היי אני חדשה!!!!

fear of love

New member
היי אני חדשה!!!!

נטע, 17.. טוב אני מביאה בראש עם שאלון שכתבתי, סבבה? שם: גיל: מקום מגורים: כיתה: יש חיות מחמד? אם כן, איך קוראים להם? יש חבר/ה? אתה בתנועת נוער? עושה ביד? בתול/ה? אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? אוהב ראפ? מה השעה עכשיו? שומע מוזיקה? אם כן, מה שם השיר? ומה השיר הבא? מה אתה עושה במחשב? ובאיזה אתרים אתה גולש? גם אתרי סקס? לובש/ת חוטיני? אוהב/ת שוקולד? באיזה דאורדורנט אתה משתמש? מוריד שיערות מהרגליים? ומבית שחי? ומאיפה עוד? מסתרק בבוקר? מסטבן באמבטיה? כמה זמן מתקלח? עושה ביד במקלחת? של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? וצבע? ואיזה צבע בבית? בבית- הוט או בזק? יש מזגן בחדר? וטלוויזיה? ומחשב? ומיטה? ושטיח? וארון? נועל קרוקס? מה אתה לובש עכשיו? אתה אוהב להיות ערומ/ה? יש קעקועים? ופירסינג? שמן? איזה אנטי וירוס יש במחשב? עשית אפצ'י כרגע? ובמהלך השאלון? צבע עיניים: צבע שיער: צבע סמיכה: איזה משחת שיניים אתה משתמש? ושמפו? וקונדישינר? יש לק? בידיים ברגליים או שניהם? איזה צבע? יש XP? אז מה הצבע של שורת ההתחל? מחשב בעברית או אנגלית? שעה: שיר: עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות? רוצים שהשאלון יגמר? מה כתוב לכם בשורה למעלה? אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? וSMS? ואימייל? אוהבים פירות ים? כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? ובידיים? כוססים ציפורניים? תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? שעה: שיר: מה הדבר האחרון שאכלתם? מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? הוא היה צהוב? אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? וMP3? וMP4? ואייריבר? ודיסקמן? ו-ווקמן? מה תאכלו לארוחת צהריים? צימחונים? שעה: שיר: נהנתם??

fear of love

New member
עונה!!!!!!

שם: נטע גיל: 17 מקום מגורים: לא כותבת.. כיתה: פרשתי יש חיות מחמד? כלב אם כן, איך קוראים להם? רוקי יש חבר/ה? לא אתה בתנועת נוער? לא עושה ביד? כן בתול/ה? לא אם לא, ממתי [גיל יענו]? 14 וחצי לבנות- קיבלת מחזור? כן בנים- קיבלת קרי לילה? חח אנלא בן איזה מוזיקה אתה שומע? הכל אוהב ראפ? נחמד מה השעה עכשיו? אני עונה בוורד בזמן שזה שולח.. אז 09:59 שומע מוזיקה? לא אם כן, מה שם השיר? ומה השיר הבא? מה אתה עושה במחשב? אמממממ אייסיטאוור ואתרי סקס וצ'אטים ובאיזה אתרים אתה גולש? כתבתי גם אתרי סקס? כן לובש/ת חוטיני? כן אוהב/ת שוקולד? מאודדדדד
באיזה דאורדורנט אתה משתמש? קרליין סגול מוריד שיערות מהרגליים? כן ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? כוס מסתרק בבוקר? בטח! מסטבן באמבטיה? כןן.. ולא תמיד לבד
כמה זמן מתקלח? ממ חצי שעה ככה עושה ביד במקלחת? כן של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? סוני אריקסון וצבע? שחור ואיזה צבע בבית? לבן בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? דההההההה וטלוויזיה? כה ומחשב? גםם ומיטה? חחחחחח ברור ושטיח? כבר לא כי יש קיץ! וארון? חחחחחחחח ענקי נועל קרוקס? איו לא מה אתה לובש עכשיו? לא לובשת אתה אוהב להיות ערומ/ה? כה יש קעקועים? בקרוב! ופירסינג? כההה! גבה נזם הליקס 8 לובים סייליפ ופופיק שמן? חחח לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? לא מבינה בזה עשית אפצ'י כרגע? כשכתבתי את השאלון כה ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: תכלת צבע שיער: בלונדיני עם פסים סגולים צבע סמיכה: לבן איזה משחת שיניים אתה משתמש? קרסט ושמפו? פינוק וקונדישינר? גם יש לק? כה בידיים ברגליים או שניהם? שניהם איזה צבע? אדום יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? כחול כמו הראש שלי מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 10:05 שיר: כלום.. עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. כלום בתחתונים שלי משתמשים הרבה בהדגשות? לא.. רוצים שהשאלון יגמר? לא מה כתוב לכם בשורה למעלה? fear of love, ובואו לגלות את הסודות אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? כה וSMS? כה ואימייל? כה אוהבים פירות ים? כה כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כשגדל יותר מדי ובידיים? מממממ יש לי ציפורניים ממש ארוכות כוססים ציפורניים? איו תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? תמונה קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? מטרזן ועד זבנג עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? אני רוצה בעמוד אחר..ושורה אחרת "חשפו לנגדו את חלקם העליון של התעגלות שדיה עם תחילתו של השקע העמוק שביניהןף המסעיר את החושים." עמ' 234 הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? חח לא שעה: 10:08 שיר: כלום מה הדבר האחרון שאכלתם? טוסטים עם חמאה מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני כמה זמן הוא היה צהוב? לא אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? כן וMP3? כן וMP4? כן ואייריבר? כן ודיסקמן? כן ו-ווקמן? כן.. משתמש רק באייפוד.. מה תאכלו לארוחת צהריים? ממ אורז עם שניצל תירס מקסיקני וסלט צימחונים? כה שעה: 10:09 שיר: כלוםם נהנתם?? כהההההה

