היי אני חדשה

SuperSimit

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

אני מאוד מתעניינת בחלומות צלולים [או חצלולים כמו שאתם קוראים לזה חח] ואני מקווה שתקבלו אותי אליכם באהבה
רציתי לציין שחוויתי שני חלומות צלולים - 1. עוד לפני שידעתי שזה קיים, פשוט חלמתי חלום מפחיד והתעוררתי באמצע ואמרתי לעצמי תירגעי זה רק חלום. 2. חלמתי עוד אחד אחרי שכבר הכרתי את העניין, ערכתי יומן חלומות והצלחתי, אבל כשניסיתי להתעסק בחלום הכל החשיך והתעוררתי (למרות שנראה לי גם בגלל ההתרגשות). וגם קרה לי בחלום הזה משהו מוזר. אומרים שצריך להסתכל על הידיים, וכשהן נעלמות להסתכל על הסביבה ואז שוב על הידיים. כשעשיתי זאת הידיים נעלמו בצורה ממש מפחידה ונוראית.. הן כאילו "נגרסו" במכונת גריסה רק בלי המכונה.. מעין נהפכו לאטריות חחח.. אבל למה זה קרה? תודה לעונים ולמי שקרא

sh00sha

New member
ברור! רק באהבה!!

אנחנו שמחים שהחלטת להצטרף!! מגניב שכבר חצללת! נשמע שיש לך ידע בנושא! את מספרת על חוויות שכולנו מדברים עליהם בדרך כלל, דברים שהייתי מצפה ממישהו מתורגל בנושא להגיד! כל הכבוד! הקטע עם הידיים... את שואלת למה... אני אענה לך... כי הסתכלת עליהן ופתאום עלה המוחך ישר הרעיון של מה יקרה אם הם יגרסו... וזה קרה! כי המוח יכול ליצור הכל בחלום! תחשבי ותצפי למשהו והוא יקרה! אין מה לפחד... תסתכלי על זה בצורה הומוריסטית... אני מקווה שתקראי בנושא ותצליחי לממש את הפונטציאל שגדול שלך ולהנות מעולם החלומות הצלולים! או כמו שאנחנו קוראים להם... חצלולים... ! =) ! ברוכעס והצלוחעס!!!

SuperSimit

New member
חחח תודה../images/Emo3.gif

דווקא חשבתי שאני לא יודעת הרבה:S ובקטע של הידיים אני דווקא חשבתי שהן ייעלמו בצורה אחרת! מוזר... אבל תודה על קבלת הפנים

silverhawk

New member
אהלן אריאל../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
קודם כל, כפי שנראה שאת כבר יודעת, ההתרגשות היא האוייב בחלומות צלולים. הדבר החשוב ביותר הוא לשמור על רוגע. לאחר שכבר קיבלת מודעות, מומלץ להשתמש בשיטות להגברת הצלילות. השיטה שהזכרת, ההתמקדות בידיים, היא אכן אחת מן השיטות, אך היא לא היחידה. מדובר בעניין מאוד סובייקטיבי, ולכן עלייך למצוא את השיטה שעובדת לך. את מוזמנת לקרוא עליהן בייתר פירוט בשאלות הנפוצות ובאתרים המקשורים. באור ובהרבה אהבה

Nעיין

New member
נצל"ש ../images/Emo20.gif

גם אני חדשה, ואני מתעניינת מאוד בחלומות צלולים. קצת רקע או טיפים אם אפשר?? בנתיים אני רק מודעת לזה שאני נמצאת בחלום. אני יכולה לקום מתי שבא לי. לפעמים אני רוצה לראות איך החלום "מסתיים" אז אני ממשיכה לישון גם אם השעון המעורר מציק לי.

silverhawk

New member
שלום גם לך מעיין!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
מומלץ לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקושרים (מומלץ בעיקר האתר של אלון ברמן ואתר המכון לחקר חלומות צלולים). בתור התחלה, אני ממליץ לך להתחיל לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מציאות ומשם נמשיך. את אומרת שהאת יכולה לקום מתי שבא לך. זה אכן אפשרי, הבעייה היא לשמור על החלום ועל המודעות. לצורך כך קיימות השיטות להגברת הצלילות ובדיקות המציאות. נשמח לענות לך על כל שאלה.
אגב, לא היית פה כבר פעם? הניק שלך מוכר לי...

למעלה