היי,אני חדשה...

היי,אני חדשה...

וגם אני מכורה ל-CSI !!! אני רק לא מבינה כמה דברים,אז אני אשמח אם מישהו יסביר לי:- שרה עוזבת???ממתי??? בגלל שעדיין לא ראיתי את הפרקים 9 ו-10 של העונה השמינית (האימיול והמחשב,איטיים בטירוף!!!) אולי מישהו יכול לפרט לי מה קרה בפרקים האלה בפירוט??? ודבר אחד אחרון-מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את הסצנה בעונה השנייה,בפרק שעוקבים אחרי ניק,שמפילים אותו מהחלון(או את כל הפרק)??? תודה...

MeItOsH

New member
קודם כל,ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

שרה עוזבת בעונה שמינית פרק 7-Goodbye and Goddluck פרק 10 ישודר רק מחר בארה"ב ככה שעליו אני לא ממש יכולה לתת לך פרטים. פרק 9- Cockroaches- הפרק הזה היה די סובב כלפי ווריק. הפרק מתחיל כשיש משאית זבל שהמשטרה רודפת אחריה בגלל שכל הניירות והזבל עפים החוצה והנהג לא עוצר...הם ממשיכים במרדף ועפה גם גופה החוצה והנהג זורק את האקדח שלו מהחלון. בסופו של דבר הנהג עוצר וממשיך לברוח ברגל עד שהשוטרים מקיפים אותו ומאמצע שומקום באה מכונית ודורסת אותו. ווריק איחר לזירה וגירסום כמובן מעיר לו על זה. הם איכשהו מגלים שזה קשור לאיזהשהו בעל מועדון חשפניות. במעבדה,ניק קולט את ווריק לוקח כדורים והוא שואל אותו מזה וווריק עונה לו שזה סתם נגד עייפות. הם שניהם הולכים למועדון ונכנסים שם לחדר של המנהל והם קולטים שם איזהשהו כיסא מוזר שאח"כ הם מגלים שהיו הרבה מקרים של אנשים עם סימנים מהכיסא הזה אבל השופט לא רוצה להביא להם את הצו חיפוש למועדון.ווריק מתעצבן והוא מחליט לקחת את המקרה ליידים שלו והוא הולך לבד למועדון וקורא לאיזהשהי בחורה ומזמין המון משקאות בתקווה שאם הוא לא ישלם את החשבון גם אותו יביאו לחדר עם הכיסא.ואז גריסום מגיע ותופס את ווריק עם הבחורה והיא מתעצבן עליו.. ווריק מסביר לגריסום ת'מטרה שלו אבל גריסום אומר לו שזה לא יעבוד..ובאמת ווריק מבקש חשבון וכתוב "On the house".גריסום מעיף את ווריק מכל מה שקשור לתיק ואומר לו שילך הבייתה לישון והוא מזמין לו מונית.ווריק הולך לאיזהשהו בית קפה ומוצא שם את הבחורה שהייתה איתו במעדון ושניהם הולכים אל ווריק הבייתה ושוכבים.ווריק מתעורר ושם לב שהבחורה לא איתו..אז הוא לוקח מונית בחזרה למועדון [כי המכונית שלו נשארה שם] ורואה שם את גריסום עם סרט של זירת פשע סביב המכונית שלו. ווריק מתקרב ומנסה להכנס אבל גריסום לא נותן לו.פתאום ווריק קולט שמושב האחורי שוכבת,מתה,הבחורה שהייתה איתו והוא מתחיל לצעוק. TBC. את הסצנה בטוח יש ביו טיוב..תכתבי בחיפוש משהו בסגנון -CSI: crime scene investigation-Season 2, Episode 19: Stalker

למעלה