היי אני חדשה!!!!

ברוכית../images/Emo24.gif

אני אור תהני
שם: אור גיל: 16 וחצי מקום מגורים: רמת גן כיתה: עולה ל י"ב יש חיות מחמד? לא אם כן, איך קוראים להם? -- יש חבר/ה? כע
אתה בתנועת נוער? לא עושה ביד?
בתול/ה? זה לא עיניינכם מה זה השאלות האלה
אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? מזמן בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? רוק אוהב ראפ? לפעמים מה השעה עכשיו? 15:34 שומע מוזיקה? עכשיו לא אם כן, מה שם השיר? -- ומה השיר הבא? -- מה אתה עושה במחשב? עונה על השלון ומתכתבת ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז גם אתרי סקס? לובש/ת חוטיני? אוהב/ת שוקולד? מאודדד באיזה דאורדורנט אתה משתמש? לא זוכרת ת'שם מוריד שיערות מהרגליים? מן הסתם ומבית שחי? שאלות מפגרות .. לא אני מגדלת את זה עד שיהיה לי יערות הגשםם .. ומאיפה עוד? מסתרק בבוקר? לא מסטבן באמבטיה? כע כמה זמן מתקלח? חצי שעה .. 20 דקות .. עושה ביד במקלחת? של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? סמסונג וצבע? כחול אפור ואיזה צבע בבית? לבן בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? לא .. בסלון כן וטלוויזיה? כנ"ל ומחשב? כנ"ל ומיטה? כע ושטיח? כע וארון? כע נועל קרוקס? לא מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצת בצפר אתה אוהב להיות ערומ/ה? מה זה השאלות האלה נו באמת .. יש קעקועים? לא ופירסינג? לא שמן? בערך איזה אנטי וירוס יש במחשב? חומת אש עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע סמיכה: לבן <פוך> איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט נראה לי ושמפו? האד אנד שולדרז וקונדישינר? משו 10 יש לק? כע בידיים ברגליים או שניהם? רגליים איזה צבע? שחור <ואין לזה קשר לפריקיתת .. אני פשוט אוהבת ת'צבע הזה> יש XP? כע אז מה הצבע של שורת ההתחל? איפה שכתוב התחל זה ירוק וכל השורה כחולה .. מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 15:41 שיר: לא שומעת עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. עוד פעם .. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כע מה כתוב לכם בשורה למעלה? רוצים שהשאלון יגמר? כע
אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? מתפוז? לא ואימייל? נראה לי .. לא יודעת אוהבים פירות ים? לאא זה לא כשר .. כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לא סופרת XB ובידיים? מנסה לגדל .. כוססים ציפורניים? כשהם נשברות תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? מיקרופון של המחשב קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? עיתון עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? רשת נעלי ריידרXB הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לאXB שעה: 15:45 שיר: עוד פעםםם יואו איזה שאלות מעצבנותת מה הדבר האחרון שאכלתם? אפרופו עם גבינה לבנה
מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? מה אני זוכרתת הוא היה צהוב? אני לא מאלו שמכניסות ת'ראש לשירותים כדי לראות ת'צבע אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? לא <יש לי את זה בפלאפון> וMP4? לא ואייריבר? מה זה? ודיסקמן? כן אבל הוא מת ו-ווקמן? לא מה תאכלו לארוחת צהריים? לע יודעת צימחונים? בערך שעה: 15:47 <כמה פעמים כותבים פה ת'שעהה גאד> שיר: נמאס ליי
נהנתם?? לאאאא

