דנווווווו איזה כיף לראותך פה ברוכה הבאה
נ נסיכת pop New member 11/9/05 #15 דנווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif איזה כיף לראותך פה ברוכה הבאה
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 11/9/05 #20 ../images/Emo99.gifאת רודפת אותי, אה?../images/Emo8.gif תמיד ידעתי חה חה חה אבוי לך! גיליתי. ברוכה הנמצאת מה את עושה פה?
../images/Emo99.gifאת רודפת אותי, אה?../images/Emo8.gif תמיד ידעתי חה חה חה אבוי לך! גיליתי. ברוכה הנמצאת מה את עושה פה?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 11/9/05 #28 בייב הנעל שלך../images/Emo11.gif חדלי ברדיפה חסרת הטעם והריח שלך ומיד! שאני לא אראה את הכינוי שלך עוד פעם! אז, באמת לא אשלוט בעצמי... שבדרך כלל אני ילדה מאופקת
בייב הנעל שלך../images/Emo11.gif חדלי ברדיפה חסרת הטעם והריח שלך ומיד! שאני לא אראה את הכינוי שלך עוד פעם! אז, באמת לא אשלוט בעצמי... שבדרך כלל אני ילדה מאופקת
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 11/9/05 #45 השרשור מתקפל../images/Emo16.gif../images/Emo2.gif לא לא אל תתקפלי גם כשעמוס לך יש לך אותייייייי שלא יתקפל לעולם!!!!! בלופ בלופ יש לי סקופ!
השרשור מתקפל../images/Emo16.gif../images/Emo2.gif לא לא אל תתקפלי גם כשעמוס לך יש לך אותייייייי שלא יתקפל לעולם!!!!! בלופ בלופ יש לי סקופ!
מ מיץ פטל קריר New member 11/9/05 #48 בואנ'ה דניאל יא קרועה../images/Emo6.gif מצטער שסיפרתי לה על הפורום!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 11/9/05 #50 מעליבים את דניאל../images/Emo10.gif דניאל לא רוצה להיות פה יותר דניאל הולכת בחלומות הלילה שלכם!