היי אני חדשה

AnnaVas

New member
אין לי

מאהב. ואת צודקת לחלוטין, זה לא קשור במראה. בעלי הוא גבר נאה. אלה דפוסי התנהגות. אבל זה לא נראה לי שזה משהו שניתן לשנות.

3 שרונית

New member
לשנות אפשר, זאת שאלה של רצון

אולי אם הוא ידע איך את מרגישה, אולי אם הוא יבין מה עלול לקרות במידה ודברים לא ישתנו, אולי הוא ירצה לשנות או לפחות לנסות.

3 שרונית

New member
כתבתי כבר בהתחלה

שחוסר התשוקה נובע מדברים אחרים עמוקים הרבה יותר , אם הדברים האלה יתוקנו אין מניעה שהתשוקה תצוץ.

Bubble Girl 27

New member
בטח שאפשר לשנות

אם רוצים... מה עם טיפול לך לבד.. לשבת לדבר ולפרוק עם פסיכולוג על הכאבים שלך ועל התחושות שלך.. אולי משם תביאי דברים חיוביים לזוגיות ותוכלי כן להציל בה משהו ואם לא אז תדעי שעשית הכל... מה שלא יהיה בהצלחה...

מיתי

New member
נראה שהחלטת כבר על גורלכם

אם יש מצב לדיבור בינכם, רצון לשיפור אהבה גדולה כמו שאת מתארת, אפשר ליצור יחד דברים מדהימים.

Bubble Girl 27

New member
ואיך גילית את זה?

מה הצעדים שעשית כדי להבין שאף פעם לא נמשכת אליו אבל שאת כן יצור מיני... כלומר בחורה בריאה עם תאבון בריא לסקס? יש מצב שיש פה משהו עמוק יותר מהעבר.. משהו שלא קשור בו? ואני חייבת להגיד לך משהו, נכון שסקס הוא בקטע של סיפוק עצמי וקצת אגו... אבל לא כשאוהבים את הבן זוג. כי אז העדיפות היא לענג ופחות להתענג...גם אבל פחות... וזה מפולניה עם דיפלומה!

AnnaVas

New member
איך גיליתי?

עם הזמן. תראי, מבחינתי ההנאה בסקס היא קודם כל לרות את בן זוגי נהנה. למרות שהייתי "קרה", עדיין עשיתי שמיניות באוויר כדי לענג, לספק ולהגשים את כל הפנטזיות הכי פרועות שלו. אבל מבפנים הייתי קרה. זה לא בער בי. לא הרגשתי תשוקה. ואני רוצה. אני רוצה להרגיש תשוקה. אני רוצה שיהיו לי רגעים שאני אסתכל עליו וארטיב. שיבוא לי לקרוע ממנו את הבגדים. כמו שבא לי לעשות את זה לאחרים. ברור לי שזה לא יהיה ככה כל הזמן. וברור לי שגם אם אני אמצא את הגבר הכי מושך בעולם בעיניי, אחרי שנחייה זמן מסוים ביחד המשיכה תדעך, אבל לפחות לא תיעלם. כאן אני מתארת מצב שבו בעלי ואני הולכים לספא רומנטי ביותר, שבו נמצאים רק אני והוא. המקום נוטף סקס. ג'קוזי, יין, כיבוד, מוזיקה, ספות רכות עטופות בבד סאטן. הוא - מוכן לפעולה כבר על מפתן הדלת. ואני - לא בא לי!! פשוט לא בא. לא נהייתי אפילו טיפה חרמנית. כלום. נאדא. אפס. זה תקין?

Bubble Girl 27

New member
ברור שזה לא תקין

השאלה הנשאלת האם למרות שזה לא תקין את מוכנה לתקן? מוכנה ללכת לטיפול ולנסות הכל דקה לפני?... ממה שאת כותבת פה כבר נשמע שהחלטת ואת רק מחפשת שמישהו יצדיק אותך כדי שתהיה לך הסיבה להגיד זהו. אל תחפשי תשובות כאלו באחרים תחפשי את האמת בתוך עצמך. בהצלחה

יכול להיות שאת לוקחת אותו כמובן מאליו?

אולי כל התכונות הנהדרות שלו והמראה הנאה שלו לא מתחברים לכדי משיכה מטורפת וההבנה שיש לך מציאה בידיים כי ואללה, הוא תמיד שם? נסעת פעם בלעדיו? לסוף שבוע עם חברה או משהו כזה? היתה לך הזדמנות להתגעגע? להעריך? הרגשת פעם את התחושה של "אולי אני יאבד אותו לטובת מישהי אחרת"? ומה הרגשת אז?

shon שון

New member
לא זוכר הרבה זוגות שהכרתי

ששמרו על התשוקה לאורך זמן, סקס זה משהו שיש לטפח כל הזמן בלי לחכות לבן/ת הזוג לעשות משהו

שחR

New member
תמצאי מאהב ותשמרי על הבית

אי אפשר למצוא שלמות. סקס ומשיכהמינית יש בלי סוף. איש יקר שפיתח ידידות אמת ואשת מאד מעריכה יש מעט. אני לא חושב שאפילו אנשים שמטורפים מינית אחד על שהני נשארים כך לנצח, הם נכנסים לשיגרה והתשוקה דואכת, אבל מה שנשאר בסוף זה בדיוק הדברים שהזכרת שלהם אין תחליף. די עם המונוגמיה הלא טבעית הזו. כל מה הזכרת חשוב פי כמה מעוד אורגזמה, או אהבה חולפת. יש בחוץ מקרים דומים של גברים, תמצאי אחד כזה ואל תהרסי את הבית..

איך אתה מסוגל להגיד כזה דבר בכלל?

על איזה בית היא תשמור ככה? איך היא תוכל להראות את הפרצוף שלה מול בעלה? זו העצה הכי גרועה ששמעתי עד כה.

למעלה