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif אין מקום אחר

שם: מג. גיל: 16 מקום מגורים: מרכז כיתה: מסיימת י"א יש חיות מחמד? כן, בילי. אם כן, איך קוראים להם? ^^ יש חבר/ה? כן אתה בתנועת נוער? לא. עושה ביד? לא. בתול/ה? לא. אם לא, ממתי [גיל יענו]? 15 לבנות- קיבלת מחזור? כן בנים- קיבלת קרי לילה? לא. איזה מוזיקה אתה שומע? רוק בעיקר אוהב ראפ? לא ממש. מה השעה עכשיו? 16:08 שומע מוזיקה? כן אם כן, מה שם השיר? summer love - justin timberlake ומה השיר הבא? לאדעת זה אקראי. מה אתה עושה במחשב? משתעממת עד שהקוף יבוא מהבגרות שלו. ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז בינתיים, אחכ אתרי סקס חחח ;] גם אתרי סקס? ^^ לובש/ת חוטיני? לא אוהב/ת שוקולד? כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש? קרליין נדמלי. מוריד שיערות מהרגליים? כן ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? איפה שמפריע לי. מסתרק בבוקר? לא מסטבן באמבטיה? כן כמה זמן מתקלח? גג 20 דקות. עושה ביד במקלחת? לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? נוקיה וצבע? שחור ואיזה צבע בבית? מה בבית- הוט או בזק? הוט יש מזגן בחדר? כן וטלוויזיה? כן ומחשב? כן ומיטה? כן ושטיח? כן וארון? כן נועל קרוקס? לא! מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וטי-שירט אתה אוהב להיות ערומ/ה? שצריך כן. יש קעקועים? לא ;[ ופירסינג? כן :] שמן? לא, ההפך. איזה אנטי וירוס יש במחשב? מאיפהלי עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור צבע סמיכה: סגול איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט ושמפו? הוואי וקונדישינר? הוואי יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? :| איזה צבע? :| יש XP? יאפ אז מה הצבע של שורת ההתחל? אפור מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 16:13 שיר: משינה - נגעה בשמיים עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. נגעה בשמיים בתחתונים שלי? משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כן מה כתוב לכם בשורה למעלה? מאיפהלי אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כמה שצריך. ובידיים? יותר מדי כוססים ציפורניים? כן תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? כלום. קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? לא באלי עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? שעה: 16:15 שיר: אותו ש/יר#$^@^ מה הדבר האחרון שאכלתם? אתמול אורז נדמלי, והיום חתיכת שוקולד. מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני חצי שעה הוא היה צהוב? כן אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? לא וMP4? כן ואייריבר? לא ודיסקמן? לא ו-ווקמן? לא מה תאכלו לארוחת צהריים? מה שאמא של נופר תביא צימחונים? כן שעה: 16:15 שיר: אותו אחד#$%^ נהנתם?? לא

וואי נראה שאלון מעצבן

שם: יער גיל: 13 מקום מגורים: ת"א כיתה: ח'4 יש חיות מחמד? 2 אם כן, איך קוראים להם? צילי וגילי יש חבר/ה? לא אתה בתנועת נוער? כן, נוע"ל עושה ביד? לא.. בתול/ה? כן.. אם לא, ממתי [גיל יענו]? מאז שנולדתי לבנות- קיבלת מחזור? כן בנים- קיבלת קרי לילה? XD איזה מוזיקה אתה שומע? רוק אוהב ראפ? לא מה השעה עכשיו? 16:33 שומע מוזיקה? כן אם כן, מה שם השיר? Red Hot Chili Peppers- Especially In Michigan ומה השיר הבא? אני על שאפל מה אתה עושה במחשב? ממ מסנג'ר אינטרנט ומוזיקה. אין לי מקום למשחקים >: ובאיזה אתרים אתה גולש? כל מיני
גם אתרי סקס? לא.. לובש/ת חוטיני? >< לא אוהב/ת שוקולד? כן, אכלתי הרגע באיזה דאורדורנט אתה משתמש? ממ אצל אמא בסט כחול אצל אבא קרליין כתום [שניהם ספריי] מוריד שיערות מהרגליים? כן ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? כלום מסתרק בבוקר? כן מסטבן באמבטיה? מסתבן*.. וכן.. כמה זמן מתקלח? עד שנגמרים המים החמים עושה ביד במקלחת? מה זה שונה מלא במקלחת? ולא, אני לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? סמסונג וצבע? תכלת ואיזה צבע בבית? שחור וכסף בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? כן וטלוויזיה? כן ומחשב? כן ומיטה? מן הסתם ושטיח? כן. את הגדול של החורף שמנו בבוידעם אבל יש עוד קטן וארון? כן נועל קרוקס? איכס מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה [היה היום יום ספורט אז לא באתי] אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא.. יש קעקועים? לא >: ופירסינג? לא :< שמן? לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? AVG עשית אפצ'י כרגע? לא.. ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע סמיכה: שמיכה* וכתום שתיהן איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט ירוקה כזו ושמפו? הוואי ירוק וקונדישינר? מישל מרסייה [פאק הכל ירוק XD] יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? לא! איזה צבע? .. יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? כלום, על קלאסיק מחשב בעברית או אנגלית? אנגלית שעה: 16:37 שיר: Red Hot Chili Peppers- Charlie עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. כן.. כל כמה זמן יש שרשור של זה משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כן הוא מעצבן מה כתוב לכם בשורה למעלה? מגרד לי בפופיק, ורוצה לצאת מהמסגרת? [מהמסגרת של הפופיק?:|] אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? כן וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? כן כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לא יודעת, כשגדל ובידיים? כוססת.. כוססים ציפורניים? כן תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? מזוודה שעל השולחן שלי קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? רב שאנן נגד בנו של גודזילה עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? "אני לא רעבה" אבל הייתי צריכה לספור לבד כי אין מיספור ;< הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? כן.. אבל הוא מת שעה: 16:41 [מה נסגר?] שיר: עדיין צ'ארלי אבל הסוף שלו מה הדבר האחרון שאכלתם? פירה עם סטייק לבן מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? מזמן הוא היה צהוב? לא אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת, מגיל 0 ככה אמא שלי אמרה לעשות יש אייפוד? כן וMP3? כן וMP4? לא ואייריבר? לא ודיסקמן? כן ו-ווקמן? מצאתי אותו לא מזמן.. וזרקנו אותו מה תאכלו לארוחת צהריים? אכלתי כבר... פירה עם מטוגנים וגרגרי תירס עם סטייק לבן צימחונים? לא שעה: 16:42 שיר: Red Hot Chili Peppers-Snow (Hey Oh) נהנתם?? לא, היה מעצבן

