היי אני חדשה

danduuu

New member
היי אני חדשה../images/Emo9.gif

אני דנה,בת 17 מקרית אתא אני קוראת סמויה פה כבר כמה זמן וראיתי שכולם פה נחמדים אז החלטתי להצטרף
אני רואה מגרש ביתי סה"כ מלפני כמה פרקים בעונה ה-3 בYES וכבר התמכרתי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לרשום לי בקיצור את התוכן של העלילה בעונה הראשונה והשניה

לושהה

New member
וולקאם [[=

אני יובל.
ו..נמ..העלילה קצת ארוכה.
בסך הכל..שני אחים למחצה-לוקאס וניית'ן,חולקים את אותו אבא. משחקים באותה קבוצת כדורסל,בה ניית'ן הוא הכוכב. לוקאס הצטרף לקבוצה ובהתחלה לא סבלו אותו,ובעונה השנייה זה השתפר. נמ..יש ענייני בנות כמובן וזה..וסורי על הקיצור,אני יוצאת בדיוק.

oriane5

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כמו שלושהה כתבה ניית'ן ולוקאס הם אחים שלא סובלים אחד את השני וניית'ן מסיט גם את כל נבחרת הכדורסל נגדו. החברה הכי טובה של לוקאס היא היילי והחברה של ניית'ן היא פייטון, לוקאס נדלק על פייטון, בסוף הוא יוצא עם ברוק, בוגד בה עם פייטון ולוקח לברוק עונה שלמה לסלוח להם למרות שהיא עדיין פגועה. ניית'ן מתחיל לצאת עם היילי כדי לנסות לפגוע בלוקאס בסוף הם מתאהבים כמובן ומתחתנים בפרק האחרון בעונה הראשונה. בעונה השנייה ההורים של ניית'ן לא מלהבים מהחתונה ומנסים לעשות הכל כדי להפריד ביניהם. מגיע לטרי היל מישהו בשם כריס קלר מוזיקאי ובסוף היילי נוסעת איתו לסיבוב הופעות ועוזבת את ניית'ן. במשך העונה ברוק יוצאת עם פיליקס ולוקאס יוצא עם אנה, לוקאס נפרד מאנה כי הוא מבין שהוא אוהב את ברוק אבל ברוק נשארת עם פיליקס (בסוף מתברר שאנה לסבית). בערך באמצע העונה ג'ייק חוזר (מישהו שיש לו בת בגיל שלהם שהיה מאוד קרוב לפייטון) והוא ופייטון מתחילים להיות ביחד אבל בסוף העונה האמא של הילדה שלו חוטפת אותה והוא נאלץ לעזוב כדי למצוא אותה. ברוק נפרדת מפיליקס. בפרק האחרון בעונה השניה לוקאס אומר לברוק שהוא אוהב אותה אבל זה קורה בדיוק לפני שהיא נוסעת לחופש, מישהו שעד העונה השלישית אנחנו לא יודעים מי זה שורף את דן,היילי חוזרת אחרי הסיבוב הופעות ומישהי מתגלה לנו כאמא של פייטון. אני יודעת שזה ארוך אבל מה לעשות זה הכי קצר שהצלחתי... מקווה שתהני

oriane5

New member
אם משהו לא מובן

ג'ייק בגיל של כולם ולא הבת שלו. אם חסר משהו פשוט תשאלי...

danduuu

New member
יאאאא תודה רבה על התקצירר

עכשיו אני מבינה הרבה יותר וזה נשמע הרבה יותר מעניין ממה שזה נראה לי עד עכשיו תודה תודה תודה

למעלה