דנטל

New member
נא לא להסחף

גם ככה יש פה שאלות שעוברות את גבול הטעם הטוב, אז אל תגזימו.

nastiush

New member
עוונה

ברוכה הבאה מאאאמי ((= אני נסטי | 13| ראשון P = השתלבות נעימה -------------------------------------- שם: נסטי גיל: 13 מקום מגורים: ראשון [יש לי זה ז'ה וו לכל השאלות האלה O=] כיתה: ז' = עולה לח' יש חיות מחמד? כה אם כן, איך קוראים להם? נסי יש חבר/ה? לא אתה בתנועת נוער? כה עושה ביד? אע ? O= בתול/ה? כה אם לא, ממתי [גיל יענו]?-- לבנות- קיבלת מחזור? אמ .. :| בנים- קיבלת קרי לילה? -- איזה מוזיקה אתה שומע? ראפ והיפ הופ אוהב ראפ? הכי הכי ((= מה השעה עכשיו? 10:55 שומע מוזיקה? עכשיו? כה אם כן, מה שם השיר? Dum Diddly של בלאק אייד פיז ומה השיר הבא? My humps מה אתה עושה במחשב? עונה של השאלווון הזה ושומעת מוזיקה + ובאיזה אתרים אתה גולש? בשין שלי גם אתרי סקס? לעע לובש/ת חוטיני? לא אוהב/ת שוקולד? מאוד באיזה דאורדורנט אתה משתמש? פא, לאנקום מוריד שיערות מהרגליים? |= ומבית שחי? =| ומאיפה עוד? =| מסתרק בבוקר? כה מסתבן באמבטיה? כןןןןן כמה זמן מתקלח? חצי שעה + - עושה ביד במקלחת? לא ! ~ של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? נוקיה וצבע? אפור כסף ואיזה צבע בבית? לבן ?!?! בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? ככן וטלוויזיה? כן ומחשב? כן ומיטה? חחחח כה ושטיח? חוחוחו ככעעע וארון? כן נועל קרוקס? לללעע בבעעע לא מתה על זה מה אתה לובש עכשיו? כותונת ונעלי בית ? אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא O= יש קעקועים? לא ופירסינג? אוזניים שמן? לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? אמ .. אנאעררף =\ עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: כחול אפור צבע שיער: בלונדיני צבע סמיכה:ורדרד איזה משחת שיניים אתה משתמש? שכחתי חחח ושמפו? הד אנד שולדרז וקונדישינר? לא זוכככרת יש לק? כה בידיים ברגליים או שניהם? רגליים איזה צבע? בורדו אדום יש XP?אע ? אז מה הצבע של שורת ההתחל? ??? מחשב בעברית או אנגלית? גמגמ ((((((-- שעה: 11:00 שיר: מיי הומפ עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? לא ממש מה כתוב לכם בשורה למעלה? לא אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? אמ .. \ וSMS? לא ואימייל? לפעמים אוהבים פירות ים? לאדעת כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים?כל שבוע ובידיים? אחרי הרבה זמן חחח כוססים ציפורניים? אין אין פשוט לא יכולה להיגמל מזה =P תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? בקלמר שלי ^^ קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? ספרי לימוד עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? אאיין לי כוח :== הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לאאא שעה: 11:02 חחחח נו חללאאס עם ה"שעה" וכל החרטות האאאללה חח .. כל 2 שאלות אני רואה כתוב לי "שעה" חח דיי שיר: מיי הומפ מה הדבר האחרון שאכלתם? פנקייקים יש אייפוד? לא וMP3? כן וMP4? לא ואייריבר? לעע ודיסקמן? כן ו-ווקמן? כן מה תאכלו לארוחת צהריים? לא יודעת צימחונים? לא שעה: ננוו חלאאאאאאאאס ,! חוחוחוחוחו 11:04 שיר: לא יודעת איך קוראים לו, של כריסטינה אגילרה , היפ הופ כזה נהנתם?? קצת (:) חוץ מכל ה"שעה" האלה =\

