היי, חדשה כאן :) שלום, נעים מאוד אני חדשה כאן :) שיהיה לכם חג שמח ושבוע טוב. צירפתי תמונה ..
N Nofar2009 New member 27/12/08 #1 היי, חדשה כאן שלום, נעים מאוד אני חדשה כאן שיהיה לכם חג שמח ושבוע טוב. צירפתי תמונה ..
N Nofar2009 New member 28/12/08 #4 היי אני חדשה.. ההודעה הקודמת נמחקה משום מה.. נעים מאוד כולם! אני נופר, חג שמח!
ע עמי1986 New member 29/12/08 #7 אין זה מדהייייייייים!!~!!!../images/Emo41.gif אותי זה הבהיל רצח!!! משחק מחשב שבו חושבים על דמות איזה שתרצו והג'ני פשוט מנחש איזה דמות ע"י שאלה של כמה שאלות זה מפחיד רצח...אין לי מושג איך עושים את זה אבל כניראה רק כי אני תמים...יש פה חארטה מאחורי זה
אין זה מדהייייייייים!!~!!!../images/Emo41.gif אותי זה הבהיל רצח!!! משחק מחשב שבו חושבים על דמות איזה שתרצו והג'ני פשוט מנחש איזה דמות ע"י שאלה של כמה שאלות זה מפחיד רצח...אין לי מושג איך עושים את זה אבל כניראה רק כי אני תמים...יש פה חארטה מאחורי זה
ל ליאת הקסומה New member 29/12/08 #12 זה נכון ולכן הם לא צדקו בהכל.. אבל מה שמפליא אותי זה שאני חושבת לפני על דמות מוכרת וכבר ה3 שאלות הראשונות מרמזות על הדמות שבחרתי
זה נכון ולכן הם לא צדקו בהכל.. אבל מה שמפליא אותי זה שאני חושבת לפני על דמות מוכרת וכבר ה3 שאלות הראשונות מרמזות על הדמות שבחרתי
E EtaiLavie1 New member 29/12/08 #13 הוא מצליב תשובות ועושה למינציה גם חברים וכו' הוא מצליח להבין שזה חבר\בוס וכו'..... וגם..זאת תוכנה שלומדת...ואם היא טעתה..ישלכם את האופציה לתקן אותה ואז היא לומדת להבא
הוא מצליב תשובות ועושה למינציה גם חברים וכו' הוא מצליח להבין שזה חבר\בוס וכו'..... וגם..זאת תוכנה שלומדת...ואם היא טעתה..ישלכם את האופציה לתקן אותה ואז היא לומדת להבא