היי אני חדשה היי אני חדשה פה ואני פשוט חולה על הזמרת המוווווושלמת בריטני ספירס המושלמת
ק קמי המאמי New member 23/10/02 #1 היי אני חדשה../images/Emo70.gif היי אני חדשה פה ואני פשוט חולה על הזמרת המוווווושלמת בריטני ספירס המושלמת
היי אני חדשה../images/Emo70.gif היי אני חדשה פה ואני פשוט חולה על הזמרת המוווווושלמת בריטני ספירס המושלמת
ל לילוש המותק New member 23/10/02 #2 ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif נ.ב יש פה בנים בפורום???.
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif נ.ב יש פה בנים בפורום???.
D Dream within a Dream New member 24/10/02 #3 מה, אני עז??? אוףףף!!! אני לא מצליח להכנים סמיילים לתמונה!!
T TetiBETTY New member 24/10/02 #5 לתמונה../images/Emo35.gif אתה בטח התכוונת להודעה.... ולמה לא יוצא לך אתה לוחץ עליהם,ולא יוצאים לך התווים
לתמונה../images/Emo35.gif אתה בטח התכוונת להודעה.... ולמה לא יוצא לך אתה לוחץ עליהם,ולא יוצאים לך התווים
D Dream within a Dream New member 25/10/02 #7 בקשר ל"עז".. לילוש המותק שאלה אם יש בנים בפורום... זו היתה התגובה שלי אליה.. ובקשר לסמיילים... אני מנסה ומנסה ומנסה ללחוץ עליהם, אבל לא רואים אותם בהודעה.. אני אנסה שוב... ניסיתי... לא עובד לי!!!
בקשר ל"עז".. לילוש המותק שאלה אם יש בנים בפורום... זו היתה התגובה שלי אליה.. ובקשר לסמיילים... אני מנסה ומנסה ומנסה ללחוץ עליהם, אבל לא רואים אותם בהודעה.. אני אנסה שוב... ניסיתי... לא עובד לי!!!
D Dream within a Dream New member 25/10/02 #9 ואני רק ידעתי אותך שאני בן.. ושאני כאן!!!!! ואני לא מתכוון ללכת!!!
™ ™Suga® Girl New member 28/10/02 #12 אור כבר שלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif
T TetiBETTY New member 24/10/02 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif מקווה שתהני... רק-לשמור על הפה,ולא לעשות בלאגנים אם את רוצה להבין יותר לעומק,תשאלי את החברים פה. הם בטוח ידעו לענות לך....
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif מקווה שתהני... רק-לשמור על הפה,ולא לעשות בלאגנים אם את רוצה להבין יותר לעומק,תשאלי את החברים פה. הם בטוח ידעו לענות לך....