היי אני חדשה

שחR

New member
את נאיבית או מה ? יודעת כמה נשים נשואות

מחזיקות מאהב צמוד ? יש כאלה שאיפלו לא חסר להן סקס בבית רק רוצות להתרגש ולגוון. לא לכל אחד יש גן מונוגמי בילד אין אנשים חשובים לארוך כל ההיסטוריה, כולל מלכים, עד פשוטי העם, החזיקו מאהבת או מאהב. לא סוף העולם ולא צריך לראות הכל באור שמרני. במקרה שלה , אני חושב שזה סידור טוב, בבחינת הטוב ביותר מבין כל הגרועים.

תראה, אם אחד התחביבים שלך זה להצמיח קרניים

סבבה- לך על זה, אני לא אוהבת את זה ולא מאמינה בזה. אני חושבת שאם צריך לחפש בחוץ, אז אין מה להישאר בפנים. נאיבית? לא. יודעת מה טוב לי ועל איזה ערכים אני מעוניינת לשמור? כן.

הילה301

New member
בהבדל אחד,

שבהסטוריה, גירושים היתה מלה מקבילה למילת גנאי. להתגרש בהסטוריה , זה היה כמו לשים עליך אות קין. היום זה ממש לא כל. כשהיום כבר מחליטים להתחתן, הערכים שמניעים אותנו (או אמורים להניע אותנו) הם אמון ואינטימיות (לא רק מינית). אם אין את אלה, בשביל מה להתחייב? אף אחד מאיתנו לא טיפש, אם האיש שאמור להיות הקרוב לנו ביותר, בוגד בנו, זה יהפוך למשהו מאד שקוף עבורינו, אלא אם בחרנו לדחוף את הראש עמוק בתוך החול, וזה כבר לדיון אחר. לא מסכימה עם ההנחה שזה סידור טוב. לגמרי לא.

felka

New member
נראה לי לא הבנתם למה שחר התכוון

מה שהציעה שחר הוא מערכת של "הפסקה בקשר" או "קשר פתוח". רק יש דבר אחד מאוד חשוב: קשרים כאלו יכולים לקרות רק במערכת יחסים מאוד חזקה ותומכת כאשר שני בני הזוג מבינים את המשמעות. אין מה לשמור על משהו שהוא לא חזק.. מונוגמיה היא בחירה כמו כל דבר בעולם ושחר, די עם האמירות הפטטיאות שבטבע מונוגמיה לא תופסת. היא תופסת כאשר בן אדם מחליט, שלם ונהנה מהחלטה. עוד דבר : מזה בית???? אני ממש בהלם ממי שמציע מסגרת כל כך חדשנית כמו "יחסים פתוחים" ונופל לתוך מערכת "הבית הישן". ידידים יש מיליון בחוץ..... אפשר להפוך כל מערכת לידידות נפלא... השאלה אם רוצים

AnnaVas

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה לכולכם!

תודה לכם על התגובות. החדרתם בי מוטיבציה לנסות להילחם על מה שיש לי. אני מאד מקווה שיצליח...

המון בהצלחה!

אני באמת מקווה שזה יצליח, אבל אם לא - מה שכתבת נכון - לשניכם מגיע להיות מאושרים, ואם את חושבת שלטווח הארוך טוב לו להיות עם מישהי שלא חושקת בו ולא באמת אוהבת אותו, אני חושב שזו טעות.

oren165

New member
אני באותה סירה בדיוק

אני גם מרגיש שמהתחלה כל הקשר עם אשתי לא היה עם אהבה אמיתית מבחינתי, ולצערי הגעתי למסקנה הזו מעט מאוחר. אני אומר מעט מאוחר כי כבר יש לנו ילד משותף ופירוק החבילה כרגע זה צעד לא קל בכלל, אבל אני בטוח שאם בסופו של דבר אני אקום ואעשה זאת, זה יהיה צעד שאני לא אצטער עליו. אצלי הסקס הוא בכלל לא בעיה. זה הרבה יותר עמוק מזה. אני מוצא את עצמי נהנה הרבה יותר לדבר עם נשים שאני מכיר מהעבודה מאשר עם אשתי. יש לי ידידה בעבודה שאני יכול לדבר איתה שעות (ואני לא נמשך אליה כלל), אבל עם אשתי אני מאבד עניין וסבלנות אחרי 15 דקות של שיחה. אני חושב זה נובע בעיקר מכך שבשנים האחרונות החיים שלנו מאוד השתנו - בעוד שאשתי לא כל כך התעניינה בקידום ההשכלה והקריירה שלה, אני הלכתי עם זה הכי רחוק שאפשר, ואני ממשיך לשאוף ולהתעניין בהמון תחומים, בעוד שלאשתי פשוט אין את האופי הזה. למרות שלא קיבלתי יעוץ מאף אחד, אני לא מאמין שאני או היא יכולים להשתנות ולהציל את הנישואים. אני כמובן יכול להחליט לחיות עם זה ולהסתפק במה שיש, אבל חוששני שלעולם אני לא אהיה מאושר בצורה כזאת. גם במקרה שלי אשתי היא אמא נפלאה ודואגת, ויודעת להיות חברה טובה שצריך, אבל זה פשוט לא מספיק לי. אני מאחל לך בהצלחה בכל דרך אשר תבחרי, ואני מקווה שאצלך המצב יותר אופטימי..

