היי אני חדשה!

היי אני חדשה! ../images/Emo60.gif

יש לי כמה דברים להגיד: א. אחלה רעיון לסקר!! אני בעד משתיקי הפיפי חחחח... ב. ברגע שהגעתי לפורום תפסה אותי מוזה והחלטתי שהשבלול יהיה האייקון הקבוע שלי! ג. ניסיתי לחשוב למי אני ה-כ-י דומה אבל הגעתי למסקנה שאני השילוב של כולכן
ד. אחלה פורום! נראה לי שלא הולך להיות כאן משעמם
אז שיהיה לנו בכיף ואני מקווה להשתלב כאן

p r u d e n s

New member
לולולו!! איזה יופח שהגעת../images/Emo176.gif

את הדבר המושלם שחסר לפרום הזה!!!!!!!!!!! ווהו לולו איז אין טאון!!! ותתחדשי על השבלול

p r u d e n s

New member
לולו! אכזבתני..../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif

לא לוקחים אייקון ככה סתם-ואז מחליטים שהוא לא בשבילך!!! אייקון זה משו שחיים איתו, שאוהבים אותו, שלא נוצ'ים אותו ככה! את אכזבתותי, ואת אכזבת את חזי. (האייקון שלך) וטיחי גם אומר שחזי מאוד נעלב ושכולם בבי"ס לאייקונים מדברים על איך שנטשת אותו. אז או שתתביישי לי לעולמי עולמים או שתחזירי אותו!!! גרררררר

AngeL WomaN

New member
ברוכה הבאה לולו ../images/Emo9.gif

אני
שיר
בת 12 L-], מכרמיאל הרחוקה
.. מעריצה את הבנות ואת השבט

הולה!! ../images/Emo24.gif

אני לולו (השם שלי ליאת, אבל אני מעדיפה לולו!) בת 14 מפתח תקווה! אני מעריצה המוני דברים
בעיקר את נטליה אוריירו

גם אני חדשה פה...../images/Emo15.gif

אני מאוד אוהבת את הבנות...א6בל לא הבנתי מה הקטע עם המנהלות הם יאעני הבנות? שמי בישראל
הוא שקד אני בת 12 מעצמון שלא יותר קרובה מכרמיאל
D-:

הוא לא מספיק מיוחד ../images/Emo13.gif

אני צריכה משו מיוחד מאוד!! |מיוחדת| אני גם ממילא לא מצליחה לזכור חחח... ביי דה ווי, איך קוראים לאבטיחך?

AngeL WomaN

New member
משהו מיוחד../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אפשר לעשות התאמות של שני אייקונים בצבעים
אבל מכיוון שנגמר הקיץ עדיף להשתמש ב
וכאלה, קח אייקון או שניים שמוצאים חן בעינייך
כמו ה
שלי

p r u d e n s

New member
ועוד משו-../images/Emo176.gif

את לא מבינה שאכזבת אותו?! חזי ציפה למישהו שיאמץ אותו, ואת הסכמת בששון! ואז את אומרת "אני לא בנויה לאייקון קבוע" ואת שוברת את ליבו הקטנטן לאלפי רסיסים!!! ככה לא מתנהגים עם אייקון!!! עכשיו כל המדוזות והרוח של פייפר סוויט הארט והגולגולת של זנדר-כל האייקונים המאומצים צוחקים עליו!!! חוץ מטיחי כמובן, אבל זה לא הפוינט. הפוינט היא-שהוא עצוב ובודד, ואין לו אף אחד חוץ מטיחי, החבר הכי טוב שלו. הוא אייקון מסכן שמחפש בית חם!!! למה את לא מבינה את זה!? אולי מישהו אחר עם יותר רגשות שלא מתייחס לאייקונים כמו לצעצוע מוכן לאמץ את חזי? אנא? הוא בודד...

p r u d e n s

New member
גרררררררר../images/Emo176.gif

לא נכון, הוא לא יכול, יש לו ביצפר מחר. אבל בעצם-למה לו ללכת לביצפר אם כולם צוחקים עליו?! הרוח של פייפר סוויט הארט, הגולגולת של זנדר ולאחרונה גם הגיטרה של קריפטונייט הצטרפה. את מבינה-אין הרבה אייקונים שננטשים. אבל חזי מסכן, יושב בפינה בהפסקות ומידי פעם מישהו בא וצוחק עליו או עושה לו וודג'י... אז שוב אני מבקשת--- או שתקחי אותו בחזרה (הוא מוכן לסלוח לך) או שתתביישי לך לעולמי עד!!! גרררררררררררר
!!!!!!!!!!

Roniii

New member
../images/Emo78.gifקצת אחריות!

אימצת אייקון? יופי. ממש מקורי. כאילו, זה משהו שאמור להגיד משהו עלייך. כאילו - תראו אותי, יש לי חילזון מחמד. ואז אנחנו כבר אומרים "אה, היא בטח אחת בשנטי, שלוקחת הכל רגוע", ואז כמו בטלנובלה הכי גרועה, את זורקת אותו. לא זורקים אייקון ככה סתם! צריך סיבה טובה. נגיד, אם הוא השאיר שביל של פיכסה דביק בהודעה. או על הבגדים. תראי אותי, שאימצתי פיצה, אין מצב שאני זורקת אותה. רק אם יהיה לה עובש. או שהיא תהיה עם אספרגוס - פיצה זה לא מוזיאון, פיצה זה ג'אנק פוד, אז אל תתחילו לשים לי למעלה כל מיני דברים פלצניים עם ערך תזונתי! ואם סתיו היתה שומעת, היא בכלל היתה מתחרפנת רצח. כי היא רואה בצער בעלי חיים מלא כלבים עזובים, ואייקונים עזובים ונטושים זה לא יותר טוב. זה הזמן לחזור בתשובה ולהחזיר את החילזון לקונכייה והביתה לאמא!

p r u d e n s

New member
יופי!!! רוניני מבינה ענין!!!../images/Emo176.gif

ואני אנסה לחפש לו בית בכל מקום. ורוניני-מה את אומרת על הבנות המכושפות שילי?...את קיבלת את התפקיד הכי טוב...

רוניני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ר ו נ י נ י ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

פרודנס, פרודנס, פרודנס... אני בטוחה שהתכוונת לטוב, אבל את לא חושבת שהרבה יותר מתאים משהו כמו "רונינאיכס", או "רוניגובתחת"? חומר למחשבה "את בטוחה שהן קיבלו פורום?", שאל ביל "כן", עניתי בצער "העולם השתגע, ענת", סיכם ביל וקינח דמעה סוררת (מתוך "גם ביל גייטס שונא את הכונפות")

p r u d e n s

New member
את חייבת לזהם כל שירשור?!../images/Emo176.gif

גררררררררר! וממתי נתתי לך אישור לקרוא לי בכלל?! או לדבר איתי?! לא מספיק שזיהמת את השרשור על הבנות המכושפות שילי?! רוניני, לב מתוק וסתיותיו צדקו---את פרה, ואני מקווה שיעשו ממך המבורגר בקרוב...

למעלה