nastiush

New member
^^

אאאאני ? בנוער העובד והלומד (:) אבל בקטטנה .. אה ו"שכחתי לכתוב" חחחח בבקשה מותק

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמה נסגר איתך?!

שאלון חופר ומעצבן..נב:תתחדשי..

t0mi

New member
עונהה

שם: גל גיל: 16 וחצי מקום מגורים: כפר סבא כיתה: סיימתי י"א יש חיות מחמד? לא אם כן, איך קוראים להם? -_- יש חבר/ה? לא אתה בתנועת נוער? מד"צים עושה ביד? אני שומעת את "עושה ביד" זה נחשב? XD בתול/ה? כן אם לא, ממתי [גיל יענו]? -_- לבנות- קיבלת מחזור? כן... בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? רוק אוהב ראפ? לא מה השעה עכשיו? 12:34 שומע מוזיקה? כן אם כן, מה שם השיר? הר של בייגלך-שייגעצ ומה השיר הבא? לא יודעת, זה אקראי מה אתה עושה במחשב? מסנג'ר, מוזיקה... ובאיזה אתרים אתה גולש? אמממ אני לא גולשת באתרים, אולי חוץ מתפוז קצת, והאתר של בצפר גם אתרי סקס? לא לובש/ת חוטיני? לא אוהב/ת שוקולד? כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש? "כיף" מוריד שיערות מהרגליים? כן ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? שפם מסתרק בבוקר? לא [תלתלים נו...] מסטבן באמבטיה? כן כמה זמן מתקלח? עשר דקות-רבע שעה עושה ביד במקלחת? לא :S של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? LG וצבע? כחול וכסוף ואיזה צבע בבית? הרבה בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? כן וטלוויזיה? כן ומחשב? כן ומיטה? כן ושטיח? כן וארון? כן נועל קרוקס? לא מה אתה לובש עכשיו? טרנינג שחור אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא יש קעקועים? לא [רוצה] ופירסינג? אוזניים ושבוע הבא גם באף שמן? לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? לא יודעת, מה שאבא התקין עשית אפצ'י כרגע? לא למה? ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע סמיכה: כחול [וכותבים שמיכה] איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגיט ושמפו? נקה 7 וקונדישינר? נקה 7 יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? -_- איזה צבע? -_- יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? ירוק מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 12:39 שיר: מזתומרת? מה אני שומעת עכשיו? she's a rebel עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי..she's a rebel in my panties משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כן מה כתוב לכם בשורה למעלה? t0mi,זה קורה כל יום א'... אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לא יודעת.. ובידיים? אני כוססת כוססים ציפורניים? חחח כן תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? ברמקול קחו את הספר הקרוב אליכם. טוב איזה ספר זה? ביולוגיה- "התא-יחידת חיים" עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? "עגלגל, שהיה מגורגר ופחות שקוף משאר החלקים שבתאים. בראון כינה אזור זה בשם" הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לאאא שעה: 12:42 שיר: it's my life מה הדבר האחרון שאכלתם? לא זוכרת מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני חצי שעה? הוא היה צהוב? מאיפה אני יודעת?? אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: אבל אני לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? כן וMP4? כן ואייריבר? לא ודיסקמן? כן ו-ווקמן?לא מה תאכלו לארוחת צהריים? פיצה שאבא מכין עכשיו צימחונים? כן שעה: 12:43 שיר: שחק את המשחק נהנתם?? אמממ לפעמים

