היי אני חדשה

NimaZ

New member
גריטינגס../images/Emo70.gif

בעעעעעעעעעעע אביטל/לוסי
יש לי רעיון: בואו נקרא לה אבילוס!!!!!!!!!!! מה אתם אומרים???? בכל מקרה אני נעמה... אני אחת מהמשוגעות הרשמיות של הפורום (השניה היא רוני) אבל פה כולםש שרוטים! אני אוהבת במיוחד את יוסי וטירן
ומכורה לפרסומות! קווה שתהני בפורום!
אזהרה:
אם תראי הודעות שמלאות באייקון הבא:
... אל תדאגי... זה בסדר... אנחנו עושים את זה לפעמי... מסיבה מוזרה במיוחד זה משמח אותנו...
אנשים שרוטים-לכו תבינו!

Lucy88

New member
טנקיו לכולם על הקבלת פנים ../images/Emo25.gif

אבל אתם מוכנים להסביר לי את הבדיחה הפרטית עם ה
?

NimaZ

New member
המפ...

זה אל בדיחה. זה גם לא מצחיק. אנחנו סתם שרוטים!
אנחנו פשוט אוהבהים אותו אמוד ודוחפים אותו לכל משפט שני!

Lucy88

New member
אה סבבה ../images/Emo13.gif

שרוטים זה טוב זה אומר שנסתדר טוב מאוד ביחד
ואהטיח זה באמת טעים

NimaZ

New member
המפ...

לא היו הרבה אנשים שלא השתלבו בפורום שלנו... אני בספק אם לא נסתדר טוב ביחד אבילוס...

NimaZ

New member
../images/Emo12.gif...לי?!

המפ... אני נעמה...
ויש לי מלאנתלאפים כינויים: נעמונת, נעמולה, נימה, נימז (נדיר), וכ'ו, וכ'ו, וכ'ו חחח לללללללללללללללללל בע

NimaZ

New member
אני שנתיים עם זה...

• ורררררררררררררגו NimaZ ו 15:53 | 21/06/04 ╗════╔ ‏‏║ נעמה. ║ ‏╝════╚ ╗══ ║ ║ ╝══════ ║ ║ ║ ║ ║ ║ ╝══════ ╗═══════ ║ ║ ║ ║ ╝══ ║ ╗═══════ ║ ║ ║ ║ ║ אני עכשיו עובדת שזה יפסיק להיות מעוות................... אוף... למה לא קוראים לי... גל או טל! זה יותר קצרא!

NimaZ

New member
לא מעוות:

• ╗══ ║ ║ ╝══════ ║ ║ ║ ║ ║ ║ ╝══════ ╗═══════ ║ ║ ║ ║ ╝══ ║ ╗═══════ ║ ║ ║ ║ ║

ט2לולה

New member
נעמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo176.gif

ית קטנה! גברת
!!!!!!!1 חחחח מוכשרתתתתתתתתתתת!!!!!!!!! זה ממש יפהההההההההההה אני ישתמש בזה אפשר??! והחתימה שלך גם ממש יפההההההה חחח היא עושה סחרחורת.... ואביטלוס זה שם חמוד וגם אביטלוסי חחחחח אני מקווה שראית אותי בהופעה כי אני ראיתי אותך

NimaZ

New member
ברור שאפשר................/images/Emo70.gif

אין לי ממש מה לעשות אם זה... זה היה רגע משעמם במיוחד (הרבה מאוד רגעים ליתר דיוק... ) ויש לי גם כזה: ╗════╔ ‏‏║ נעמה. ║ ‏╝════╚ תשתמשי גם בזה... וגם כל מיש רוצה יכול להשתמש בזה ופשוט לעשות העתק הדבק ולשנות את הביפנוכו (ככה אני עשיתי...) ואז להתאים את זה שיהיה מחובר.......

mominman

New member
חחח... אשת האבטיח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נעים מאד אבילוס !!
אני מומינמן ( איש המומינים ) אבל אתה יכולה לקרוא לי אליאור
אני אוהב בעיקר מ.ק22 וכמובן את האקדמיה ועוד תוכניות נפלאות בערוץ ... ברוכה הבאה והתמכרות נעימה !

NimaZ

New member
i am the...../images/Emo11.gif

WATER-MELON LADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה