היי! אני חדשה...

היי! אני חדשה...

היי! אני חדשה בפורום הזה... תנו לי רק להגיד אממ שרומח הדרקון זה הספר הכי מדהים שקראתי... ושרייסטלין הוא הדמות שאני הכי אוהבת, אחריו גדילן. מי הדמויות האהובות עליכם? שלכם תמיד מלודי מז´אר שועלה

SaberTooth

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הדמות האהובה עלי...
רייסטלין.. בלי ספק רייסטלין

ברינסלי

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo22.gif (../images/Emo58.gif מסויים)

הדמות האהובה עלי? יש כל כך הרבה... בראשן כמובן רייסטלין ודאלמאר, וגם סער הקודר חביב עלי למדי. האלפיות שובות-הלב: לאורנה, אלהנה, סילברה. הזדהות מיוחדת אני חש דווקא עם סילבנושי האידיוט במלחמת הנשמות. (פאתטי להחריד, אני יודע. אבל ככה זה). אה, ואיך שכחתי דמות מדהימה בעומקה ובמורכבותה! הדמות שיש בה הכל (ולא-כלום...) הדמות הגדולה (תרתי-משמע) של רומח הדרקון: כאוס ! ! !

M a D C o W

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הדמות האהובה עלי היא גדיל... ואחריה פיזבן

הדמות אהובה עלי היא

מדרקונים של ליל החורף שחק כמובן! זה מסביר את הרצון של דרקוני הרוע שהם לא בדיוק רעים הוא אומר בפירוש לחזור למעורות שלהם לבריכות חום שלהם רק בגלל טאקיסיס המגעילה היא העירה אותם לצאת למלחמה בניבזיות! בלעעע! דרקונים הם תמיד טובים! רק שהם מפוצלים!

מ.ש.ט

New member
רייסט!!!!

אני חולה עליו!!!!!! באופן מסויים אנחנו דומים...... לא, לא חיצונית..... RaistGirl (ככה כותבים רייסט?)

crouching tiger

New member
כל מי שלא חושב שרייסטלין...

הוא המלך ושרייסטלין שולט על הכל הוא די מפגר...בלי להעליב... הרי רייסטלין - אפילו אם לא אוהבים (כן בטח) את הציניות והידע ובכלל ההתנהגות המגנייייבהההה שלו - הוא הכי חזק והכי קטלני מכולם - הוא יכול להרוג את כל גיבורי הרומח כמו כלום!!! ואם עדיין לא השתכנעתם(כן, בטח...) הרי בסוף אומרים בבירור שהוא יכול לנצח אפילו את האלים!!!

למעלה