I L O V E MCR

New member
עונה:]ברוכה הבאה../images/Emo129.gif

שם: נעה גיל:13 מקום מגורים:טיזיP:: כיתה:ז' יש חיות מחמד?כן אם כן, איך קוראים להם?לה במפי יש חבר/ה?לא אתה בתנועת נוער?לא עושה ביד?לא! בתול/ה?כן! אם לא, ממתי [גיל יענו]?= לבנות- קיבלת מחזור?מזה השאלות באלו? בנים- קיבלת קרי לילה?-= איזה מוזיקה אתה שומע?מי כימיקל רומנס...רוק..ועוד אוהב ראפ?לא מה השעה עכשיו?13:32 שומע מוזיקה?כן אם כן, מה שם השיר?איטס... ומה השיר הבא?לא יודעת אני עוד לא שומעת אותו מה אתה עושה במחשב?עונה על השאלון הזה ובאיזה אתרים אתה גולש?פה גם אתרי סקס?לא לובש/ת חוטיני?לא אוהב/ת שוקולד?כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש?אני ידועת..יש לי יותר מחמישה מוריד שיערות מהרגליים?מין הסתם ומבית שחי?תגידי הכל טוב? ומאיפה עוד?מה קורה?!?!?! מסתרק בבוקר?לא אני נשארת עם השיער כמו פודל מסטבן באמבטיה?מין הסתם כמה זמן מתקלח?לא יודעת עושה ביד במקלחת?למה נראה לך?!?! של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]?נוקייה וצבע?שחור ואיזה צבע בבית?הא?! בבית- הוט או בזק?לא יודעת יש מזגן בחדר?כן וטלוויזיה?כן ומחשב?לא הוא בחדר אחר ומיטה?לא אני ישנה על מיזרונים...מין הסתם כן:] ושטיח?כן וארון?כן נועל קרוקס?לא מה אתה לובש עכשיו?חולצה מכנסיים חזיה ותחתונים אתה אוהב להיות ערומ/ה?לא יש קעקועים?לא ופירסינג?עגילם באוזנים שמן? לא איזה אנטי וירוס יש במחשב?מאיפה לי עשית אפצ'י כרגע?לא ובמהלך השאלון?לא צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור-חום כהה צבע סמיכה:שמיכה זה לא עם ש'? איזה משחת שיניים אתה משתמש?קלגייט ושמפו?כיף וקונדישינר?כיף יש לק?לא בידיים ברגליים או שניהם?לא איזה צבע?לא יש XP?הא? אז מה הצבע של שורת ההתחל?דיי מחשב בעברית או אנגלית?אנגלית שעה:13:36 שיר:איי נאבר טולד יו וואט איי דו ... עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי..מגניב.. משתמשים הרבה בהדגשות?לא רוצים שהשאלון יגמר?כן מה כתוב לכם בשורה למעלה?עונה:]ברוכה הבאה
אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם?לפעמים וSMS?לא ואימייל?לא אוהבים פירות ים?לא ממש כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים?לא יודעת ובידיים?הם נשברות לבד כוססים ציפורניים?לא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים?בכלום קחו את הספר הקרוב אליכם.אין לי ספר קרוב איזה ספר זה?- עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו?- הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו?- שעה:13:38 שיר:עדין אותו אחד מה הדבר האחרון שאכלתם?תפ"א מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה?לא יודעת הוא היה צהוב?מה קורה?! אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא צמאה יש אייפוד?לא וMP3?כן וMP4?לא ואייריבר?מזה? ודיסקמן?לא ו-ווקמן?לא מה תאכלו לארוחת צהריים?לא יודעת צימחונים?לא שעה:13:40 שיר:דה גווסט אוף יו נהנתם??הממ הממ הממ

