היי אני חדשה

irene17

New member
היי אני חדשה ../images/Emo58.gif

היי לכולם, קוראים לי אירנה ואני מתה על הסידרה הזאת, כבר די הרבה זמן. עד עכשיו השתתפתי רק בפורומים אמריקאים כי לא ידעתי שיש לסידרה בכלל פורום ישראלי... אז בקשר לפרק האחרון של העונה (וואו!), אני כבר מתה לדעת מי בדלת, לדעתי אלו יכולים להיות רק 3 אנשים: דאנקן (*מקווה שלא*) , לוגן (*מתפללת שכן*) או וואלס. לפי דעתי ורוניקה שלחה את וויביל למצוא את לוגן אחרי שהיא לא הצליחה לדבר איתו (איכשהו קשה לי להאמין שהיא לא הייתה דואגת למצוא אותו אחרי מה שהיא עשתה לו). אני ממליצה לכם להיכנס לאתר something-happens.com קודם כל כי זה אתר מצויין, לדעתי הכי טוב של הסידרה הזאת וגם יש שם המון קליפים ממש יפים שנעשו ע"י המעריצים רובם של LoVe אבל יש גם כלליים, גם אני פרסמתי שם כמה קליפים וגם הפורום שם מעולה! אני כבר לא יכולה לחכות יותר לעונה השנייה והתקוות שלי לעונה הן שהיא תהיה לא פחות טובה מהראשונה והכי חשוב שרוב ת'ומס ישאיר את לוגן וורוניקה ביחד כי לא בא לי להפסיק לראות את הסידרה...

oriy a

New member
|ספוילהיי ברוכה הבאה גם אני חדשה פה

אני מזה מתה על ורוניקה ולואגן הם מזה חמודים יחד גם אותי מעניין מי בדלת בסוף הפרק אני מקווה שזה לואגן אבל נראה לי זה וואלס זה נראה הכי הגיוני ולכול אלה שאוהבות את דאנקן צר לי אבל הוא לא משהו!!

spacecow

New member
ברוכות הבאות! ../images/Emo58.gif

גם אני אובססיבית ל-LoVe! :) אישית, אין לי מ-ו-ש-ג מי בדלת. אני ממש מקווה שזה לוגאן, אבל קצת קשה לי להאמין. אני חושבת שהוא יהיה קצת עצבני עליה אחרי כל מה שקרה... בכלל בקשר ללוגאן: מה אתם חושבים שיקרה לו עונה הבאה? הוא כאילו לבד לגמרי עכשיו. אמא שלו (רוב הסיכויים) התאבדה, אבא שלו שכב ורצח את חברה לשעבר שלו, החברה הנוכחית שלו חשבה שהוא רוצח, והחבר הכי טוב שלו בטח די כועס עליו (גם כי הוא יצא עם האקסית שלו ובטח גם כי אבא שלו רצח את אחותו...). בקיצר: המצב די חרא בשביל לוגאן יקירינו. בטח גם ינדו אותו בתיכון.... תראו איך נידו את ורוניקה וכל מה שאבא שלה עשה זה להאשים את ג'ייק קיין! לסיכום: אני מודאגת. מאוד, אפילו. אין לי מושג איך הכותבים יחלצו אותו מהצרה הזאת!

irene17

New member
לדעתי...../images/Emo58.gif

לדעתי הדמות של לוגן תהפוך להרבה יותר ראשית בעונה הבאה (אני ממש מקווה שאני צודקת), אחרי מה שקרה בסוף העונה הראשונה יהיה מעניין לראות איך לוגן מתמודד עם הכל, אני מקווה שורוניקה תהיה חבל ההצלה שלו ותעזור לו. אני סומכת על רוב ת'ומס שייתן לנו עלילה מעניינת, הרי הוא עשה את זה מצויין עד כה...

D4Ever

New member
../images/Emo58.gif

תסתכלו על הצד החיובי מבחינת לוגן, עכשיו יש לו הרבה מאד כסף...

irene17

New member
יש גם את האפשרות...../images/Emo58.gif

שמעתי הרבה אנשים מדברים על זה שלהארון יכול להיות משפט שיכול לרושש את האקולסים, או שג'ייק קיין יכול לתבוע או משהו... אני אישית מקווה שהארון ימות (אחרי שהוא נפגע מהמשאית יש מצב טוב שזה יקרה) ואז העניין של הכסף לא יגרר יותר מדי...

spacecow

New member
כן, גם אני שמעתי על זה. ../images/Emo58.gif

אני לא ממש יכולה לראות סיבה בשביל משפחת קיין לתבוע את לוגן ואת טרינה, כי הם די מפוצצים בכסף בעצמם. אבל ג'ייק נשבע לנקום בכל המשפחה של אהרון, אז יש סיכוי שהוא ינסה לרושש את האקולסים סתם כדי להרוס אותם... אבל ללוגאן יש כסף משל עצמו, לא? כאילו, אם ג'ייק יתבע אותם אז הוא יקבל את הכסף של אהרון, אבל ללוגאן יש כסף פרטי שלו שהוא קיבל בירושה מלין ובכסף הזה לא יכולים לנגוע. בכל מקרה: אני עדיין מודאגת!
מסכן לוגאן...

irene17

New member
דאנקן

בתחילת העונה חשבתי שהוא מהמם וממש רציתי אותו ביחד עם ורוניקה, אחרי כמה פרקים התחלתי לפנות לכיוון לוגן, אבל אני עדיין חושבת שדאנקן מהמם רק שיתרחק ממנה!

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo163.gif

איך את יודעת שתהיי עונה שניייה???

איך תהיה עונה שנייה,

אם כל בסיס העונה התגלה בפרק האחרון? היא גילתה מי רצח את ליל, מי כביכול אנס אותה וכו'.. על מה כבר יעשו עונה שנייה?

למעלה