע שהשיער הוחלק - יהרוס את הפן! וללכת לספר זה בהחלט הפתרון האידיאלי, אבל ספרים כבר כל כך רגילים לזה שהם מכאיבים בטירוף
. לפחות הספר שלי, שגם לוקח על החרא הזה 50 שקל.

angelina1

New member
כן- אם השיער הוחלק ואת שמה קרם זה

יהרוס... אבל----------- עם את עוברת עם פן עוד פעם על הקרם- אז זה מקבע וזה לא הורס... אבל צריך לשים ממש קצת ולא בוכטה כמו שהרוב נוהגים לשים...

Katy Cat

New member
או שיש לך שיער ממש ממש ארוך

או שהוא גנב. לי יש בערך עד אמצע הגב (כשהוא חלק, אבל אני מתולתלת) , ובתקופות שהיה לי עד סוף הגב היו לוקחים לי 40.

angelina1

New member
לא נכון- הספר שלי לוקח 80 על פן

ארוך - כלומר עד סוף הגב ו40 על פן קצר! אבל במחשבה שנייה- הוא סתם יקרן ופוזאי.

נועה בת

New member
../images/Emo68.gifהכי טוב זה הפן של איתמר

יקר יקר אבל שווה בקושי מייבשת איתו והשיער כבר ישר , והוא מחזיק הרבה שנים ומברשת שיער טובה עגולה וגדולה וסבלנות. עם הזמן לומדים לעשות פן להופכים להיות מקצוענים .

angelina1

New member
פן של איתמר? מ´סתומרת? כי אני דווקא

צריכה פן חדש- הפן שלי הוא על הפנים...... כמה הוא עולה? ואיפה?

נועה בת

New member
בעיקרון במספרות הטובות משווקים

הבעיה היא שיש המון חיקויים האמיתי עולה משהו כמו 550 שח ,ויש עליו הטבעות מיוחדות . זה מחזיק לכול החיים ... קניתי את הכי חזק , אחלה של פן היבואן נמצא באיזור התעשיה של חולון , לא זוכרת איפה בדיוק, אבל יש דפי זהב.. מומלץ מאוד !!!!

למעלה