היי.. אני חדשה

מצב
הנושא נעול.

Pugili

New member
היי.. אני חדשה

היי.. אני חדשה
היי..אני חדשה וקראתי הרבה פה חשבתי על מסלול זיגי-קפריסין אבל אני מחפשת רופא טוב מאיזור חיפה. תודה לכם מראש

היי פלוג'ילי../images/Emo140.gif

היי.. אני חדשה
היי..אני חדשה וקראתי הרבה פה חשבתי על מסלול זיגי-קפריסין אבל אני מחפשת רופא טוב מאיזור חיפה. תודה לכם מראש
היי פלוג'ילי

ברוכה הבאה, אם אני לא טועה פרו' קול, מב"ח אלישע, גם מבצע את התהליך מול זיגי. המון המון בהצלחה

דורוש10

New member
הי פוגלי-

תודה לכם
דורוש עדיין לא קיבלתי את המסר שלך זה לוקח זמן בדרך כלל עד שמגיע אליי?
הי פוגלי-
לא יודעת מה קרה לתיבת המסרים לא מצליחה לשלוח. מעצבן
בינתיים מביאה לך לינק לרופא שלי שהוא רופא מדהים בידע ובאנושיות שבו. תנסי את לשלוח לי מסר. לפעמים קורה בתפוז שיש בגים למינהם ואולי מחר תיבת המסרים תסתדר.

lychee 8

New member
לא מהמסלול של זיגי ../images/Emo50.gif

היי.. אני חדשה
לא מהמסלול של זיגי

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי.. אני חדשה
ברוכה הבאה

גם אני טופלתי בזיגי ולאחר טיפול שני יש לנו היום תאומים בן ובת בני 4 חודשים מקסימים ומהממים. זה אחלה מסלול, צוות נחמד מאוד מקום מקסים. אני טופלתי אצל בר חווה מת"א, לא מכירה רופא בחיפה. שיהיה לך המון המון בהצלחה. במידה ויש לך שאלות שלחי לי מסר כיוון שאין לי זמן כל יום להכנס לפורום. בהצלחה !!!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

היי.. אני חדשה
ברוכה הבאה
ו

לא יודעת לעזור- אבל מאחלת המון המון

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

היי.. אני חדשה
ברוכה הבאה!

מאחלת שנה טובה, פוריה והצלחה מהירה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה