היי אני חדשה!
ע ענברבי המיוחדת New member 28/3/04 #2 אז ככה../images/Emo15.gif אני ענבר בת 15 וחייצי והסמל הקבוע שלי בכל הפורומים הוא כי אחרת אני לא מזהה את ההודעות של עצמי (סנילית כבר אמרתי?) וכמובן שאני חולה על אורלנדו...
אז ככה../images/Emo15.gif אני ענבר בת 15 וחייצי והסמל הקבוע שלי בכל הפורומים הוא כי אחרת אני לא מזהה את ההודעות של עצמי (סנילית כבר אמרתי?) וכמובן שאני חולה על אורלנדו...
י יסמין טרוגובוף New member 28/3/04 #5 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ולא הבנתי למה את לא מזהה את ההודעות שלך? הרי ההודעות של המשתמש שאת מחוברת איתו תמיד יהיו כשהשם משתמש מודגש. אז זה לא קשה לראות.. אבל לא נורא.. תהני בפורום!!
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ולא הבנתי למה את לא מזהה את ההודעות שלך? הרי ההודעות של המשתמש שאת מחוברת איתו תמיד יהיו כשהשם משתמש מודגש. אז זה לא קשה לראות.. אבל לא נורא.. תהני בפורום!!
ע ענברבי המיוחדת New member 28/3/04 #9 חח.. פשוט../images/Emo15.gif כשאני עוברת על כל ההודעות מהר יותר קל לי לראות את החיפושית מאשר את ההדגשה...
חח.. פשוט../images/Emo15.gif כשאני עוברת על כל ההודעות מהר יותר קל לי לראות את החיפושית מאשר את ההדגשה...
ע ענברבי המיוחדת New member 28/3/04 #14 לההההה../images/Emo15.gif לא יכולה זה בא לי אוטומטיקה.. ואני לא רואה שאת משתמשת בו כרגע מה זה מפריע לך?
לההההה../images/Emo15.gif לא יכולה זה בא לי אוטומטיקה.. ואני לא רואה שאת משתמשת בו כרגע מה זה מפריע לך?
A Alaithlos New member 28/3/04 #20 ניק לא נכון.../images/Emo15.gif זה מפריע לי, וזה א משנה למה. שלחתי לך מסר.
L little bry New member 28/3/04 #4 שאאאלוםםםםם ממצף? אני שרית! בטוחהההההההההה שתהני פה - יש פה אנשים כאלה אחלההההה! ברוכה הבאההההההה
ע ענברבי המיוחדת New member 28/3/04 #8 תודה...../images/Emo15.gif אני מכורה לאורלנדו.. אבל אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה
T ThisIsJustME New member 28/3/04 #12 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif חחח כמו כולנו את אומרת שאת מכורה..אבל יכולה להפסיק מתי שאת רוצה.. אבל בואי נודה...כולנו יודעות ש-לא חחח אגב לי קוראים שירה תהני בפורום החמדמד שלנו
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif חחח כמו כולנו את אומרת שאת מכורה..אבל יכולה להפסיק מתי שאת רוצה.. אבל בואי נודה...כולנו יודעות ש-לא חחח אגב לי קוראים שירה תהני בפורום החמדמד שלנו
ע ענברבי המיוחדת New member 28/3/04 #15 well...../images/Emo15.gif דהההההההההההההההההההההה חחחח לחצתי חזק מדי על ה"ה" והיד עפה לי מהמקש...
T T u r n e r 1 New member 28/3/04 #17 ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo23.gif אני לימור אני מקווה שתהני פה! וחג שמח