אוף...=[[.. XDD
E Extraordinary Girl 8 New member 25/7/05 #23 יאפ../images/Emo9.gif לא חשוב איפה אני לומדת, נכון שאת לא רוצה לדעת מאיפה את בירושלים?
G gcnet New member 25/7/05 #29 חחח למה למה, אין סודות בפורום הזה P: סתם סתם אני מגילה המאגניבה {=\} חח ואת?
G GalushGalush New member 25/7/05 #19 ../images/Emo27.gifחחחחח...טובי../images/Emo6.gif בכל פורום אנחנו "נפגשות" איציק דומה לבנג'י?! אתזה אנ'לא ידעתי.. ביקשתי תמונה אבל הוא לא רצה לשלוח.. בלעע.. בכלמקרה..וולקאם חמודה שלי
../images/Emo27.gifחחחחח...טובי../images/Emo6.gif בכל פורום אנחנו "נפגשות" איציק דומה לבנג'י?! אתזה אנ'לא ידעתי.. ביקשתי תמונה אבל הוא לא רצה לשלוח.. בלעע.. בכלמקרה..וולקאם חמודה שלי
E Extraordinary Girl 8 New member 25/7/05 #24 גלוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כן, איציק דומה לבנג'י... מאוד! את באה למפגש מחר? אם כן, תראי אותו
גלוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כן, איציק דומה לבנג'י... מאוד! את באה למפגש מחר? אם כן, תראי אותו
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 25/7/05 #30 הלוווווווווווווווווווווווווווו אני ויקי בקרוב 17...חיחי... מזמן לא כתבתי בפורום...האממ...אז.. ברוכההההההההההההההה הבאהההההההההההההההההההה!!!!! אם ישעמם לך תמצאי אותי פעעע: [email protected] by by :]
הלוווווווווווווווווווווווווווו אני ויקי בקרוב 17...חיחי... מזמן לא כתבתי בפורום...האממ...אז.. ברוכההההההההההההההה הבאהההההההההההההההההההה!!!!! אם ישעמם לך תמצאי אותי פעעע: [email protected] by by :]