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכהבאה../images/Emo24.gifעונה :)

שם: אריאל גיל:14 מקום מגורים:הרצליה כיתה:ח' יש חיות מחמד?לא ;[ אם כן, איך קוראים להם?-- יש חבר/ה?לא אתה בתנועת נוער?לא עושה ביד?לא. -_______- בתול/ה?כן אם לא, ממתי [גיל יענו]?-- לבנות- קיבלת מחזור?יאס בנים- קיבלת קרי לילה?-- איזה מוזיקה אתה שומע?פאנק-רוק-פופ אוהב ראפ?לא מה השעה עכשיו?13:41 שומע מוזיקה?יאס אם כן, מה שם השיר?Here Comes The Sun-The Beatles
ומה השיר הבא?לאיודעת זה על שאפל מה אתה עושה במחשב?כרגע עונה על השאלון. בכללי אינטרנט, מסנ, מוזיקה ובאיזה אתרים אתה גולש?תפוז, ג'יקלאב גם אתרי סקס?איכס לא לובש/ת חוטיני?לפעמים אוהב/ת שוקולד?כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש?משו מהעבודה של אימא מוריד שיערות מהרגליים?יאס ומבית שחי?יאס ומאיפה עוד?זהו מסתרק בבוקר?כן מסטבן באמבטיה?כן כמה זמן מתקלח?בין חצי שעה ל45 דקות XD עושה ביד במקלחת?די כבר לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך?סלקום ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]?נוקיה וצבע?ירוק זית ואיזה צבע בבית?החדר שלי כחול בבית- הוט או בזק?הוט יש מזגן בחדר?יאס וטלוויזיה?יאס ומחשב?יאס ומיטה?יאס ושטיח?יאס וארון?יאס נועל קרוקס?איכס לא
מה אתה לובש עכשיו?חולצה מזארה ובוקסר של בובספוג אתה אוהב להיות ערומ/ה?לא יש קעקועים?הלוואי ;; ופירסינג?כנ"ל שמן?לא איזה אנטי וירוס יש במחשב?לאיודעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משנה לי גם עשית אפצ'י כרגע?לא ובמהלך השאלון?לא צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע סמיכה:כחול איזה משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט ושמפו?כיף וקונדישינר?כיף יש לק?יאס בידיים ברגליים או שניהם?בידיים איזה צבע?שחור יש XP?כן אז מה הצבע של שורת ההתחל?כסף מחשב בעברית או אנגלית?עברית שעה:13:44 שיר:Surfer Babe-McFLY עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. Surfer Babe In my panties חחחחחחחחחחח גולשת בתחתונים שלי משתמשים הרבה בהדגשות?ממ לא ממש רוצים שהשאלון יגמר?לא מה כתוב לכם בשורה למעלה?baril, ותקליק/י, נראה אותך! אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם?לא וSMS?לא ואימייל?לא אוהבים פירות ים?לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים?מתי שהם גדולות XD ובידיים?אני כוססת כוססים ציפורניים?כן תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים?מחדד קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה?הארי פוטר וגביע האש באנגלית עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו?איןלי כח הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו?כןןןןןןןןן D:::::: שעה:13:46 שיר:Why-Busted מה הדבר האחרון שאכלתם?סלט מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה?בבוקר הוא היה צהוב?כן אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד?כן 33> וMP3?כן וMP4?לא ואייריבר?לא ודיסקמן?כן ו-ווקמן?לא XD מה תאכלו לארוחת צהריים?לאיודעת נאלתר איזה משו XDD צימחונים?לא שעה:13:47 שיר:עדיין Why נהנתם??כן

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif ברוכה.

