היי אני חדשה

רחלית2

New member
היי אני חדשה

התגרשתי לפני חצי שנה המניאק כבר בתחתן מזל טוב לי

ברוכה הבאה ומזל טוב לגרוש

תאמיני לי, יותר טוב. ככה הם פחות מציקים

Bubble Girl 27

New member
חומד הכל תלוי בזווית

את אומרת כבר התחתן המנייאק ואני אומרת... עכשיו הוא כאב ראש של מישהי אחרת... תנשמי עמוק ותתחילי חיים חדשים כי הנה הזדמנות לעשות כל מה שחלמת לעשות... בהצלחה לך ומזל טוב למנייאק

aviavram

New member
למה

למה מניאק למה ? כי הוא התחתן לפניך? כי טוב לו? כי רע לך? מי מונע מימך שיהיה לך גם טוב ? מזל טוב לך

אופק 3

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כבר התחתן?!
באמת מנייאק, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רחלית2

New member
הי לכולם תודה על התגובות

אני מאוד שמחה שאתם עונים לי אני בת 25 אמא ל2 מתוקים בר ספרתי לכם שהוא התחתן כזה מהר בקיצור היוםהוא מחייג לבת שלי אחרי ש 3 חדשעם שכח ממנה היא אמרה לו לא רוצה לדבר אז הוא אמר לה דברי לא יפה אני ינתק אמרה לו תנתק הוא ניתק מה אני יגיד לכם גועל נפש ילדה בת 5 מבינה איזה אבא חרא יש לה מגיל כזה

שרשירית

New member
על ההתנהגות מול הבת באמת מאנייק ../images/Emo31.gif

אבל על החתונה - מזל טוב שיצליח. חוצמזה כמו שאמרה שמ"מ ככה הוא יציק פחות.

שרשירית

New member
אמר: בציניות? בביקורת? בהערצה?

משום מה שמתי לב שאתה נתפס יותר מידי פעמים לגיל! הלוווו, זה פורום לגרושים צעירים - סביר להניח שיהיו פה צעירים יותר וצעירים פחות. זה המקום לזה ואין צורך להיתפס לזה בכל פעם. בכל מקרה זה לא נעים ולא מכניס אורחים. וכמו ששמ"מ אמרה - אולי תספר על עצמך במקום להעביר ביקורת על אחרים. אולי הגיע הזמן שגם אנחנו נעביר ביקורת עליך או אולי מתוך הערצה?!

שרשירית

New member
אל תמשוך אותי בלשוני ../images/Emo3.gif

יש לי עסק פה עם 2 מנהלות לא עם אחת - ושתיהן ג'דאיות שחבל על הזמן. חבל לי על הפנים היפות שלי.

aviavram

New member
כמה שאת לא יודעת

וכל המוסיף גורע מגיל 35 כל פנים בסכנה טוב נו הקרמים עוד שיטה דימיונית מעולם ההזהיות לחלוב אותכן

אתה יודע מה השיטה הכי טובה

להנצל מגיל 35? לשקר בנוגע לגיל. יש אנשים שאשכרה מאמינים לך כשאתה מוריד 10 שנים מהגיל שלך...

כמה מוכר ועצוב..

הבן הגדול שלי בן 7, הסביר לי בשבוע שעבר למה הוא לא רוצה לקחת את ספר התורה שהכנתי לו להראות אותו לאבא: "אם זה היה לו חשוב - הוא היה בא למסיבה".

למעלה