pacific ocean
New member
מזה השאלון הזה XD
שם: אשלי גיל:17 מקום מגורים: ר"ג כיתה: י"א עולה לי"ב יההה יש חיות מחמד? כן כן כן אם כן, איך קוראים להם? ג'יינס -כלב יש חבר/ה? כן אתה בתנועת נוער? יפ עושה ביד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-לא מצחיק...איזו שאלה ..באמת מעניין את כולנו מי עושה ומה בתול/ה? כן אם לא, ממתי [גיל יענו]?///// לבנות- קיבלת מחזור? אממ כן.... בנים- קיבלת קרי לילה? ////////// איזה מוזיקה אתה שומע? הכל מהכל אוהב ראפ? כן מה השעה עכשיו? 2:11 שומע מוזיקה? יפ יפ יפ אם כן, מה שם השיר? "חום יולי אוגוסט" חידוש של סינרגיה ומה השיר הבא? "סגפו" של בית הבובות
מה אתה עושה במחשב? עונה על שאלונים הזויים ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז...מקושרים....כל מני גם אתרי סקס? מה עובר עלייך ילדה?? לובש/ת חוטיני? לא כרגע אוהב/ת שוקולד? יותר מדי!!!! באיזה דאורדורנט אתה משתמש? אממ של כיף..נראה לי חח איזה שאלות סתומות מוריד שיערות מהרגליים? לא אני אוהבת להתחמם מעצמי בקיץ..ברור שכןן ומבית שחי? לא צריכה עדיין טפו טפו טפו ומאיפה עוד? באיזור המפשעה את יודעת איזה בלאגן הולך שם בקיץ XDDDDDDD?! נובאמת הרגת אותי מאיפה הוצאת ת'שאלות הלא מעניינות האלה... מסתרק בבוקר? לא...רציני...אני קמה והשיער מסתדר לבד....והוא ארוך..בלי קשרים..אלוהים אוהב אותי יהה מסטבן באמבטיה? לא אני נשארת ומתרחצת בזוהמה של עצמי.... כמה זמן מתקלח? 10 דקות עושה ביד במקלחת? ואוו.....המטרה של השאלון זה לעשות ביד על התשובות של הכותבים לפי דעתי...XP של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? אוראנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? פיליפס בלעחס וצבע? כתום ושחור ואיזה צבע בבית? אמממ לבן בבית- הוט או בזק? בזק בזק יש מזגן בחדר? כןן ברוך השםםםם XP וטלוויזיה? כן כן כן ומחשב? כן ומיטה? לא!!!! זה אין!......אני אוהבת להתחבר לרצפה הקרירה שלי ולהרגיש את האנרגיות הטובות שבה ושטיח? לא וארון? אני בשוק שאני עדיין ממשיכה לענות על זה נועל קרוקס? בלעעעעעעעעע!!! הדבר הכי מכוער אחרי נעלי הקרוקס-זה נעלי קרוקס עם גרביים!! מה אתה לובש עכשיו? תחתון בלבד....
אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא..קר לי אני מחפשת משהו לישון איתווו יש קעקועים? עדיין לא ופירסינג? יש כמה עגילים באוזנים אם זה נחשב שמן? לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? אנערף עשית אפצ'י כרגע? לאא ובמהלך השאלון? לאא צבע עיניים: ירוק
צבע שיער: חום
צבע סמיכה: שמיכה......ירוק איזה משחת שיניים אתה משתמש? אקווה פרש חחחח ושמפו? הרבלאסנס וקונדישינר? כנ"ל יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? שום מקוום איזה צבע?******* יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל?כחול ירוק מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה:2:17 שיר: יפתי-הלילה יעבור עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. הלילה יעבור בתחתונים שלי...בעע כמה מפתה משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? מאוד מה כתוב לכם בשורה למעלה? משום מה כתוב לי כל הזמן אותו דבר "פסיפיק אושן-מחפש מגנט לנשים XD" אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? לאאאאא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כשצריך חח זה ממש מעניין את כולם ובידיים? כןן כוססים ציפורניים? במצבי לחץ..לא נשארו לי ציפורניים אחרי הבגרויות... תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? בערימת ספרים שמכוסה בבגדים חעחע קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? שואה וזיכרון-ספר מזלות-בתולה עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב שם?אתם נתפסים לדקדקנות, מנעריםצ פירורים.... הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לא שעה: 2:21 שיר: crashed-acustic של chris daughtry מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ....ארטיק מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? אני די בדרך לשם חח הוא היה צהוב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? כן שהחליט שהוא רוצה לשבות בימים האחרונים וMP3? לא וMP4? לא ואייריבר?לא ודיסקמן? כן...צריך תחליף..לפחות יש ת'דיסק של סינרגיה
ו-ווקמן? לא מה תאכלו לארוחת צהריים? אנערףףף צימחונים? הייתי... שעה: 2:22 שיר: לפעמים-היהודים נהנתם?? השעמום הוסר...השוק עדיין נשאר XP
שם: אשלי גיל:17 מקום מגורים: ר"ג כיתה: י"א עולה לי"ב יההה יש חיות מחמד? כן כן כן אם כן, איך קוראים להם? ג'יינס -כלב יש חבר/ה? כן אתה בתנועת נוער? יפ עושה ביד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-לא מצחיק...איזו שאלה ..באמת מעניין את כולנו מי עושה ומה בתול/ה? כן אם לא, ממתי [גיל יענו]?///// לבנות- קיבלת מחזור? אממ כן.... בנים- קיבלת קרי לילה? ////////// איזה מוזיקה אתה שומע? הכל מהכל אוהב ראפ? כן מה השעה עכשיו? 2:11 שומע מוזיקה? יפ יפ יפ אם כן, מה שם השיר? "חום יולי אוגוסט" חידוש של סינרגיה ומה השיר הבא? "סגפו" של בית הבובות