היי אני חדשה.....
L l i b l i New member 22/7/05 #9 .... אני מעכו לא מזמן התחלתי לשמוע פוואר מטאל אני אוהבת את within temptation ועוד כמה שירים שאין לי מושג מה שמם אשמח אם תכירו לי שירים יפים חדשים....
.... אני מעכו לא מזמן התחלתי לשמוע פוואר מטאל אני אוהבת את within temptation ועוד כמה שירים שאין לי מושג מה שמם אשמח אם תכירו לי שירים יפים חדשים....
G Going Under Above New member 23/7/05 #17 מבאר שבע? נכון עיר קצת מוזרה...אבל יש בה מקומות טובים.. מאיזה חלק בבאר שבע אתה? גרתי שם עד השנה הנוכחית...
מבאר שבע? נכון עיר קצת מוזרה...אבל יש בה מקומות טובים.. מאיזה חלק בבאר שבע אתה? גרתי שם עד השנה הנוכחית...
P powermetal1 New member 23/7/05 #15 הנה כמה שירים: falconer - the clarion call symphony x -of sins and shadows strtovarius - infinity masterplan - kind hearted light kamelot -dont you cry nightwish- dead to the world sonata arctica - my land edguy - jerusalem
הנה כמה שירים: falconer - the clarion call symphony x -of sins and shadows strtovarius - infinity masterplan - kind hearted light kamelot -dont you cry nightwish- dead to the world sonata arctica - my land edguy - jerusalem
D DeathlessOne New member 23/7/05 #16 שירים.... elvenking - seasons's speech elvenking - pagan purity blind guardian - nightfall
D DanieLushka New member 22/7/05 #11 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif כאן זה פורום פאוור-מטאל, אני דניאל, אבל את יכולה לקרוא לי רוז. (גנבתי לך את העבודה כפיריבוי ) התאקלמות מהירה.
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif כאן זה פורום פאוור-מטאל, אני דניאל, אבל את יכולה לקרוא לי רוז. (גנבתי לך את העבודה כפיריבוי ) התאקלמות מהירה.
T The legendary DuDe New member 23/7/05 #30 גם אני אוהב אותך דמיאן דאף, אבל למה מחקת את ה'דאף' מהשם משפחה שלך בתפוז? אני אישית נפגעתי וחוץ מזה, זה נכון
גם אני אוהב אותך דמיאן דאף, אבל למה מחקת את ה'דאף' מהשם משפחה שלך בתפוז? אני אישית נפגעתי וחוץ מזה, זה נכון
B Belphogor New member 23/7/05 #36 חחחח אני דאף בכל מקרה גם אם זה לא כתוב בפרטים האישיים חחח אני מחזיר פשוט רציתי לכתוב שם משהו דפוק לאללה
חחחח אני דאף בכל מקרה גם אם זה לא כתוב בפרטים האישיים חחח אני מחזיר פשוט רציתי לכתוב שם משהו דפוק לאללה
D DanieLushka New member 23/7/05 #37 למה מניאק? זה אלדד.. הוא אוהב להיות מעצבן. צריך פשוט לשים זין. ולא קוראים לי רוז.. זה היה דיי בצחוק.. O-o אבל שיהיה.
למה מניאק? זה אלדד.. הוא אוהב להיות מעצבן. צריך פשוט לשים זין. ולא קוראים לי רוז.. זה היה דיי בצחוק.. O-o אבל שיהיה.