היי אני חדשה!!

דניאל7707

New member
היי אני חדשה!!

היי אני חדשה באתר ,ורציתי לשתף אתכן ... עד לפני שבוע היה לי חבר חייל שעדיין הוא כמו חבר הכל נישאר רגיל רק לא תחת הכותרת חבר.! אני שבורה לרסיסים קטנים ולא מסוגלת לוותר עליו אני מוכנה לעשות הכל הכל עבורו!!!! הוא אומר שקשה לו לנהל קשר רציני בצבא ושאני לעולם לא אבין מה הוא עובר ,מה אתן אומרות על זה?!אני באמת מנסה להבין אותו כבר לא אכפת לי לראות אותוו אפילו פעם בחודש.. העיקר שאני אדע שאני שלו.. אמרתי לו שהחיים שלי לא ממשיכים בילעדיו כי בישבילי הוא הכל והכל זה הוא!!! אני מוכנה לחכות לו גם שנתיים עד סיום השרות,אבל הוא טוען שזה יהיה מגעיל מצידו לאשר את זה כי הוא לא יודע מה יהיה ... בקיצור אני בצרה !!!!!!!!!!!!! בבקשה תנו לי עצות מה ואיך לעשות העיקר להישאר איתו! תודה רבה לכן !@

GrowingMadness

New member
היי D>

אז לא הבנתי, יש לך חבר או אין לך?
בכל אופן ברוכה הבאה ^^ ואני חייבת להגיד שכל הכבוד לך שאת מוכנה ככה להאבק ולשמור על הקשר שלכם אפילו שהוא בצבא! אין הרבה בנות כמוך וחבל! אני חושבת שאת צריכה להמשיך להאבק עליו ולהראות לו כמה את מוכנה להקריב בשבילו ומה את מוכנה לעשות. תגידי לו שקשר כן יכול להחזיק בצבא ואפילו קשר טוב! ואם הוא לא יאמין לך- תביאי אותו לפורום
ד"א, איפה הוא משרת?

דניאל7707

New member
...

יש ואין יחד... הכל נישאר רגיל רק לא תחת הכותרת חבר....תודה ,אני חייבת להיות ככה אחרת אני מאבדת אותו ,ואני לא יכולה לחשוב על זה בכלל! אני אוהבת אותו באמת! הוא בכפיר..

כמה דברים.

הקשר קשה לו *רק* בגלל הצבא, ו שיש עוד בעיות? ממליצה לך לבדוק מתחת לפני השטח. סתם שאלה, אל תפגעי- נהגת לעשות לו סצנות כשהוא היה חוזר על חלוקת זמן? כי אני יודעת שהרבה בנות עם חבר חייל עושות את זה. אולי משהו אחר? הוא עבר משהו קשה ספציפית בזמן האחרון [לגבי הטיעון שלו שאת לא תביני אף פעם מה הוא עובר]? אולי עובר עליו משהו? אם זה רק העניין של הצבא- כנסי בו בכל הכוח, תמשיכי לפעול כמו שהתחלת. אם את רואה שיש עוד משהו שמפריע לך- דברי איתו על זה, תראי מה אפשר לעשות, ואז חזרה אוהבת ומאושרת תתבקש מעצמה:p ועוד משהו. כל זה נכתב בהנחה שהוא אוהב אותך. נפרדתם מאוהבים? או שהקשר היה קצת שחוק וקצת נמרח? שוב, אני אל אומרת חלילה כדי לפגוע, פשוט לעזור לך לראות את התמונה השלה מעבר לקושי שלך בנוגע לפרידה... בהצלחה!

דניאל7707

New member
קודם כל תודה...

הוא טוען שזה רק בגלל הצבא.אנחנו נהינו חברים בזמן שהוא כבר התחיל לשרט בצבא אז זה מאוד קשה אין לנו על מה להשען כ"כ כי לא הכרנו לפני הצבא.היציאות שלו זה 18-3 אני גרה בצפון והוא במרכז ככה שאנחנו נפגשים בשישי לכמה שעות וזה מעצבן! אבל אני מוכנה לעשות ה-כ-ל!!!והוא מודע לזה.אינני יודעת עם עובר עליו משהו כשאני שואלת אותו הוא אומר זה רק בגלל הצבא ...שאין לו זמן לחשוב על כלום כרגע.אני יודעת שהוא אוהב אותי ברמה מסויימת,בטח לא כמוני,.כי אם הוא לא היה אוהב אותי בכלל ורוצה לסיים עם זה הוא לא היה מתקשר אלי ולא היה עונה לי נכון?!

