היי אני חדשה היי אני חדשה. ונכון שטלי פצצה? ונינט אישה רעה!
ע עדי LOVE טלי שרון New member 30/4/07 #1 היי אני חדשה../images/Emo189.gif היי אני חדשה. ונכון שטלי פצצה? ונינט אישה רעה!
ח חצילה בסטייל New member 30/4/07 #2 נינט לא אישה רעה! זה שהיא משחקת בטלנובלה מתחרה לא עושה אותה רעה\מכוערת.. בכל מקרה ברוכה הבאה! ודה, טלי פצצה אש מגיל שש
נינט לא אישה רעה! זה שהיא משחקת בטלנובלה מתחרה לא עושה אותה רעה\מכוערת.. בכל מקרה ברוכה הבאה! ודה, טלי פצצה אש מגיל שש
ת תפוזיטלי New member 1/5/07 #3 ברוכה הבאה!!! רוצה לפגוש את טלי? זה הפרס שתקבלי אם תשארי פה בכמה ימים הקרובים..
ע עדי LOVE טלי שרון New member 1/5/07 #4 תודה רבה!../images/Emo13.gif כן אני רוצה לפגוש את טלי, שוב! ראיתי את טלי פעמיים ודיברתי איתה בפעם הראשונה טלי מיהרה וקיבלתי רק חתימה. בפעם השנייה קיבלתי חתימה וגם הצטלמתי עם טלי. וטלי היא הבן אדם הכי נחמד שפגשתי.
תודה רבה!../images/Emo13.gif כן אני רוצה לפגוש את טלי, שוב! ראיתי את טלי פעמיים ודיברתי איתה בפעם הראשונה טלי מיהרה וקיבלתי רק חתימה. בפעם השנייה קיבלתי חתימה וגם הצטלמתי עם טלי. וטלי היא הבן אדם הכי נחמד שפגשתי.
M mary17 New member 1/5/07 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif טלי אכן פצצה ואת נינט אני לא מכירה אבל אני במילא לא מחבבת אותה