היי אני חדשה 1. מה שלום כולם? 2.פלייייייז אל תייבשו.... 3. שנה טובה לכולם כמובן.....
O oNaRa New member 22/9/03 #1 היי אני חדשה../images/Emo13.gif 1. מה שלום כולם? 2.פלייייייז אל תייבשו.... 3. שנה טובה לכולם כמובן.....
היי אני חדשה../images/Emo13.gif 1. מה שלום כולם? 2.פלייייייז אל תייבשו.... 3. שנה טובה לכולם כמובן.....
E exit_from_here New member 22/9/03 #2 wellcome/ 1.בנינוח?ברגוע! 2.שתי מים. 3.איך אמר שלום?"חג שמח לכולנו."
ש שימשון הגיבורה New member 22/9/03 #5 שלום שלום!../images/Emo55.gif ברוכה הבאה גברת......שנה טובה גם לך! אנחנו לא מייבשים! ספרי על עצמך קצת.........
שלום שלום!../images/Emo55.gif ברוכה הבאה גברת......שנה טובה גם לך! אנחנו לא מייבשים! ספרי על עצמך קצת.........
O oNaRa New member 23/9/03 #7 ../images/Emo163.gifאמממ....לספר על עצמי.... אוהבת לנגן על גיטרה אפילו שאני יחסית לא מנגנת הרבה זמן....אוהבת לצייר...לישון...לישון...לישון ...ושוב לישון....וכמובן לשמוע מוזיקה (שזה כולל רוק ישראלי כמובן).
../images/Emo163.gifאמממ....לספר על עצמי.... אוהבת לנגן על גיטרה אפילו שאני יחסית לא מנגנת הרבה זמן....אוהבת לצייר...לישון...לישון...לישון ...ושוב לישון....וכמובן לשמוע מוזיקה (שזה כולל רוק ישראלי כמובן).