היי!!!אני חדשה

all you wanted

New member
היי!!!אני חדשה../images/Emo153.gif

הייי אני בת 14 מהמרכז אני כבר כמה זמן פה קוראת את מה שאתם כותבים וזה נורא מעניין אותי!!! ורציתי לדעת אם צריך לפחד מרוחות, או לא צריך, מה הן עושות? הן מזיקות??? אני נורא ישמח אם תענו לי כי אני לא יודעת נורא מפחיד פה
באתר הזה אפילו שהוא נורא מעניין ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
אבל בכלל מקרה אני נורא ישמח אם תענו לי על השאלה

wee man

New member
רוחות? לפחד מהם? לא...

אני לא מאמין שאת יכולה לראות רוחות, אז אני לא חושב שאת יכולה לפחד מדבר שלא משפיע עלייך. אבל, בוא נגיד וכן, אני לא חושב שאת צריכה לפחד. הם גם לא מזיקות... ברוב הפעמים. לפעמים יש בתים רדופי רוחות. בית כזה, היית יכולה להגיד שרוחות מזיקות לו. אבל הם לא מזיקות בכוונה להזיק. הם מזיקות בכוונה לעזור לעצמם. הם מנסות לתקשר, ומה לעשות שלפעמים זה מתבטא בנזקים. ינון

khason

New member
* בקשר לפחד מרוחות : *

*-----------------------------------------------------------------* ! + מנחם יעקבי = [email protected] ! : ! ! + all-you-wanted = שלום רב לך !!!: ! ! + לי יש ניסיון = באמת עשיר יחסית בתחום זה = ! ותרשי לי לאמר לך : ! + עשיית סיאנסים באופן חובבני - אינו מזיק על-פי-רב. ! + אבל קימת אפשרות להתפתחות והתעמקות (!!!) - ! וזו עלולה להוביל לבעיות והפרעות (!!!) ! ! + ואני אומר לך את זה = מתוך ניסיון אישי !!!!!!? ! + נחוצה אישיות חזקה בהחלט כדי לא להרחיק לכת יותר מידי !!!! ! ! + שמרי-נא על מינון = זהיר ביותר - ונמוך ככל האפשר !!!!. ! ! + שלום לך להתראות - וכל טוב לכולם !!!: ! + מנחם יעקבי. ! *-------------------------------------------------------------------*

Flame

New member
היי, אני גם חדשה ../images/Emo13.gif

טוף.. לא ממש.. השתתפתי בעבר אבל לא משנה
אז בקיצור, אין לך מה לפחד מרוחות (כמו שאמרו בד"כ) בעיקרון.. רוחות לא עושות כלום .. אבל הן קשורות לעולם הגשמי פה בכדוה"א בגלל שכנראה שהן לא הספיקו להשלים עם מותן, או שבכלל לא יודעות שהן מתו. רוב המקרים שרוחות לא ממשיכות בדרכן קורים כשיש מוות פתאומי נאמר תאונה או מחלה פתאומית ובעצם, הן ממש אבודות.. יש את הסיפורים הידועים לשמצה שבהם רוחות מעיפות סירים וכד´ באוויר.. אבל זה בד"כ פולטרגייסט (פולטרגייסט=רוח רעשנית) פולטרגייסט הוא מצב שבו יש קובץ אנרגיה ענקי שגורם לדברים לקרות.. נאמר העלמת רהיטים.. ורעשים כאלה של בומים חזקים מצב כזה עלול להיגרם כשיש סערת רגשות בבית, נאמר כשיש בבית מתבגרים או משהו כזה..והתופעה שוכחת כעבור מספר חודשים בדיוק באותה פתאומיות שהתחילה חוצמזה, לרוחות לא ממש אכפת מאתנו ורוב הפעמים הם אפילו לא יודעים על קיומינו הם רואים אותנו לרוב בצורה שאנחנו אותם, כלומר מטושטשים וכו´..
בד"כ הם לא יודעים שהם מתים ובגלל זה הם נשארים פה, כל מה שהם צריכים זה קצת עזרה לעבור מכדוה"א... אני מקווה שעזרתי לך, את הרוב כנראה שרובכם יודעים כאן.. אני מקווה שיהיה לי נחמד בפורום

למעלה