דנטל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שם: דנה גיל: 34 מקום מגורים: ת"א כיתה: כ"ח יש חיות מחמד? כן אם כן, איך קוראים להם? פומה, חמש, מקס ולאון יש חבר/ה? לא אתה בתנועת נוער? לא עושה ביד? כן בתול/ה? לא אם לא, ממתי [גיל יענו]? 19.5 לבנות - קיבלת מחזור? כן בנים - קיבלת קרי לילה? - איזה מוזיקה אתה שומע? היפ הופ אוהב ראפ? כן מה השעה עכשיו? 16:48 שומע מוזיקה? כן אם כן, מה שם השיר? של פיפטי, אולי קוראים לו בסט פרנד ומה השיר הבא? לא יודעת, זה רדיו מה אתה עושה במחשב? גולשת ועובדת ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז בעיקר גם אתרי סקס? נדיר לובש/ת חוטיני? לא אוהב/ת שוקולד? כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש? ליידי ספיד סטיק מוריד שיערות מהרגליים? נדיר ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? טיפה גבות מסתרק בבוקר? לא מסטבן באמבטיה? *מסתבן, כן כמה זמן מתקלח? 20 דקות בלי חפיפה, חצי שעה עם עושה ביד במקלחת? לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? נוקיה וצבע? כחול ואיזה צבע בבית? איזה צבע מה בבית? בבית - הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? כן וטלוויזיה? כן ומחשב? לא ומיטה? כן ושטיח? לא וארון? כן נועל קרוקס? לא מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצת כפתורים אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא יש קעקועים? כן ופירסינג? כן שמן? כן איזה אנטי וירוס יש במחשב? מקפי עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: תכלת צבע שיער: חום צבע סמיכה: *שמיכה, שחור איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט ושמפו? פינוק וקונדישינר? בשמפו של פינוק יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? - איזה צבע? - יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? כחול, אבל ההתחל בירוק מחשב בעברית או אנגלית? אנגלית שעה: 16:52 שיר: באו וואו, אולי קוראים לזה אייס מן עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי... אייס מן בתחתונים שלי משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כן מה כתוב לכם בשורה למעלה? איזו מהן? אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? כן כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כמה שבועות ובידיים? לא גוזרת כוססים ציפורניים? לא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? מדפסת קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? דפי זהב עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? אין לי כח הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לא שעה: 16:53 שיר: אותו שיר מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? בשתיים וחצי הוא היה צהוב? לא יודעת אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? כן וMP4? לא ואייריבר? לא ודיסקמן? לא ו-ווקמן? לא מה תאכלו לארוחת צהריים? הסלט היה לארוחת צהריים צימחונים? לא שעה: 16:54 שיר: אותו שיר נהנתם?? כן

דנטל

New member
הם בטח עולים על מה שכבר קיים

ורק משנים את מה שצריך לשנות, שזה גם לעדכן שינויים של פרטים וגם לשנות את המודעות, כי שנה אחד הבן אדם שילם על מודעה של חצי עמוד ובשנה אחר כך הוא בכלל לא רוצה מודעה ומסתפק, נגיד, רק במודעה בולטת. דברים כאלה. בכל מקרה זה המון עבודה.

