ברוכה הבאה!
A AnGeL FrOM ThE s k y New member 18/12/05 #37 ../images/Emo45.gif זה נהיה מעצבן.. דרוש מישו שישים ת'תמונה של אומנות השרשור
א אביבא New member 18/12/05 #40 טלי../images/Emo46.gif ../images/Emo103.gif למה את לא עונה לי במסרים? [סליחה שזה לא במסר,פשוט היא לא עונה לי במסר XD ]
טלי../images/Emo46.gif ../images/Emo103.gif למה את לא עונה לי במסרים? [סליחה שזה לא במסר,פשוט היא לא עונה לי במסר XD ]
A aguilera the best New member 18/12/05 #42 כי את לא שלחת לי שלום מסר! ולמה את קיללת אותי על כלום מקודם, הא?! לא שלחת לי שום מסר, ואחרי זה את מתחילה לקלל אותי על זה!
כי את לא שלחת לי שלום מסר! ולמה את קיללת אותי על כלום מקודם, הא?! לא שלחת לי שום מסר, ואחרי זה את מתחילה לקלל אותי על זה!
א אביבא New member 20/12/05 #46 אניי??../images/Emo2.gif ../images/Emo103.gif חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!! למה קיללתי???? מה אמרתי??? אני נשבעת שלא קיללת אותך ומממ...יכול להיות שיש לך בעיה שמה עם המסרים או משו,כי שלחתי לך איזה 10 ולא ענית לי
אניי??../images/Emo2.gif ../images/Emo103.gif חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!! למה קיללתי???? מה אמרתי??? אני נשבעת שלא קיללת אותך ומממ...יכול להיות שיש לך בעיה שמה עם המסרים או משו,כי שלחתי לך איזה 10 ולא ענית לי
A aguilera the best New member 20/12/05 #47 כן, את!../images/Emo46.gif ונדבר על זה במסנג'ר, לא כל פורום צריך לדעת דברים אישיים.
א אביבא New member 21/12/05 #48 מממממ...../images/Emo103.gif טוב,אני כבר מתחברת, אני רק לא מבינה מה את רוצה לא אמרתי לך כלום. לא משנה נדבר על זה במסן אני כבר מתחברת
מממממ...../images/Emo103.gif טוב,אני כבר מתחברת, אני רק לא מבינה מה את רוצה לא אמרתי לך כלום. לא משנה נדבר על זה במסן אני כבר מתחברת
א אביבא New member 21/12/05 #49 לא צריך להתעצבן../images/Emo103.gif לא כולם יודעים לשרשר טוב כ"כ,ולא צריך להתעצבן בגלל זה,הם עוד ילמדו צריך לתת זמן רק בלי עצבים זה מיותר לחלוטין.
לא צריך להתעצבן../images/Emo103.gif לא כולם יודעים לשרשר טוב כ"כ,ולא צריך להתעצבן בגלל זה,הם עוד ילמדו צריך לתת זמן רק בלי עצבים זה מיותר לחלוטין.
א אביבא New member 18/12/05 #22 יובל../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif איזה כיפ שהצטרפתתתתתתתתתתתתת! ממממ... גם אני בפורום ברוכה הבאה והשתלבות נעימה ואל תשכחי בסופ"ש הקרוב לבוא איתי לאבא שלי כן? נראה אותך באשכול היום;] -אוהבת- אביבא
יובל../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif איזה כיפ שהצטרפתתתתתתתתתתתתת! ממממ... גם אני בפורום ברוכה הבאה והשתלבות נעימה ואל תשכחי בסופ"ש הקרוב לבוא איתי לאבא שלי כן? נראה אותך באשכול היום;] -אוהבת- אביבא