גם אני רוצה לגור ביהוד עיר מקסימה!! ברוכה הבאה אני מתן בן 15 מחיפה =] השתלבות נעימה
M matanky New member 4/5/07 #17 גם אני רוצה לגור ביהוד ../images/Emo7.gif עיר מקסימה!! ברוכה הבאה אני מתן בן 15 מחיפה =] השתלבות נעימה
גם אני רוצה לגור ביהוד ../images/Emo7.gif עיר מקסימה!! ברוכה הבאה אני מתן בן 15 מחיפה =] השתלבות נעימה
E E אפשר 2לעדיי New member 4/5/07 #20 ../images/Emo20.gifתודה חח... יהוד?! עיר נחמדת.. חיפה דווקא הרבה יותר יפה מיהוד..
E E אפשר 2לעדיי New member 4/5/07 #35 רוני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בת כמה את?! ואיפה את לומדת ?..
ה האגוש New member 4/5/07 #29 ברוכה הבאה עברי* מלתחות לשמאלך, פאטרנים לימינך, הלחם מגיע מדי פעם. תבלי :]
א אחת שתדבר הרבה New member 4/5/07 #30 ברוכה הבאה../images/Emo140.gifאני ים../images/Emo19.gif אמ את "הזמן עכשיו לשרשר", קראת? אם לא, אז בשביל להבין מה הולך בפורום הזה אני ממליצה לך לקרוא- כאן. בהצלחה
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifאני ים../images/Emo19.gif אמ את "הזמן עכשיו לשרשר", קראת? אם לא, אז בשביל להבין מה הולך בפורום הזה אני ממליצה לך לקרוא- כאן. בהצלחה
E E אפשר 2לעדיי New member 4/5/07 #40 תודה.. אממ תודה על הקישור הזה... אני מקווה שאני אזכור את הדברים יומטוב..