Mami Girl 4 Ever
New member
ברוכית../images/Emo24.gif
אני אור תהני
שם: אור גיל: 16 וחצי מקום מגורים: רמת גן כיתה: עולה ל י"ב יש חיות מחמד? לא אם כן, איך קוראים להם? -- יש חבר/ה? כע
אתה בתנועת נוער? לא עושה ביד?
בתול/ה? זה לא עיניינכם מה זה השאלות האלה
אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? מזמן בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? רוק אוהב ראפ? לפעמים מה השעה עכשיו? 15:34 שומע מוזיקה? עכשיו לא אם כן, מה שם השיר? -- ומה השיר הבא? -- מה אתה עושה במחשב? עונה על השלון ומתכתבת ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז גם אתרי סקס? לובש/ת חוטיני? אוהב/ת שוקולד? מאודדד באיזה דאורדורנט אתה משתמש? לא זוכרת ת'שם מוריד שיערות מהרגליים? מן הסתם ומבית שחי? שאלות מפגרות .. לא אני מגדלת את זה עד שיהיה לי יערות הגשםם .. ומאיפה עוד? מסתרק בבוקר? לא מסטבן באמבטיה? כע כמה זמן מתקלח? חצי שעה .. 20 דקות .. עושה ביד במקלחת? של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? סמסונג וצבע? כחול אפור ואיזה צבע בבית? לבן בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? לא .. בסלון כן וטלוויזיה? כנ"ל ומחשב? כנ"ל ומיטה? כע ושטיח? כע וארון? כע נועל קרוקס? לא מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצת בצפר אתה אוהב להיות ערומ/ה? מה זה השאלות האלה נו באמת .. יש קעקועים? לא ופירסינג? לא שמן? בערך איזה אנטי וירוס יש במחשב? חומת אש עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע סמיכה: לבן <פוך> איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט נראה לי ושמפו? האד אנד שולדרז וקונדישינר? משו 10 יש לק? כע בידיים ברגליים או שניהם? רגליים איזה צבע? שחור <ואין לזה קשר לפריקיתת .. אני פשוט אוהבת ת'צבע הזה> יש XP? כע אז מה הצבע של שורת ההתחל? איפה שכתוב התחל זה ירוק וכל השורה כחולה .. מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 15:41 שיר: לא שומעת עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. עוד פעם .. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כע מה כתוב לכם בשורה למעלה? רוצים שהשאלון יגמר? כע
אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? מתפוז? לא ואימייל? נראה לי .. לא יודעת אוהבים פירות ים? לאא זה לא כשר .. כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לא סופרת XB ובידיים? מנסה לגדל .. כוססים ציפורניים? כשהם נשברות תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? מיקרופון של המחשב קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? עיתון עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? רשת נעלי ריידרXB הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לאXB שעה: 15:45 שיר: עוד פעםםם יואו איזה שאלות מעצבנותת מה הדבר האחרון שאכלתם? אפרופו עם גבינה לבנה
מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? מה אני זוכרתת הוא היה צהוב? אני לא מאלו שמכניסות ת'ראש לשירותים כדי לראות ת'צבע אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? לא <יש לי את זה בפלאפון> וMP4? לא ואייריבר? מה זה? ודיסקמן? כן אבל הוא מת ו-ווקמן? לא מה תאכלו לארוחת צהריים? לע יודעת צימחונים? בערך שעה: 15:47 <כמה פעמים כותבים פה ת'שעהה גאד> שיר: נמאס ליי
נהנתם?? לאאאא
אני אור תהני