shiri59

New member
גם אני הכרתי את חבר שלי כשהוא היה בצבא

וגם הוא משרת בכפיר.. הוא 20 דק' ממני כשהוא חוזר הביתה, אבל בכל זאת, תעמדי על זה אם זה רק הצבא תיהי חזקה ותראי לו את זה, ואז הוא יראה גם שככה תוכלו להתמודד עם הצבא גם אני הייתי בדילמה הזאת, אבל אם אתם אוהבים, ניראה לי יותר כואב לדעת שהוא לא שלך בכלל, מאז לדעת שהוא בצבא ושלך, ובסופו של דבר את מחכה לו בבית וכשהוא יחזור אלייך- לא חשוב מתי. קיצר אני מבינה אותך..וזו דעתי בסופו של דבר למרות שאני וחבר שלי הכרנו כשעוד הוא היה בצבא, אנחנו ביחד יש בעיה אחרת שלא קשורה, שאותה באמת יהיה קשה לפתור :( אבל הידיעה, לפחות אצלי, שהוא שלי, גם אם הוא בצבא, עדיפה הרבהה יותר מאשר לדעת שניפרד, או לא ניהיה ביחד, וכשהוא יצא לא ניראה אחד את השני.. בהצלחה :)

shiri59

New member
גם אני מקווה

בהצלחה מותק ויהיה בסדר 3> אם זה מנחם אותך, אצלי הבעיה היא שהוא חייל בודד ועוד 4 חודשים הוא מסיים את החובה שלו וכביכול חוזר לאמריקה, וזה מבאס ממש, עכשיו המפקדים שלו רוצים שהוא ימשיך, או כורס מ"כים שזה עוד שנה, או דודבדבן שזה עוד שנתיים, והוא שוקל את ההחלטה, ושוקל גם להישאר בגללי, אבל שוקל גם לחזור, וזה אומר שנשארו עוד 4 חודשים.. וזה מבאס רצח, אני לא יודעת מה לעשות..[רעיון? :\] אז אם זה מעודד אותך, גם עם אנחנו ביחד כשהוא בצבא, זה לא אומר שאין בעיות :p

דניאל7707

New member
תודה..

אני באמת מקווה שלכולם פה יהיה הכי טוב! וגם לך! אם ההית בגיל שלי ההית נוסעת איתו לאמריקה ,זה מה שאני ההיתי עושה אבל מכיון שאת בת 16 ועדיין בבית ספר זה בעייתי ,אבל אם באמת הוא אוהב אותך הוא ישתדל לעשות את כל המאמצים על מנת להישאר בארץ..מקווה בישבילך הכי טוב שאפשר.

shiri59

New member
וואי חלום

אבל עזבי למהר לטוס לגור שם איתו, לטוס איתו לבקר שם לפעמים.. חלום :D אני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל לא יודעת..הלוואי שהיה משו שהייתי יולה לעשות כדי לגרום לו להישאר. ותודה רבה

דניאל7707

New member
וואי....

אני מנסה להבין מה את עוברת וזה ממש החלטה קשה! מקווה בישבילכם הכי טוב שיש בעולם!!!!!!!

אממ מאמי, לא נעים לי להגיד, אבל נראה לי

שהבעיה היא, שאת יודעת שהוא "אוהב אותך ברמה מסויימת", כמו שכתבת. זה הרי ידוע שאהבה זה מה שמחזיק קשרים קשים [וקשרים בכלל, אבל קשים בייחוד], ונראה לי שפשוט לא מספיק אכפת לו בשביל להתאמץ. ברצינות שאני לא מתכוונת לשפוט או לפגוע או להסיק מסקנות כי אני לא באמת מכירה אתכם והכל, אבל נראה לי שהוא פשוט מרגיש ריחוק גדול מידי ואצלו נוסחת הרחוק מהעין רחוק מהלב עובדת יופי כנראה...
עם כמה שזה עצוב
כואב לי שאת ככה מוכנה לעשות הכל, ונשמעת מאוהבת ומוכנה להלחם על קשר כשבינינו, את יכולה להשיג כל בחור כרגע כי את בית ויש לך זמן לאנשים והוא תקוע בחור וצריך להעריך אותך שאת ככה מוכנה לחכות לו ולהיות מאושר מזה.

דניאל7707

New member
את לא צריכה להרגיש

לא נעים ממש כיף לי לקרא את התגובות של כולם פה!את צודקת במה שאת אומרת... לצערי:( הוא יודע שאני יכולה להשיג את כל מי שאני רוצה ב"ה לא חסר לי כלום... אולי הוא לא מספיק מבין או מאמין בגלל שהוא ניפגע מבנות בחיים,עד כמה אני אוהבת אותו ומוכנה לעשות עבורו הכל פשוט הכל!!!!!!!!ולקבל אותו בכל מצב שהוא וחבל כי בס"כ אני יודעת שהוא יפספס אותי ויתחרט בתווך הארוך כמובן אפילו הוא אמר את זה .חוצמיזה שאני דתיה והוא לא שזה גם זה קשה ולמרות זאת אני לא מוותרת ומחכה לו עד שיהיה מוכן אולי זה יוכיח לו עד כמה אני אוהבת אותו!!!!!!!!! או שיש לכן דרך אחרת לעזור לי ,אני אשמח אם משהי תוכל להציע את זה!

למעלה