I am IRiTooSH

New member
ברוכית D: ../images/Emo40.gif

שם: עירית גיל: 13 מקום מגורים: משגב כיתה: מסיימת ז'
יש חיות מחמד? אכן. אם כן, איך קוראים להם? סול D: יש חבר/ה? לא. אתה בתנועת נוער? כן. נוע"ל. איזה מוזיקה אתה שומע? בעיקר רוק, אבל לא רק. אוהב ראפ? לא. מה השעה עכשיו? 18:53 שומע מוזיקה? כן אם כן, מה שם השיר?Tell That Mick He Just Made My ומה השיר הבא?Liar Liar (Burn In Hell) מה אתה עושה במחשב? מכתבת, מוזיקה, אינטרנט. ובאיזה אתרים אתה גולש? פה, ג'ימייל, ישרא בלוג. אוהב/ת שוקולד? מאודדדדדדדדדדדד
באיזה דאורדורנט אתה משתמש? אחד שאין לו ריח^^ מוריד שיערות מהרגליים? כן. ומבית שחי? כן. ומאיפה עוד? שום מקום. מסתרק בבוקר? אם יש זמן>< מסטבן באמבטיה? לא. כמה זמן מתקלח? קצת. פחות מ5 דקות. שונאת את זה. של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? נוקיה. וצבע? כתום- כחול. ואיזה צבע בבית? מה? בבית- הוט או בזק? שניהם. יש מזגן בחדר? כן. אבל משתשמת במאורר. וטלוויזיה?לא ומחשב?לא ומיטה?כן ושטיח?כן וארון?כן נועל קרוקס? לא. איכס. מה אתה לובש עכשיו? גופייה שחורה, מכנס ספורט וגרביים\: אתה אוהב להיות ערומ/ה?לא. יש קעקועים? לא. ופירסינג?חור בכל אוזן. איזה אנטי וירוס יש במחשב? לא יודעת עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? כן צבע עיניים: כחול-ירוק-חום צבע שיער:חום כהה. צבע סמיכה: כתומה. איזה משחת שיניים אתה משתמש? אלמקס לילדים
ושמפו? הזה נגד קשקשים - האד אנד שולדרס. וקונדישינר? כנ"ל. יש לק? לא. בידיים ברגליים או שניהם? איכס. איזה צבע?... יש XP? כןXP אז מה הצבע של שורת ההתחל? כחול. מחשב בעברית או אנגלית? אנגלית רולז!@$ שעה: 18:59 שיר: Shine On You Crazy Diamond (Parts I-V) עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. Shine On You Crazy Diamond in my panties משתמשים הרבה בהדגשות? כן. רוצים שהשאלון יגמר? אולי רק החלק הסוטה. XD מה כתוב לכם בשורה למעלה? I am IRiTooSH, ותקליק/י, נראה אותך! אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא. וSMS? לא. ואימייל?לא. אוהבים פירות ים? לא. כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כל פעם שמתחשק לאמא שלי. ובידיים? כנ"ל. כוססים ציפורניים? כן. תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים?מסך. קחו את הספר הקרוב אליכם. מחברת גרמנית 3: איזה ספר זה?.. עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? זו מחברת. הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו?אני זאתי שכותבת אותו 3: שעה: 19:02 שיר:Shine On You Crazy Diamond (Parts I-V) מה הדבר האחרון שאכלתם? וופל מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני שלוש שעות. הוא היה צהוב? כן O: אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כוח. יש אייפוד? לא. וMP3? אכן. וMP4?לא. ואייריבר? WTF?! ודיסקמן? לא. ו-ווקמן? לא. מה תאכלו לארוחת צהריים? אכלתי כבר. סלט טונההההההה
צימחונים? לא.
שעה: 19:05. שיר: Shine On You Crazy Diamond (Parts I-V) נהנתם? כן. חוץ מהחלק הסוטה

sweet shir

New member
עונה:)