שחR

New member
אני שמח מאד שהחלטת לשמור על הקיים

בהצלחה רבה ותזכרי שמה שיש לך קשה להשיג ומה שאין לך קל.

אהבה ותשוקה

אי אפשר להשיג במלחמה מהסוג שאת יוצאת אליה... לא ניתן לשלוט ברגשות ונראה לי שזה הכיוון שלך. מצטער שזה נשמע פסימי מידי אבל מבחינתי זו המציאות.
בכל מקרה

אני אנסה באמת לענות לך ברצינות הפעם ../images/Emo13.gif

משיכה , אם היתה בעבר ואיננה כיום, אז באמת כמו ששרונית אמרה יש דברים יותר עמוקים שאולי את אפילו לא מודעת להם. אני יכול לספר לך שאצלי זה לא עבד, היתה משיכה בהתחלה אבל אחר כך היא נעלמה... והיא נעלמה לא בגלל שלא נמשכתי אליה יותר, אלא בגלל שהיו לנו אין ספור חיכוחים ובעיות שיצרו ריחוק מסויים... דאון מסויים... וזה הביא אותי למצב שבו לא היה איכפת לי כלום. ואז פתאום נוכחתי לגלות שאני לא נמשך אליה... ועשיתי המון חשבון נפש עם עצמי למה בעצם אני פתאום לא נמשך אליה... כיום אני מניח שגם אם היינו רוצים לפתור את בעיית המשיכה , לא היינו מסוגלים לעשות את זה ולו רק בגלל שלא פתרנו בעיות אחרות בקשר. אני חושב שכן אפשר להחזיר משיכה לאדם שאותו אוהבים , בתנאי שמטפלים בבעיות האחרות ובתנאי שיש רצון הדדי. אבל אם בכל זאת אין שם משיכה ואתם לא ממש רוצים לטפל בבעיות שלכם, אתם אולי צריכים להגיע להבנות בינכם באשר לעניין הסיפוק המיני.... אם את לא מסופקת מינית ולא נמשכת אליו, אז זה רק עניין של זמן עד שלא תוכלי לעמוד בפיתוי ותלכי עם אחר... ורצוי שהוא ידע שקיימת פה בעיה, לי נראה שהוא בכלל לא יודע מה עובר לך בראש ובמקום לדבר איתו על זה, את מחליטה לכתוב ... לא הבנתי למה את חושבת שזה לא הוגן לעזוב אותו... את חושבת שזה הוגן כלפייך לחיות עם מישהו שאת לא מסוגלת להיכנס איתו למיטה?

רק שיר

New member
נראה לי שכבר החלטת

בסיפא שלך, התחלת לפזול לצדדים. לדעתי נסו להיות פרודים לתקופה של כמה חוד' עד שתביני טוב יותר את תחושותיך . או שמא בא לך להחזיק כמה מאהבים לגיון, לשקר לו, להסתיר.. ואז בכלל להרוס גם לבעלך הנפלא את החיים...? פסק זמן זה הפתרון הכי טוב. לעת עתה.

r o n35a

New member
סנריו של בגידה

את נשארת איתו כי נוח ,נעים ובטוח את איתו כי את חוששת להשאר לבד את מהר מאוד תביני שלא ניתן לחיות עם ריקנות הנשמה מחפשת את הריגוש , הסחף, המשיכה,אהבה ומאמין שתוך זמן קצר תמצאי עצמך עם גבר אחר שיעשה לך את זה סנריו של בגידה יש כאלה שחיים במערכת כפולה שנים (בעיקר כאשר המצב שתארת קיים) יש כאלה שבדרך מפרקים את החבילה.

למעלה