טוב אני מביאה בראש עם שאלון שכתבתי, סבבה? סבב. שם: שרית. גיל: 13 וחצ. מקום מגורים: נתניה. כיתה: ח'. יש חיות מחמד? לא. אם כן, איך קוראים להם? יש חבר/ה? לא. אתה בתנועת נוער? לא. עושה ביד? לא. בתול/ה? כן. אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? כן. בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? רוק בעיקר. אוהב ראפ? לא ממש. מה השעה עכשיו?14:21. שומע מוזיקה? כן. אם כן, מה שם השיר? Teenager in love - RHCP. ומה השיר הבא? לא יודעת, נראה. מה אתה עושה במחשב? עונה על שאלונים ^^ ואייס, מסנ. ובאיזה אתרים אתה גולש? תפוז. גם אתרי סקס? לא. לובש/ת חוטיני? לא. אוהב/ת שוקולד? המ.. בערך.. באיזה דאורדורנט אתה משתמש? ליידי ספיקטיק. [ככה רושמים?D:] מוריד שיערות מהרגליים? לא, אין שיערות :) ומבית שחי? כן. ומאיפה עוד? - מסתרק בבוקר? ברור. מסטבן באמבטיה? כן. כמה זמן מתקלח? 10 דקות בערך. עושה ביד במקלחת? לא. של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? סלקום. ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? מוטורולה. וצבע? לבן. ואיזה צבע בבית? כסוף. בבית- הוט או בזק? בזק. יש מזגן בחדר? כן. וטלוויזיה? כן. ומחשב? כן. ומיטה? להה. כן. ושטיח? כן. וארון? כן. נועל קרוקס? בבית וכאלה. מה אתה לובש עכשיו? מכנס שחור וחולצה שחורה. אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא. יש קעקועים? לא. ופירסינג? כן. שמן? כמעט. :ם איזה אנטי וירוס יש במחשב? אינלימושג. עשית אפצ'י כרגע? לא. ובמהלך השאלון? לא. צבע עיניים: חום ירוק. צבע שיער: חום. צבע סמיכה: כתום. איזה משחת שיניים אתה משתמש? אקווה פרש, או קולגייט... ושמפו? פנטן. וקונדישינר? גם. יש לק? כן. בידיים ברגליים או שניהם? ידיים. איזה צבע? סגול בהיר בהיר. יש XP? כן. אז מה הצבע של שורת ההתחל? כחול. מחשב בעברית או אנגלית? עברית. שעה: 14:23. שיר: דונט קריי. עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. Don't cry in my panties. משתמשים הרבה בהדגשות? כן. רוצים שהשאלון יגמר? לא. מה כתוב לכם בשורה למעלה? איפה? אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לפעמים. וSMS? לא. ואימייל? לא. אוהבים פירות ים? לא ממש. כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לא יודעת :O ובידיים? אני כוססת בכל מקרה. כוססים ציפורניים? כה. תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? קיר. קחו את הספר הקרוב אליכם. טוב. איזה ספר זה? אוקספורד. עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? אטלטי - Athletic. הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לא. שעה: 14:26. שיר: אותו אחד. מה הדבר האחרון שאכלתם? אפרסק. מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני כמה דקות. הוא היה צהוב? לא. אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא. וMP3? כן. וMP4? לא. ואייריבר? ? ודיסקמן? כן. ו-ווקמן? לא. מה תאכלו לארוחת צהריים? אכלתי כבר. צימחונים? לא. שעה: 14:26. שיר: אותו אחד. נהנתם?? כן.