שם: שיר. גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: רעננה. כיתה: מסיימת ט'. יש חיות מחמד? המ, מלא נחשים של אבא שלי. ^__^ אם כן, איך קוראים להם? אין להם שם. יש חבר/ה? לא. אתה בתנועת נוער? המ, בערך. אני במדצ"ים. עושה ביד? לא. Oם; בתול/ה? כה אם לא, ממתי [גיל יענו]? -- לבנות- קיבלת מחזור? כה. בנים- קיבלת קרי לילה? -- איזה מוזיקה אתה שומע?פופ/רוק/פאנק. אוהב ראפ? לא. מה השעה עכשיו? 20:23 שומע מוזיקה? לא אם כן, מה שם השיר? -- ומה השיר הבא? -- מה אתה עושה במחשב? עונה על שאלוווווווון. ובאיזה אתרים אתה גולש? כל מיני. חח גם אתרי סקס? לא. לובש/ת חוטיני? לא. אוהב/ת שוקולד? כה. באיזה דאורדורנט אתה משתמש? דאב. מוריד שיערות מהרגליים? כה ומבית שחי? כה ומאיפה עוד? המ, >< מסתרק בבוקר? כה מסטבן באמבטיה? *מסתבן. וכה. כמה זמן מתקלח? לודעת, אנלא עושה סטופר Oם; עושה ביד במקלחת? לא -__-" של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? LG וצבע? כחול/כסף. ואיזה צבע בבית? שחור. בבית- הוט או בזק? בזק. יש מזגן בחדר? כה. וטלוויזיה? כה. ומחשב? כה. ומיטה? כה. ושטיח? לא. וארון? לא. נועל קרוקס? לא. $%#@$#@ |מקיאה| מה אתה לובש עכשיו? חולצה שחורה שכתוב עליה בלבן Future M.I.L.F וג'ינס. אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא Oם; יש קעקועים? לא ופירסינג? לא שמן? לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? פנדה משהו עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חומות צבע שיער: חום צבע סמיכה: *שמיכה. אחת צהובה ואחת כחולה. איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט נראלי ושמפו? הד אנד שולדרס וקונדישינר? כנ"ל יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? -- איזה צבע? -- יש XP? כה אז מה הצבע של שורת ההתחל? ירוקה וכחולה. מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 20:27 שיר: המנגינה שמנוגנת עכשיו בהאלופה. עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. המגינה שמנוגנת עכשיו בהאלופה בתחתונים שלי. .__. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? המ. מה כתוב לכם בשורה למעלה? המ. אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא. וSMS? לא. ואימייל? לא. אוהבים פירות ים? לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לודעת ובידיים? -- כוססים ציפורניים? כה תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? באוויר קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? "יונה ועמוס" חח ספר לימוד מכיתה ז' XDD עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? קורין אותי הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לא Oם; שעה: 20:29 שיר: כנ"ל כמו מקודם מה הדבר האחרון שאכלתם? תפוח אדמה עם קטשופ מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לוזוכרת, כמה שעות. הוא היה צהוב? לודעת Oם; אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? כה וMP3? כה וMP4? לא ואייריבר? אין לי מושג מה זה ודיסקמן? כה ו-ווקמן? כה מה תאכלו לארוחת צהריים? לודעת, נראה לי מקדונלדס צימחונים? לא שעה: 10:30 (יו חפרת עם זה ><) שיר: כנ"ל כמו מקודם נהנתם?? לא חחח סתם, היה נחמד.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שם: בתאל גיל:14.5 מקום מגורים:ב"ש כיתה:עולה לט' יש חיות מחמד?כן,3 שרקניות אם כן, איך קוראים להם?ליידי,סוויטי ודולי יש חבר/ה?לא אתה בתנועת נוער?לא עושה ביד? בתול/ה?יאפ אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור?כן בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע?כל מיני אוהב ראפ?כן מה השעה עכשיו?20:24 שומע מוזיקה?לא אם כן, מה שם השיר? ומה השיר הבא? מה אתה עושה במחשב?בפורומים ובקומונות ובאיזה אתרים אתה גולש?תפוז.. גם אתרי סקס?לא לובש/ת חוטיני?לא אוהב/ת שוקולד?כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש?אין לי כוח לבדוק מוריד שיערות מהרגליים?כן ומבית שחי?כן ומאיפה עוד?מה זה עניינכם אלוהים-.- מסתרק בבוקר?כן מסטבן באמבטיה?דה כמה זמן מתקלח?חצי שעה עושה ביד במקלחת?לא:||||| של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]?סמסונג וצבע?אפור ואיזה צבע בבית?גם בבית- הוט או בזק?בזק יש מזגן בחדר?לא וטלוויזיה?כן ומחשב?לא ומיטה?כן ושטיח?לא וארון?כן נועל קרוקס?לא חחח די,הכל ייצא כן לא כן לא
מה אתה לובש עכשיו?בגדי בית..גופיה וטייץ אתה אוהב להיות ערומ/ה?לא יש קעקועים?לא ופירסינג?רק 2 חורים באוזניים שמן?לא איזה אנטי וירוס יש במחשב?לא יודעת עשית אפצ'י כרגע?לא ובמהלך השאלון?לא צבע עיניים:חומות צבע שיער:חום צבע סמיכה:כחול/לבן איזה משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט ושמפו?אדנ שולדרס[?] וקונדישינר?אמממ של לייף יש לק?לא בידיים ברגליים או שניהם?לא איזה צבע? יש XP?כן אז מה הצבע של שורת ההתחל?ירוק מחשב בעברית או אנגלית?אנגלית.. שעה:20:28 שיר: עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות?לא רוצים שהשאלון יגמר?כן מה כתוב לכם בשורה למעלה?אה? אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם?כן וSMS?כן ואימייל?כן אוהבים פירות ים?לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים?מתי שצריך ובידיים?"" כוססים ציפורניים?לא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים?בקיר קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה?ספר של אוכל
עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו?שמים בקערה,מכסים ומשהים 8-12 שעות במקרר הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו?לא חח שעה:8:31 מה נסגר עם השעה?! שיר:....... מה הדבר האחרון שאכלתם?ביצת עין מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה?אחרי הארוחה הוא היה צהוב?לא אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד?לא וMP3?לא וMP4?כן ואייריבר?לא ודיסקמן?לא ו-ווקמן?לא מה תאכלו לארוחת צהריים?אכלתי צימחונים?לא שעה:8:32 שיר: נהנתם??יאפ

