היי אני חדשה

sofia262

New member
היי אני חדשה ../images/Emo13.gif

אוקיי קודם כל חג שמח ושנה טובה
ועכשיו ממ קצת עליי :p רוב מכריי קוראים לי סופי (שם החיבה התמידי שלי
אני בת 15 וכמובן מה שדיי ברור-אני מאוד אוהבת את אלאניס את האישיות שלה ואת היצירה שלה :D

AliceW

New member
נעים מאוד../images/Emo140.gif

אני סיוון, בת 16. נעים להכיר
או, ושנה טובה ומבורכע!

Jagged chaos

New member
מה נשמע סופי../images/Emo35.gif../images/Emo151.gif

אני אמיל..בן 17...
בא לך לתת יותר פרטים..
מה האלבום הכי מעודף
שיר מעודף
כל האלה ...

Rוית

New member
היי סופי ../images/Emo13.gif

אני רוית, ואני לא אגיד את הגיל שלי כי אני ארגיש זקנה בשירשור הזה
שמחים שבאת, מקווים שתהני

sofia262

New member
עוד קצת פרטים עליי :p

קודם כל נעים מאוד מאוד :D אז ככה יש שלושה שירים של אלאניס שאני ממש אוהבת כי דרכם הכרתי אותה והתחלתי להתעניין בה. That I would be good uninvited Ironic ולגביי האלבום האהוב עליי ביותר אז זה חייב להיות JLP המקורי והטוב שאותו אני שומעת בלי הפסקה :p אין על JLP
מה דעתכם?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifזה שנוי במחלוקת.

כבר היה לנו דיון על זה. הויכוח הגדול הוא בין JLP לבין SFIJ בוודאי. אני יותר אוהבת את JLP כמוך.

Jagged chaos

New member
Jagged little pill

אלבום אגדה... אי אפשר שלא להעריץ ילדה בת 20 שעוברת חינוך דתי-שובינסטי, הורים שרואים בילדים שלהם אמצעי להגשמת המטרות שלהם, גברים נצלנים, ניצולים מיניים, סטראוטיפים, אהבות, אכזבות וחיים אירוניים.. ועדיין --> יוצאת נגד כל העולם עם הרבה לעג וזעם. בכל זאת, Supposed former infatuation junkie, יותר טוב. Jagged אלבום ספונטני, השירים הוקלטו כמה שעות אחרי שנכתבו והולחנו במקום. ורוב הדיסק הוא הדמואיים. כל שיר 15 דקות כתיבה מקסימום. Supposed, אלבום הרבה הרבה יותר מחושב ועמוק.

O r a c l e

New member
היי סופי

אני ליאור בן 17 ברוכה הבאה- הפורום מעולה! אני אישית מעדיף את SFIJ אבל JLP הוא דיסק מעולה.. ואני גם ממש שמח שאת אוהבת את Uninvited ו-That I Would Be Good.. לא הרבה אנשים מכירים מעבר לאיירוניק והנדס קלין...

Jagged chaos

New member
רוצה לצאת חוצץ ../images/Emo150.gif

you oughta know hand in my pocket head over feet thank u ב-98 Uninvited היה חרוש על הרדיו. זכה אפילו בגראמי. קצת מוגזם להגיד שהרוב מכיר רק את אירוניק והנדס קלין.

O r a c l e

New member
אז אני יוצא קלסר

תשאל את רוב האנשים שלא מבינים הרבה באלאניס (ומכאן שלא מבינים הרבה במוסיקה) איזה שירים של אלאניס הם מכירים אז תקבל את התשובות הבאות Ironic כמובן Hands Clean You Oughta Know ואם הם ממש יתאמצו Thank you (ואז יגידו- אהה זה השיר שהיא הייתה בו עירומה?) Everything וזהו בערך... גראמי או לא גראמי- מי שלא מכיר טוב את אלאניס לא ממש מכיר את Uninvited.

אני מחזקת

גם אני כשקראתי את ההודעה של סופי ואת השירים שהיא כתבה שמהם היא התחילה לאהוב את אלאניס הייתי מופתעת שהיה את אונאינבייטד למשל .. כי כשאני ניגשת לאנשים ושואלים אותי מה אני שומעת את מי אני אוהבת לשמוע ואני אומרת אלאניס מוריסט ואף אחד לא מבין על מי אני מדברת בשביל להסביר אני אומרת "נו זאת ששרה את איירוניק והנדס קלין" ואם גם זה לא עוזר אני אומרת "נו, זאת עם הקליפ שהיא שרה בעירום" עצוב אבל נכון ...

Rוית

New member
שירשור לקוי..../images/Emo9.gif

התכוונתי לתגובה של ליאור

smgfan

New member
אני לא הכרתי את uninvited עד

שקניתי את אלבום האנפלאגד יותר מוקדם השנה. (רק השנה!!) כל מה שהכרתי על אלאניס עד everything זה היה... ironic you oughta know hand in my pocket you learn hands clean thank you (that i would be good (unplugged precious illusions joining you (ממש בקושי, ולא ידעתי שזאת אפילו אלאניס עד שקניתי את sfij) ואני הכרתי הרבה מוזיקה!

למעלה