mafakit

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל:14.5 מקום מגורים:עמיקם
כיתה:ח2!!
יש חיות מחמד?אכן כן..כלבה חמודה ו65143807 חתולים.. אם כן, איך קוראים להם?לכלבה קוראים טרדי.. ולחתולים אין שם..אני שונאת אותם.. יש חבר/ה?לא
אתה בתנועת נוער?כן עושה ביד?לא בתול/ה?כן אם לא, ממתי [גיל יענו]?-- לבנות- קיבלת מחזור?כן בנים- קיבלת קרי לילה?-- איזה מוזיקה אתה שומע?רוק..פאנק.. אוהב ראפ?לא!!!בעע... המה השעה עכשיו?15:01 שומע מוזיקה?עכשיו לא.. אם כן, מה שם השיר?בטח זה היה משו של אבריל.. הומה השיר הבא?גם אבריל..יש לי רשימה ארווווווווכהההה ארווווכההה שלה..
מה אתה עושה במחשב?עונה על השאלון הזה ובאיזה אתרים אתה גולש?כל מיני..תפוז..האתר של אבריל ושל SP..דברים מעניינים.. גם אתרי סקס?לא..
למרות שפעם עלה לי פופ-אפ מרגיז כזה וזה נחלץ לי[באמת שנלחץ!!בטעות!!]וזה נכנס לאתר כזה.. לובש/ת חוטיני?איככס!לא..למרות שקנו לי אחד..אבל אף-פעם לא לבשתי אותו אוהב/ת שוקולד?כןןן...
באיזה דאורדורנט אתה משתמש?"נשים"כזה בניחוח מתוק..
מוריד שיערות מהרגליים?חח..כן ומבית שחי?ברור ומאיפה עוד?זהו המסתרק בבוקר?כן מסטבן באמבטיה?כן כמה זמן מתקלח?הרבה..איזה חצי שעה..אולי יותר.. עושה ביד במקלחת?לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך?פלאפון..Esc ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]?Telit חרא חברה.. הוצבע?כסוף ואיזה צבע בבית?מזתומרת?הקירות?או הטלפון?
בבית- הוט או בזק?גם וגם יש מזגן בחדר?כןן וטלוויזיה?גם ומחשב?לא
ומיטה?מן הסתם..
ושטיח?כן וארון?כן נועל קרוקס?לא!איכס! מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וחולצה מאאגניבה שקניתי באילת.. אתה אוהב להיות ערומ/ה?אה..?
יש קעקועים?לא..
ופירסינג?גם לא..
שמן?לא איזה אנטי וירוס יש במחשב?משו כזה אדום עם מטריה לבנה..XD עשית אפצ'י כרגע?לא ובמהלך השאלון?לא הצבע עיניים:חום הצבע שיער:חום צבע סמיכה:כותבים שמיכה..המ..נראה לי משו בז.. איזה משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט ושמפו?פינוק או האד אן שולדרס וקונדישינר?פינוק יש לק?לא..אבל היה..שחור.ץ הבידיים ברגליים או שניהם?-- איזה צבע?אם היה אז היה שחור יש XP?אה? אז מה הצבע של שורת ההתחל?כחול וההתחל בירוק מחשב בעברית או אנגלית?עברית השעה:15:08 שיר:אין עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי..מכירה את זה..ועושים את זה בכלל באנגלית.. [אין מיי פאנטיס..] משתמשים הרבה בהדגשות?כן..
רוצים שהשאלון יגמר?ככה ככה..ממילא משעמם.. מה כתוב לכם בשורה למעלה?יום ללא עישון.. אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם?כן וSMS?לא ואימייל?לא..רק אם שולחים לי מסר פרטי ולא תגובה.. אוהבים פירות ים?לא.. כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים?לא גוזרת ברגליים.. ובידיים?כוססת..ז"א מוציאה עם השיניים אבל לא בולעת.. כוססים ציפורניים?כמו שכתבתי..למעלה תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים?כיסא קחו את הספר הקרוב אליכם.נו..ו..? איזה ספר זה?ספר טלפונים עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו?הרשקוביץ' שירלי ומוטי,עמיקם 6389575 הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו?לאא שעה:15:12 שיר:לא שומעת כלוםםם מה הדבר האחרון שאכלתם?שניצל
מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה?היום בבוקר הוא היה צהוב?לא אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-- יש אייפוד?לא וMP3?כן וMP4?כן ואייריבר?לא ודיסקמן?כן ו-ווקמן?נראה לי שהוא קבור כאן איפהשהו.. מה תאכלו לארוחת צהריים?אכלתי..שניצלים [יש גם אורז אבל אני לא אוהבת..] צימחונים?לא! שעה:נו..בחייאת כמה אפשר לשאול את זה?! 15:13 שיר:כנ"ל נהנתם??כן

למעלה