נושבו

New member
עונה! וברוכה הבאה:)

שם: נועה גיל: 16 וחצי מקום מגורים: רחובות כיתה: י' יש חיות מחמד
אין יש חבר/ה
לא אתה בתנועת נוער
לא עושה ביד
לא
בתול/ה
כן לבנות- קיבלת מחזור
איזה שאלות.. שתהיי בריאה.. אני בכיתה י'-אז תסיקי לבדך את התשובה. איזה מוזיקה אתה שומע
רוק קל, רוק ישראלי. אוהב ראפ
לא ממש מה השעה עכשיו
1:18 שומע מוזיקה
לא מה אתה עושה במחשב
עונה על השאלון ומתכתבת ובאיזה אתרים אתה גולש
תפוז, וואלה, נענע גם אתרי סקס
לא לובש/ת חוטיני
לא אוהב/ת שוקולד
ברוווווווור
באיזה דאורדורנט אתה משתמש
דאב. מוריד שיערות מהרגליים
פחח דהה.. ומבית שחי
כנ"ל ומאיפה עוד
ידיים, שפם מסתרק בבוקר
לא מסטבן באמבטיה
*מסתבן.. כן. כמה זמן מתקלח
15 ד' עושה ביד במקלחת
לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך
סלקום ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]
נוקיה וצבע
סגול וורוד ואיזה צבע בבית
כסף ושחור בבית- הוט או בזק
בזק יש מזגן בחדר
לא וטלוויזיה
כן ומחשב
לא ומיטה
מה פתאום! ושטיח
לא וארון
ברור נועל קרוקס
לא מה אתה לובש עכשיו
גופיה ומכנסי בוקסר אתה אוהב להיות ערומ/ה
לא יש קעקועים
לא ופירסינג
3 באוזניים שמן
לא איזה אנטי וירוס יש במחשב
לא יודעת עשית אפצ'י כרגע
לא ובמהלך השאלון
לא צבע עיניים: חומות צבע שיער: שחור צבע סמיכה: מה? איזה משחת שיניים אתה משתמש
קולגייט ושמפו
דאב

