היי אני חדשה

XspiritX

New member
כנוי יפה

פאיז זה השם המקורי שלי... מה זה לעזאזל מאיפה הבאיו לי אותו :O?

XspiritX

New member
חח מאוד מאוד אין כמוהו

פאיז = WINNER פאיז= נצחן פאיז = וויקוטרי וויקטורי יפה חח פאיז כשקוראים לי פאיז אני מרגיש שאני זקן קשיש בן 90 פלוד חח אז כולם קוראים לי פופו/ פיוז

XspiritX

New member
חח נכון זה רק שם מכוער

חחחח רצח... מי ששומיע אותולפעם הראשונה אומר שהוא מאוד מיוחד ויש לו הגדרה מאוד מעניינת... כשאחותיי רוצות לעצבן אותי קוראות לי פאאאאאאיייייייייזזזזזזז ומתחילים לרוץ בבית אחד אחר השני חחחח ואמא צועקת ואבא צועק ורץ אחרוינו חחחחחחחחח נהנים מזה :D

חעחעחעחעחחעחעחעחע ../images/Emo6.gif הרגת אותי

חוצמזה בטוח יש סיבה טובה למה הביאו לך את השם הזה אני אישית אוהבת את השם שלך

XspiritX

New member
חחחח

על שם סבא. הסבא הכי קשוח בעלום חחחחחחחחחחח והכי שונא אותו בעולם חחחחחחחחחחח רק נתן לי השם וזרק אותי חחחחח וכול המשפחה מצד אבא כאילו בני דודים ודודות... ובנות דודות ואין לי בנות דודים כולם מקנאים ממני חחחחחחחחחחחחח וגם שונאים אותי .... כיף נכון :O

XspiritX

New member
חחחח

לא יודע הם מקנאים ממני מאווודדדד... כי יש לי הכול חחח ואני קונה הכול מואת מה שאני רוחצה מבאים לי ילד יחיד מפונק לאללה חחח מה אעשה חחח.. ובגלל זה הם מקנאים ממני ... וגם שונאים אותי בזה בכלל לא מעניין אותי מהם כי גם אני שונא אותם וגם לפעמים אני רב איתם מתחצפן עליהם חחח מנקה תכביש בהם LOOOOOL בגלל זה...

XspiritX

New member
חחח בגלל שהכביש../images/Emo6.gif

קצת טיפה יותר הרבה מלוכלך מהריצפה של הבית.... חחחח

XspiritX

New member
אח שלך קטן נכון ?

חחח כי נראה עליך שולטת עליו חחח אחות הגדולה הרשעת והרעה והנותנץ מכות אוי חחחח וגם יתצא עכשיו משהו חדיש לנכות תכביש באחים הקטנים חחחחח

XspiritX

New member
חחח מבאס חחח

כמה אחיות ואחים יש לך? עם החורגים אם יש יותר מאחת...?!

למעלה