היי אני חדשה:] הייי אני שיר מטבריה... בת 16
P PerfectSP New member 28/1/09 #2 ברוכה הבאהD: ../images/Emo190.gif יסמין מירושלים,15. [פאק!@#$אני כבר 15 אני עוד כזה רגילה ל14 ובאתי לרשום ככהXD]
ברוכה הבאהD: ../images/Emo190.gif יסמין מירושלים,15. [פאק!@#$אני כבר 15 אני עוד כזה רגילה ל14 ובאתי לרשום ככהXD]
A Aarieli New member 28/1/09 #3 ../images/Emo224.gif|שלדג| וואלקם D: אריאל,חור במרכז, 13 וחצי .. D: (ובוגרת יחסית לגילי XD) בע"ה ותציפי ת'פורום כמו לא יודעת מה (הוו יש לי מצב רוח טוב היום XD)
../images/Emo224.gif|שלדג| וואלקם D: אריאל,חור במרכז, 13 וחצי .. D: (ובוגרת יחסית לגילי XD) בע"ה ותציפי ת'פורום כמו לא יודעת מה (הוו יש לי מצב רוח טוב היום XD)
L LIAT BISHOR New member 29/1/09 #5 חחחח תודה../images/Emo13.gif אריאל... אם אתה אומר שאתה בחור במרכז מה אני אגידD: אני בטבריה המקוםם הכי משעמםD:
חחחח תודה../images/Emo13.gif אריאל... אם אתה אומר שאתה בחור במרכז מה אני אגידD: אני בטבריה המקוםם הכי משעמםD:
י יובלל ג New member 29/1/09 #6 ../images/Emo163.gifמה משעמם יש לך כינרתת כל יוםםםם ../images/Emo12.gif
L LaDy RoCk 8D New member 29/1/09 #7 ../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifוואיי בכננרת ממש כייף ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
Y YuvalSP New member 29/1/09 #10 אני לא אוהבת כ"כ את הכינרת ../images/Emo203.gif החוף שם ממש מעצבן..זה הכל אבנים קטנות כאלה >< אני אוהבת חופים עם ממש חול (אני בכלל לא אוהבת ים, אבל אם כבר....XD)
אני לא אוהבת כ"כ את הכינרת ../images/Emo203.gif החוף שם ממש מעצבן..זה הכל אבנים קטנות כאלה >< אני אוהבת חופים עם ממש חול (אני בכלל לא אוהבת ים, אבל אם כבר....XD)
Y YuvalSP New member 29/1/09 #15 לא קשור ללשחות XD ../images/Emo203.gif זה מעצבן גם כשסתם הולכים בחוף. אני מהצפון גם
L LaDy RoCk 8D New member 29/1/09 #9 ../images/Emo95.gifשאלום D: ספיר , 14 [יאאו כבר עבר חודש D: אז 14 וחודש ] , בת ים פייר , דיוויד וסאאב תהנניי D:
../images/Emo95.gifשאלום D: ספיר , 14 [יאאו כבר עבר חודש D: אז 14 וחודש ] , בת ים פייר , דיוויד וסאאב תהנניי D:
A Aarieli New member 29/1/09 #20 ../images/Emo224.gif|שלדג|איך זה לחיות עם השם ספיר :O ? הוויי תמיד רציתי לשאול את זה . ~בדיקה ~
L LaDy RoCk 8D New member 29/1/09 #21 ../images/Emo95.gifדיי מבאס \: אני לא כ"כ אוהבת את השם שלי וגם יש מלא שקוראים להן ככה אז זה עוד יותר מבאס חח זה באמת מעניין אותך?XDD
../images/Emo95.gifדיי מבאס \: אני לא כ"כ אוהבת את השם שלי וגם יש מלא שקוראים להן ככה אז זה עוד יותר מבאס חח זה באמת מעניין אותך?XDD
A Aarieli New member 29/1/09 #23 ../images/Emo224.gif|שלדג| פחות או יותר XD כי לכל הפאקצות אצלנו קוראים ספיר XD ופעם ראשונה בחיי שראיתי מישהי שקוראים לה ספיר והיא לא פאקצה .. שמת(ם) לב שאפ'חד לא מת על השם שלו .. !?
../images/Emo224.gif|שלדג| פחות או יותר XD כי לכל הפאקצות אצלנו קוראים ספיר XD ופעם ראשונה בחיי שראיתי מישהי שקוראים לה ספיר והיא לא פאקצה .. שמת(ם) לב שאפ'חד לא מת על השם שלו .. !?
L LaDy RoCk 8D New member 30/1/09 #29 ../images/Emo95.gifחחח איך את יודעת שאני לא פאקצה? חחח סתם איככ פאקצה X: ואממ כן .. נראה לי שזה תמיד ככה אצל כולם .. הוו ואני מכירה דיי הרבה בנות בשם ספיר והן לא פאקצות XD למזלי כי יש פה הרבה
../images/Emo95.gifחחח איך את יודעת שאני לא פאקצה? חחח סתם איככ פאקצה X: ואממ כן .. נראה לי שזה תמיד ככה אצל כולם .. הוו ואני מכירה דיי הרבה בנות בשם ספיר והן לא פאקצות XD למזלי כי יש פה הרבה
A Aarieli New member 30/1/09 #33 ../images/Emo224.gif|שלדג| כי את מעריצה את סימפל פלאן ../images/Emo6.gif אני מכירה קצת אבל אף פעם לא יצא לי לשאול אותם XD
../images/Emo224.gif|שלדג| כי את מעריצה את סימפל פלאן ../images/Emo6.gif אני מכירה קצת אבל אף פעם לא יצא לי לשאול אותם XD