היי אני חדשה!

את רואה?

איך ארגנתי לחזי מאמץ נחמד ומקסים? חהחהחהחהחהחהההההה אני עייפה מהיום המתיש הזה

p r u d e n s

New member
טיחי מדווח../images/Emo176.gif

שעדיין צוחקים על טיחי המון כי אף אחד לא זרק אייקון ככה... אני מטיפה לך לאחריות!!! אייקון מאומץ זה משו שצריך להתחשב בו, ללכת איתו לכל מקום, לעשות לו מקום בכותרות. ואם את לא יכולה לעשות את זה-אל תאמצי אייקון, אבל אל תחשבי שאת יכולה ותגרמי לאייקון חף מפשע להיפגע.

:p לא אימצתי אותו סופית..

לקחתי אותו ליום ניסיון! וכשראיתי שאני לא מתאימה מצאתי לחזו'ש מאמץ מעולה

פרודנס, תני פה הצצה, מאמי...../images/Emo140.gif

העולם, פרודנסי שלי, מנוהל ע"י חבורת דוגמניות וכוכבנים סוג ז'. אתה מחייך, משיג חוזה שמן איפשהו והופך להיות כוכב. אני רוצה להאמין שאת לא נופלת בפח הכוכבות, ובוחרת את הגיבורים שלך בעצמך. ובמילים אחרות, תתעוררי שם. להעריץ את הכונפות זה הכי קל, אבל המחיר... מחיר ההערצה כבד. עם הזמן תרגישי איך ההתחסדות של סתיו דובקת בך, אחריה יגיע תורה של הנביבות הדנאית ואז, הנורא מכל, הגבריות הרונינית המפורסמת. עוד לא מאוחר לעצור. הצטרפי אלי, ויחד נצליח למגר את תאגיד הכונפה המתעצם. "במה חזו עינינו? מה היה המראה הקסום הזה", שאל חוטב העצים "האם היה זה מלאך? או אולי הזוהר הצפוני?", שאל שומר היערות "לא, נו. זאת הייתי אני", ענתה ענת (מתוך "אכן, עולם מופלא")

p r u d e n s

New member
אבל מאמי, לב חמוץ,../images/Emo176.gif

תודה על ההצעה...אבל אני לא מוצאת כוכבים אחרים להעריץ. בעצם-כן, אני מוצאת. ירון מ"זבנג!" שאנון דוהרטי, פרו מ"מכושפות" הסימית שלי, לאנה לאנג, שמוכיחה שיש דבר כזה אהבת אמת. קולין מוקרי, "הוז ליין". החתיך העולמי (ביחד עם עוד כמה), קוצ'ר. ויש עוד רבים וטובים ביותר... אבל זה לא מונע ממני להעריץ את רוני, דנה וסתיו. את כוווווווולם בחרתי בעצמי. כולל דנה, רוני וסתיו. אז-למה את מבקשת ממני לעזור לך למגר את התאגיד שאת יצרת? את ממש מתאימה לו.

למעלה