נושבו

New member
ממשיכהההה

וקונדישינר
פנטן יש לק
אין יש XP
כן אז מה הצבע של שורת ההתחל
כחול מחשב בעברית או אנגלית
עברית שעה: 1:23 שיר: אין עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. מה? פחח משתמשים הרבה בהדגשות
לא רוצים שהשאלון יגמר
ממ לא מה כתוב לכם בשורה למעלה
רוצים שהשאלון יגמר
ממ לא אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם
כן וSMS
חח לא.. אני לא עד כדי כך נואשת ואימייל
לא אוהבים פירות ים
לא איכסס כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים
מתי שאני רואה שצריך ובידיים
כנ"ל כוססים ציפורניים
לא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים
בכלום קחו את הספר הקרוב אליכם- אין לי כח לקום... איזה ספר זה? עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? שעה: 1:25 שיר: אין מה הדבר האחרון שאכלתם
קרקר מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה
אנאערף.. לא זוכרת הוא היה צהוב
לא בחנתי.. אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד
לא וMP3
כן וMP4
לא ואייריבר
מזה? ודיסקמן
כן אבל הוא לא בשימוש ו-ווקמן
לא מה תאכלו לארוחת צהריים
לא יודעת.. מה שאמא תכין צימחונים
לא שעה: אולי די?! 1:26 שיר: להלהה נהנתם
נחמד!

ברוכה הבאה

שם: לימור גיל: 19 מקום מגורים: פ"ת כיתה: סיימתי י'ב יש חיות מחמד? לא אם כן, איך קוראים להם? ^ יש חבר/ה? כבר לא
אתה בתנועת נוער? לא עושה ביד? כן בתול/ה? כן אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? כן בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? הרוב רוק. וגם ג'אז אוהב ראפ? זה נחמד מה השעה עכשיו? 1:50 שומע מוזיקה? לא אם כן, מה שם השיר? ^ ומה השיר הבא? ^ מה אתה עושה במחשב? מתכתבת ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז ו- יו טיוב אה וגם גוגל גם אתרי סקס? כן לובש/ת חוטיני? לא אוהב/ת שוקולד? כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש? ניוואה מוריד שיערות מהרגליים? כן ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? מאיפה שצריך מסתרק בבוקר? לא מסטבן באמבטיה? כן כמה זמן מתקלח? לא שמתי לב עושה ביד במקלחת? כן של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? מוטורולה וצבע? לבן כחול ואיזה צבע בבית? הטלפון של הבית? יש כמה. נו כסוף זה שיש בסלון בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? חלון של מזגן וטלוויזיה? כן ומחשב? לא ומיטה? כן ושטיח? לא וארון? כן נועל קרוקס? לא מה אתה לובש עכשיו? מכנס עד הברך וחולצה קצרה אתה אוהב להיות ערומ/ה? זה נחמד יש קעקועים? לא ופירסינג? לא שמן? לא. להפך איזה אנטי וירוס יש במחשב? לא יודעת עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: חום כהה צבע סמיכה: לבן איזה משחת שיניים אתה משתמש? מרידול ושמפו? הנד אנד שולדרז וקונדישינר? פנטן יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? לא איזה צבע? ערר יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? ירוק מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 1:56 שיר: אין עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כן מה כתוב לכם בשורה למעלה? לימורוש 18, וחיתול הג'ינס הראשון בישראל אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? מה SMS בכללי? אני מקבלת. לא על תגובות ואימייל? ^ אוהבים פירות ים? לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כל כמה זמן שגודל ובידיים? כנ"ל כוססים ציפורניים? לא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? בכלום קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? אין פה ספרים שקורבים אלי עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? כלום הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לא שעה: 2:00 שיר: אין מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה דומינו משו משו מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? ממ לפני חצי שעה אולי הוא היה צהוב? לא אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? יהיה בעזרת ה'. אחי קונה לי בחו"ל של אפל חיחיחי וMP3? יש אבל הוא הרוס וMP4? אין ואייריבר? אין ודיסקמן? יש אבל הוא נידפאק ו-ווקמן? אין מה תאכלו לארוחת צהריים? אכלתי שניצל תירס וצ'יפס צימחונים? לא שעה: 2:2 שיר: אין

למעלה